Qeeriefire Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Sara w pełni szczęśliwa no i teraz biało-czarno :) http://img830.imageshack.us/img830/4612/dscf1878a.jpg Quote
Yuveza Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 O tak Sara mnie nawet zdziwiła jak sie zaczęła rozkładac na kocu:D chyba poczuła sie kochana:loveu: zmieniam pierwszą strone;) Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 westie_justa napisał(a):O tak Sara mnie nawet zdziwiła jak sie zaczęła rozkładac na kocu:D chyba poczuła sie kochana:loveu: zmieniam pierwszą strone;) Domagała się pieszczot i uwagi co widać na zdjęciach :loveu: Quote
Yuveza Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 O tak:D oczywiście pańcia miziała:loveu: Quote
Yuveza Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Cos cicho tutaj...:/ Ale ja mam znów kilka zdjęć z drugiego, dzisiejszego wypadu nad wodę;) Z A P R A S Z A M Y!:loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 co tak pusto?:roll: mam tyle zdjęć..:( ale następnych chyba nie wstawie:( Quote
barberry Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja też ja też! :D Sara jest prześliczna! I ma takie jakieś mądre spojrzenie... http://img691.imageshack.us/img691/5800/dscf1885x.jpg Chyba bym się popłakała gdybym musiała ją po powrocie do domu zostawić na podwórku :( Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='chi23']Wstawiaj, wstawiaj;) Ja was tutaj oglądam:) No to dobrze:D mam jeszcze te zaległe z przed wczoraj to wstawie;) [quote name='barberry']Ja też ja też! :D Sara jest prześliczna! I ma takie jakieś mądre spojrzenie... http://img691.imageshack.us/img691/5800/dscf1885x.jpg Chyba bym się popłakała gdybym musiała ją po powrocie do domu zostawić na podwórku :( Dziękuje:) Na podwórku to co tam, teraz jest gorąco gorzej ze w kojcu.... ale z takimi spacerami niema końca swiata sara jest szczęśliwa:) A w ogóle to niedługo kąpiel:loveu:! tylko będzie jeszcze remont jej budy i ogólnie;) i kąpiel:D Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Witamy się ! :hand: fajne masz psiaki . :) A myślałam, że masz tylko Dotke. :loveu: a tu niespodzianka . :) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 cockermaister napisał(a):Sara śliczna suczka :) Dzękuję:loveu: Aleksandra95 napisał(a):Witamy się ! :hand: fajne masz psiaki . :) A myślałam, że masz tylko Dotke. :loveu: a tu niespodzianka . :) Witamy:D a tu niespodzianka:P już ujawniłam je w zime:eviltong: Pozmniejszam fotki i wstawie:D Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A one domowe, czy podwórkowe ? nie chce mi się czytać całej galerii. :( Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 westie_justa napisał(a):To nie czytaj:eviltong: Podwórkowe:D aaa. ;) ale kojcowe czy ciągle sobie biegają po podwórku ? :) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 hmm.... Axel biega po podwórku Sara kojcowa, ale z nią czesto wychodze;) dobrze że ona nie jest młoda i niema tyle energii to sie tam nie męczy;) Jeśli uda mi sie z kastracją Axla to postaram sie aby Sara tez sobie biegała po podwórku:) A Dora w domku mieszka? zdjęcia sie przesyłają:D Quote
Aleksa. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 westie_justa napisał(a):hmm.... Axel biega po podwórku Sara kojcowa, ale z nią czesto wychodze;) dobrze że ona nie jest młoda i niema tyle energii to sie tam nie męczy;) Jeśli uda mi sie z kastracją Axla to postaram sie aby Sara tez sobie biegała po podwórku:) A Dora w domku mieszka? zdjęcia sie przesyłają:D Aha, troszkę niesprawiedliwe. ;) Dorka bardziej podwórkowa, choć ostatnio stał się z niej pies domowy.:D w dzień w domu, a na noc na podwórku .;) czekam na zdjęcia. :) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 no niestety.... Sara zawsze miała kojec... no ale ja tez nie decyduje o tym za bardzo;) Mam nadzieje że uda sie z kastracją... ale musze mieć kase ;/ Zdjęcia lada moment:D ale bedzie wstawiania:evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [FONT="Palatino Linotype"][SIZE="5"]Już sa zdjęcia jednak!:multi: A więc Sara na plaży:D wielkie wylegiwanie sie:loveu:[/FONT] Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 widzicie jak ja was rozpieszczam tymi zdjeciami:diabloti::evil_lol: :loveu::loveu:A więc zapraszamy!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts