Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
O tak Sara mnie nawet zdziwiła jak sie zaczęła rozkładac na kocu:D chyba poczuła sie kochana:loveu:
zmieniam pierwszą strone;)

Domagała się pieszczot i uwagi co widać na zdjęciach :loveu:

Posted

[quote name='chi23']Wstawiaj, wstawiaj;) Ja was tutaj oglądam:)
No to dobrze:D mam jeszcze te zaległe z przed wczoraj to wstawie;)
[quote name='barberry']Ja też ja też! :D

Sara jest prześliczna! I ma takie jakieś mądre spojrzenie... http://img691.imageshack.us/img691/5800/dscf1885x.jpg
Chyba bym się popłakała gdybym musiała ją po powrocie do domu zostawić na podwórku :(
Dziękuje:)
Na podwórku to co tam, teraz jest gorąco gorzej ze w kojcu.... ale z takimi spacerami niema końca swiata sara jest szczęśliwa:)

A w ogóle to niedługo kąpiel:loveu:! tylko będzie jeszcze remont jej budy i ogólnie;) i kąpiel:D

Posted

cockermaister napisał(a):
Sara śliczna suczka :)

Dzękuję:loveu:
Aleksandra95 napisał(a):
Witamy się ! :hand:

fajne masz psiaki . :) A myślałam, że masz tylko Dotke. :loveu: a tu niespodzianka . :)

Witamy:D
a tu niespodzianka:P już ujawniłam je w zime:eviltong:

Pozmniejszam fotki i wstawie:D

Posted

hmm.... Axel biega po podwórku Sara kojcowa, ale z nią czesto wychodze;) dobrze że ona nie jest młoda i niema tyle energii to sie tam nie męczy;)
Jeśli uda mi sie z kastracją Axla to postaram sie aby Sara tez sobie biegała po podwórku:)
A Dora w domku mieszka?

zdjęcia sie przesyłają:D

Posted

westie_justa napisał(a):
hmm.... Axel biega po podwórku Sara kojcowa, ale z nią czesto wychodze;) dobrze że ona nie jest młoda i niema tyle energii to sie tam nie męczy;)
Jeśli uda mi sie z kastracją Axla to postaram sie aby Sara tez sobie biegała po podwórku:)
A Dora w domku mieszka?

zdjęcia sie przesyłają:D

Aha, troszkę niesprawiedliwe. ;)

Dorka bardziej podwórkowa, choć ostatnio stał się z niej pies domowy.:D w dzień w domu, a na noc na podwórku .;)

czekam na zdjęcia. :)

Posted

no niestety.... Sara zawsze miała kojec... no ale ja tez nie decyduje o tym za bardzo;)
Mam nadzieje że uda sie z kastracją... ale musze mieć kase ;/

Zdjęcia lada moment:D ale bedzie wstawiania:evil_lol: