Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Palatino Linotype"][SIZE="6"]

Black Gallery
Sara & Axel
[/FONT]

[FONT="Palatino Linotype"][SIZE="4"][SIZE="6"]Sara
Urodzona: 18.02.2000
Sara to średniej wielkości kundlica;) oczywiście Czarrrna:D
Towarzyszy mi już bardzo długo, ale wciąż zaskakuje:D
Jest bardzo wesołą suczką:p

[SIZE="6"]Axel
Urodzony: 21.06.2005
Axel to dość spory bydlaczek:evil_lol: podobno mix amstaffa.
Bardzo inteligentny i narwany.
Bardzo kochany;)[/FONT]

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No w sumie to Sara taka głupia nie jest, niektórych rzeczy nauczyła się w tym wieku:)
Tak Axel to taki głuptasek ale umie się skupić młodziak jeszcze z niego;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Może i by było lepiej ale Dotka już ma i tak nie chcę zmieniać nagle, ;)

Co najwyżej ktoś z administracji lub modów może zwrócić Ci uwagę.

Posted

Własnie zajrzałam do regulaminu:D i tak może być
cytuję.....
b) GRUPY FCI oraz GRUPA "Extra"
- na grupach galerie tworzą użytkownicy, którzy posiadają psy rasowe lub w typie rasy oraz kundelki
- użytkownicy, którzy nie chcą mieć galerii na Fotoblogach a posiadają kilka psów różnych ras, mają do wyboru jedną wspólna galerię na wybranej przez siebie grupie lub dla każdego psa osobną, na grupie do której jest przyporządkowany

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]To jeszcze kilka Axlowych zdjęć

[SIZE="2"]Przypatrzcie się w tło-stoi tam mała, niewinna minka:lol:

Następne foty w weekend, będzie więcej Sary może w końcu
[/FONT]

Guest papillonek
Posted

Dobrze widzę to co Axel ma na szyi to kolczatka?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Evelynkaa']http://img507.imageshack.us/img507/9141/dsc02284af.jpg
Axelek mi bardziej wygląda na mieszankę rotwailera niż astka. Śliczne czarnuszki :)
Naprawdę? :D tak a w książeczce to w ogóle miała napisane wołem Amstaff, a później patrze, z której strony :evil_lol: Chociaż mordę ma szeroką;)
[quote name='papillonek']Dobrze widzę to co Axel ma na szyi to kolczatka?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Tak, ale kupuję mu obroże skórzaną, a Co?;)

Guest papillonek
Posted

nie absolutnie nie masz im nic do zarzucenia? sobie załóż i zobacz jak przyjemnie...:(

Posted

papillonek napisał(a):
nie absolutnie nie masz im nic do zarzucenia? sobie załóż i zobacz jak przyjemnie...:(

juz czasem sie czegos takiego czytać nie da, czasem radze wziąć sobie na smycz 40kg psa który uwielbia mieć zrywy.. skąd wiesz że tak nie jest? skad wiesz że np. psa nie prowadzi kobieta po 60? rzeczywiście lepiej żeby złamała sobie nogę, bo pieska będzie boleć... gdyby to był papilonek to owszem mogłoby to wywołać burzę, ale czasem trzeba pomyśleć, dlaczego pies ma taką obrożę lub kto go na niej prowadzi .. mimo że nie jestem fanem ani zwolennikiem kolców to nie znaczy że są one złem powszechnym ...

Posted

Masz bardzo fajne psiaki zarówno te czarnuchy jak i białą kulkę Doti.
Poświęcaj im dużo czasu i uwagi, zobacz jakie są szczęśliwe na spacerach z Tobą :)
A tak w ogóle to trafiłam do tej galerii z wątku, gdzie się pytałaś o szczeniaki suni i powiem Ci,że bardzo cieszę się,że oprócz starych bab:eviltong: jest tu na dogo młodzież która chce się kształcić i tak mądrze jak na swój wiek słucha rad :):)

Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją psią gromadę

Guest papillonek
Posted

zaba14 napisał(a):
juz czasem sie czegos takiego czytać nie da, czasem radze wziąć sobie na smycz 40kg psa który uwielbia mieć zrywy.. skąd wiesz że tak nie jest? skad wiesz że np. psa nie prowadzi kobieta po 60? rzeczywiście lepiej żeby złamała sobie nogę, bo pieska będzie boleć... gdyby to był papilonek to owszem mogłoby to wywołać burzę, ale czasem trzeba pomyśleć, dlaczego pies ma taką obrożę lub kto go na niej prowadzi .. mimo że nie jestem fanem ani zwolennikiem kolców to nie znaczy że są one złem powszechnym ...

Po to się psa wychowuje od szczeniaka,zeby te sytuacje nie miały miejsca.Lepiej pracować z psem ,niż założyć kolczatkę i mieć go z głowy.

Posted

Dzięki Atomowka;)
I kolczatka jest po wcześniejszym psie (ban dog) a poza tym on na tym nie cierpi, bo to nie jest mała Doti albo papillon tylko duży i silny pies. Na spacerze jest spuszczony a jak jest w pobliżu jakiś inny pies to łatwiej nad nim zapanować, bo tak duży i jeszcze Pies (nie suka) różnie reaguje na inne psy i wtedy kolczatka się przydaje ale nie robi mu krzywdy.

Posted

Też jestem zdania, że lepiej żeby pies wychodził na spacery choćby w kolczatce niż siedział w kojcu/na podwórku bo jedyna chętna do wyprowadzania go osoba fizycznie nie jest w stanie nad nim zapanować.

Jak tam Justa zakupy obrożowe Sarowo-Axlowe? :) Zrezygnowałaś już z szelek?

btw. Wesołych Świąt! :x-mas::tree1: