Yuveza Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [FONT="Palatino Linotype"][SIZE="6"]Black Gallery Sara & Axel[/FONT] [FONT="Palatino Linotype"][SIZE="4"][SIZE="6"]Sara Urodzona: 18.02.2000 Sara to średniej wielkości kundlica;) oczywiście Czarrrna:D Towarzyszy mi już bardzo długo, ale wciąż zaskakuje:D Jest bardzo wesołą suczką:p [SIZE="6"]Axel Urodzony: 21.06.2005 Axel to dość spory bydlaczek:evil_lol: podobno mix amstaffa. Bardzo inteligentny i narwany. Bardzo kochany;)[/FONT] Quote
barberry Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ha, pierwsza! :D Fajne psiaki :D Zwłaszcza Sara wygląda mi na mądrą babkę ;) http://img714.imageshack.us/img714/636/dsc02290h.jpg Axel za to na rozrabiakę ;) http://img149.imageshack.us/img149/265/dsc02225y.jpg Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 No w sumie to Sara taka głupia nie jest, niektórych rzeczy nauczyła się w tym wieku:) Tak Axel to taki głuptasek ale umie się skupić młodziak jeszcze z niego;) Quote
LadyK Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Wydaje mi się, że powinnaś mieć dla wszystkich swoich psiaków jedną galerię - tak mówi regulamin ;) Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Może i by było lepiej ale Dotka już ma i tak nie chcę zmieniać nagle, ;) Quote
LadyK Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 westie_justa napisał(a):Może i by było lepiej ale Dotka już ma i tak nie chcę zmieniać nagle, ;) Co najwyżej ktoś z administracji lub modów może zwrócić Ci uwagę. Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Własnie zajrzałam do regulaminu:D i tak może być cytuję..... b) GRUPY FCI oraz GRUPA "Extra" - na grupach galerie tworzą użytkownicy, którzy posiadają psy rasowe lub w typie rasy oraz kundelki - użytkownicy, którzy nie chcą mieć galerii na Fotoblogach a posiadają kilka psów różnych ras, mają do wyboru jedną wspólna galerię na wybranej przez siebie grupie lub dla każdego psa osobną, na grupie do której jest przyporządkowany Quote
Guest papillonek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Bydlaki :D Nie rozróżniam ich .....:P Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 No Bydlaki, ale Sara mniejsza (ale grubsza) :D Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]To jeszcze kilka Axlowych zdjęć [SIZE="2"]Przypatrzcie się w tło-stoi tam mała, niewinna minka:lol: Następne foty w weekend, będzie więcej Sary może w końcu[/FONT] Quote
Qeeriefire Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No czarnuchy :evil_lol: , też miałam problem z odróżnieniem Axel taki ruchliwy , z resztą jak większość psów;) Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 no Axel tak, ruchliwy jest tylko odpięcie karabińczyka i już znika z horyzontu:evil_lol: Dla mnie to w odróżnieniu nie ma problemu:D Quote
Evelynkaa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 http://img507.imageshack.us/img507/9141/dsc02284af.jpg Axelek mi bardziej wygląda na mieszankę rotwailera niż astka. Śliczne czarnuszki :) Quote
DominikaAnna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 hej, hej śliczne czarnuchy, dla mnie również nie do odróżnienia ;p Quote
Guest papillonek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dobrze widzę to co Axel ma na szyi to kolczatka?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Yuveza Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Evelynkaa']http://img507.imageshack.us/img507/9141/dsc02284af.jpg Axelek mi bardziej wygląda na mieszankę rotwailera niż astka. Śliczne czarnuszki :) Naprawdę? :D tak a w książeczce to w ogóle miała napisane wołem Amstaff, a później patrze, z której strony :evil_lol: Chociaż mordę ma szeroką;) [quote name='papillonek']Dobrze widzę to co Axel ma na szyi to kolczatka?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak, ale kupuję mu obroże skórzaną, a Co?;) Quote
Guest papillonek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 nie absolutnie nie masz im nic do zarzucenia? sobie załóż i zobacz jak przyjemnie...:( Quote
zaba14 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 papillonek napisał(a):nie absolutnie nie masz im nic do zarzucenia? sobie załóż i zobacz jak przyjemnie...:( juz czasem sie czegos takiego czytać nie da, czasem radze wziąć sobie na smycz 40kg psa który uwielbia mieć zrywy.. skąd wiesz że tak nie jest? skad wiesz że np. psa nie prowadzi kobieta po 60? rzeczywiście lepiej żeby złamała sobie nogę, bo pieska będzie boleć... gdyby to był papilonek to owszem mogłoby to wywołać burzę, ale czasem trzeba pomyśleć, dlaczego pies ma taką obrożę lub kto go na niej prowadzi .. mimo że nie jestem fanem ani zwolennikiem kolców to nie znaczy że są one złem powszechnym ... Quote
Saththa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witam sie i ja;) Fajne psiaki i potwierdze, że ja tez ich nie rozróżniam :D A dałabyś radę zrobić takie zdjęcie Sarze jak Axla? O to: http://img149.imageshack.us/img149/265/dsc02225y.jpg Chciałabym pyszczek zobaczyć;) Pozdrawiam i pewnie będę odwiedzać;) Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Masz bardzo fajne psiaki zarówno te czarnuchy jak i białą kulkę Doti. Poświęcaj im dużo czasu i uwagi, zobacz jakie są szczęśliwe na spacerach z Tobą :) A tak w ogóle to trafiłam do tej galerii z wątku, gdzie się pytałaś o szczeniaki suni i powiem Ci,że bardzo cieszę się,że oprócz starych bab:eviltong: jest tu na dogo młodzież która chce się kształcić i tak mądrze jak na swój wiek słucha rad :):) Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją psią gromadę Quote
Guest papillonek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 zaba14 napisał(a):juz czasem sie czegos takiego czytać nie da, czasem radze wziąć sobie na smycz 40kg psa który uwielbia mieć zrywy.. skąd wiesz że tak nie jest? skad wiesz że np. psa nie prowadzi kobieta po 60? rzeczywiście lepiej żeby złamała sobie nogę, bo pieska będzie boleć... gdyby to był papilonek to owszem mogłoby to wywołać burzę, ale czasem trzeba pomyśleć, dlaczego pies ma taką obrożę lub kto go na niej prowadzi .. mimo że nie jestem fanem ani zwolennikiem kolców to nie znaczy że są one złem powszechnym ... Po to się psa wychowuje od szczeniaka,zeby te sytuacje nie miały miejsca.Lepiej pracować z psem ,niż założyć kolczatkę i mieć go z głowy. Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Papilonek ale czy rozumiesz,że to jest 13-sto letnia dziewczynka? Jak miała pracowac z Axelem od szczeniaka jak on ma 5 lat?? Quote
Yuveza Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dzięki Atomowka;) I kolczatka jest po wcześniejszym psie (ban dog) a poza tym on na tym nie cierpi, bo to nie jest mała Doti albo papillon tylko duży i silny pies. Na spacerze jest spuszczony a jak jest w pobliżu jakiś inny pies to łatwiej nad nim zapanować, bo tak duży i jeszcze Pies (nie suka) różnie reaguje na inne psy i wtedy kolczatka się przydaje ale nie robi mu krzywdy. Quote
barberry Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Też jestem zdania, że lepiej żeby pies wychodził na spacery choćby w kolczatce niż siedział w kojcu/na podwórku bo jedyna chętna do wyprowadzania go osoba fizycznie nie jest w stanie nad nim zapanować. Jak tam Justa zakupy obrożowe Sarowo-Axlowe? :) Zrezygnowałaś już z szelek? btw. Wesołych Świąt! :x-mas::tree1: Quote
Recommended Posts