togaa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To 'czekanie na spacerek" mnie powaliło. Lolo skacze do góry dwa metry i roznosi dom, jak widzi co się święci. Przygotowania do spaceru odbywac sie musza w najwiekszej tajemnicy...;) Quote
Lidan Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Śliczne psiaki i cudnie czekają na spacerek. Poker, jesteś pewna, że nie podprowadziłaś mi psów? Idę sprawdzić czy moje są w mieszkaniu po podejrzanie tu cicho ;-) Zobacz jakie obydwa podobne: http://img512.imageshack.us/img512/2411/umiechgapy.jpg Quote
Poker Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Niesamowite, rzeczywiście bardzo podobne do moich.Tylko sunia bardziej ruda , kudłatek chudszy od mojej bambaryłki Dolara. Koksunia dostała szczepienie przeciw w wściekliźnie , zapłaciłam 20 zł. Ale za to miałam małą z nią przygodę. Wysiadłam z nią z samochodu , idę kawałek , patrzę , a ona idzie luzem. Zorientowałyśmy się w tym samym momencie i Koksa przyspieszyła kroku.Mówię koksa chodź tu , ona spojrzała na mnie z przerażeniem w oczach i do przodu.Nogi mi się miękkie zrobiły , milion myśli przeleciało mi przez mózgownicę. Ale z całym spokojem kucnęłam i mówię, chodź do pańci i w tym momencie podeszła do mnie już z radością w oczkach. A już miałam wizje łapania jej. Quote
Lidan Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 O kurcze....Jak to się stało? Przegryzła smycz? Była odpięta w samochodzie i zapomniałaś przypiąć jej smycz gdy wysiadłyście? Dobrze, że tak się to skończyło :happy1: Najwidoczniej Koksa Cię kocha więc po co miałaby uciekać ;-) A tak poważnie to miałam podobną przygodę gdy Kola wyskoczyła mi z szelek po miesiącu pobytu u nas. Na szczęście z radością przybiegła do mnie i pozwoliła sobie ponownie założyć te durne szelki. Quote
Poker Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 nie dopisałam ,że karabinek jakimś cudem się odpiął. Ona zawsze jeździ przywiązana i ja ją wyjęłam z samochodu, bo nie chciała wysiąść, postawiłam , idziemy i patrz wyżej. Nie wiem jak to się stało. Quote
Lucyna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Poker, może zamówić Koksie ogłoszenia na bazarku, tanio i szybko ... :lol: Quote
AgusiaP Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Poker napisał(a):Niesamowite, rzeczywiście bardzo podobne do moich.Tylko sunia bardziej ruda , kudłatek chudszy od mojej bambaryłki Dolara. Koksunia dostała szczepienie przeciw w wściekliźnie , zapłaciłam 20 zł. Ale za to miałam małą z nią przygodę. Wysiadłam z nią z samochodu , idę kawałek , patrzę , a ona idzie luzem. Zorientowałyśmy się w tym samym momencie i Koksa przyspieszyła kroku.Mówię koksa chodź tu , ona spojrzała na mnie z przerażeniem w oczach i do przodu.Nogi mi się miękkie zrobiły , milion myśli przeleciało mi przez mózgownicę. Ale z całym spokojem kucnęłam i mówię, chodź do pańci i w tym momencie podeszła do mnie już z radością w oczkach. A już miałam wizje łapania jej. Oj to dobrze, że Koksunia taka grzeczna sunia, ale podejrzewam jak Ci Pokerku ciśnienie musiało podskoczyc ;) Quote
Poker Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Lucyna napisał(a):Poker, może zamówić Koksie ogłoszenia na bazarku, tanio i szybko ... :lol: Ona ma ogłoszenia , ale chyba za mało i pewnie niektóre trzeba jje odnowić. Chyba rzeczywiście wykupię pakiet ogłoszeń.Gdzie najlepiej ? AgusiaP. oj nóżki mi się ugięły i ciśnienie skoczyło, dobrze,że tak krótko trwało. Quote
Lucyna Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Napisałam wczoraj w tej sprawie, czekam na odpowiedź http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-psy-z-przytuliska-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-01.02.2011/page22 Quote
Poker Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Lucynko, bardzo dziękuję.Ja mogę sama opłacić. Quote
dorota k. Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dobrze, że Koksunia nie dała nogi. A tak na serio to mądra sunia i wie gdzie jej dobrze:) Quote
Lidan Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Marta, córka goni, gdy była dzisiaj (albo wczoraj) u weterynarza spotkała tą panią, która chciała Livcię dla swojej sąsiadki farmaceutki. Opowiedziała jej o Koksi. Pani dała Marcie swojego maila i poprosiła o zdjęcia Kosy. Gonia obiecała wysłać zainteresowanej pani link do wątku Koksy bo tu śliczne zdjęcia są, więc proszę być w gotowości i trzymać kciuki :kciuki: Quote
Lucyna Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 to ja wysyłam pieniążki na bazarek ogłoszeniowy i w razie czego dam innego pieska, zaczekamy dwa dni? Quote
Poker Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 w takim razie czekam i zaciskam kciuki. KokSUNIA to bezproblemowa dziewczynka, spokojny spacerek, głaski , papu i do łóżeczka. Bawić się też po mału będzie chciała, bo robią małe podchody z Dolarkiem. W obsłudze łatwa, sieść się nie brudzi i wystarczy łapki z piachu ręcznikiem wytrzeć i czyste.Sierści nie gubi. Poczekamy z ogłoszeniami te 2 dni. Quote
dorota k. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kciukasy dalej zaciśnięte:) Ciekawe, czy Pańcia przeczytała krótka i łatwą napisaną przez Poker instrukcję obsługi Koksuni:) Quote
Lidan Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nie wiem na razie nic nowego, nie wiem czy link do wątku został już podany zainteresowanej osobie :niewiem: Liczę, że później dostanę jakąś wiadomość. Quote
Poker Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 a może gonia66 mogłaby mi przekazać ten adres mejlowy ,żeby zmniejszyć ilość pośredników.Ona ma nr mojego telefonu. Quote
Poker Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Okazało się,że córka gonia66 zostawia Livcię w DS i w związku z tym na jej miejsce pojedzie pod Płock KokSunia. Już dzwoniłam do pani , fajnie się rozmawiało.Pani szuka suni do łóżeczka, do przytulania ,a Koksa bardzo to lubi. Powiedziałam o łapeczce Koksusi, ale pani to nie przeszkadza. Teraz szukam więc transportu w pobliże Płocka, bo państwo mogą podjechać po nią zw 100 km. Lucynko, mam ogromną prośbę w związku z tym.Czy można by wykupić pakiet ogłoszeń dla Foksia? On ma już trochę ogłoszeń dzięki cioteczce Lida, ale przydałoby się jeszcze więcej, bo cisza w eterze kompletna. Quote
Lucyna Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Tak oczywiście, taki miałam zamiar, prześlę tekścik i zdjęcia, muszę tylko odszukać, już opłaciłam ten bazarek i nie potrzebuję zwrotu. Cieszę się, że Koksunia będzie miała cudny domek ... :loveu: bo Livcia już dawno go ma :multi::multi::multi: Quote
Lidan Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Poker']Okazało się,że córka gonia66 zostawia Livcię w DS i w związku z tym na jej miejsce pojedzie pod Płock KokSunia. Już dzwoniłam do pani , fajnie się rozmawiało.Pani szuka suni do łóżeczka, do przytulania ,a Koksa bardzo to lubi. Powiedziałam o łapeczce Koksusi, ale pani to nie przeszkadza. Teraz szukam więc transportu w pobliże Płocka, bo państwo mogą podjechać po nią zw 100 km. Skoro Poker już wszystko wyjaśniła to ja tylko dodam, że bardzo cieszę się z takiego obrotu sprawy i jestem pełna podziwu dla cierpliwości i wyrozumiałości przyszłej pani Koksy :Rose: za to, że nie zniechęciło ją takie długie czekania i na koniec zmiana psa. To musi być niesamowita kobieta :bigok: Lucynko, mam ogromną prośbę w związku z tym.Czy można by wykupić pakiet ogłoszeń dla Foksia? On ma już trochę ogłoszeń dzięki cioteczce Lidan, ale przydałoby się jeszcze więcej, bo cisza w eterze kompletna. To Budrysek robiła ogłoszenia Foksikowi :loveu: ja tylko dużo gadałam i na gadaniu się niestety skończyło :oops: Quote
Poker Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 ojej ,ale gapa ze mnie, to dziękuję w takim razie Budrysek. Pani bardzo miła.mówiła ,że jej było obojętnie która sunia, ale podano jej ,że Livcia. Teraz szukam transportu do warszawy lub w pobliże Płocka. Quote
Recommended Posts