dorota k. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Niech Świąteczne życzenia mają moc spełnienia. Te całkiem błahe i te ważne. Te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia Domkowi i wszystkim Waszym Zwierzakom:) Quote
Lidan Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Może właśnie z braku pewności siebie te poburkiwania na pozostałe zwierzęta, a może faktycznie psiaki zaczęły czuć się już "u siebie" :hmmmm: Jak mijają Koksie święta? Przemówiła może ludzkim głosem w noc wigilijną? Quote
Poker Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Koksa już nie burczy .Zrozumiała ,że nic jej grozi. Zaczyna powoli dochodzić do siebie. Macha coraz żwawiej ogonkiem. Chce na kolanka,oczywiście już wylądowała w łóziu.:evil_lol: Ona na razie jest poważna, bardzo spokojna, myślę ,że jeszcze hormony robią swoje. Jest szczuplutka ,ale przybierze szybko , bo apetyt ma nieziemski. Quote
wtatara Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 przeczytałam cały wątek- sliczna sunia Quote
Ania i Porto Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ja też się "zamelduję":) czytam wątek o KOKSUNI od początki i wcześniejszy wątek obydwu suniaczek i cały czas trzymam kciuki:) Quote
Lidan Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Jak się czuje Koksa? Nic nie zmalowała w czasie świąt? Żadnych strat? ;-) Quote
Poker Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Koksa jest bardzo grzeczna, nigdy niczego nie zmalowała. To jest sunia łóżkowo-nakolankowa, garnie się do nas, ciągle chce się przytulać. Martwi mnie jej prawa łapka.Czasem utyka na nią, podnosi.Wet powiedział ,że to jakiś stary uraz w nadgarstku i niczego się nie da zrobić.Zaczęłam podawać lek homeopatyczny, zobaczymy. Brzusio goi się wspaniale. Jak to miło ,że nowe cioteczki nas odwiedziły.:p Quote
Poker Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Lubimy wylegiwać się na łóżeczku Quote
Ania i Porto Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ale cuda:):):) czy już się do ludzi przekonała czy wciąż nieśmiała dziewczynka? Quote
Lidan Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cudnie wyglądają razem na łóżku :happy1: Quote
Lucyna Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Super zdjątka, pozdrawiamy jeszcze świątecznie Koksunię, przemiłego koteczka ... i całą resztę rodzinki :tree1: Quote
olivetshka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Żeby tak moja Lena zechciała łaskawie z kotem w łóżku poleżeć... Na razie udają, że się nie widzą - a to już 4 mce po adopcji młodej :) Pozdrawiam Koksię - podczytuję wątek od początku - jeszcze ten stary, gdzie były obie z Livcią. Mocno kibicuję dziewczynom. Quote
Poker Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 I kto tu mi nie powie,że zdjęcia czynią cuda ? :eviltong: Quote
dorota k. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Super to zdjątko futrzaków - jak Wy je ułożyliście prawie w takiej samej pozycji :) Quote
Poker Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 dorota k. napisał(a):Super to zdjątko futrzaków - jak Wy je ułożyliście prawie w takiej samej pozycji :) Myśmy nie ułożyli, one same tak się ułożyły.Kota tak często śpi ,a Koksa na mój widok wywaliła się kołami do góry, a ja cyk aparatem. Quote
Dark Lord Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Duża zawartość kota w kocie:cool3: pięknie zwierzaki wyglądają:loveu: Quote
dorota k. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 I widać, że brzusio u Koksuni pięknie się goi, a kota czujna bo łypie na Koksię okiem:) Quote
ona03 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wreszcie przyczłapalam ;). Kłota z Koksią fotka cudna, tylko je poczochrać :evil_lol: po tych brzucholkach. Quote
yoko100 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 drugie zdjecie mnie rozbroilo swietne, sliczna jest Quote
Poker Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Witamy nowe cioteczki na wątku KokSUNI :multi: Ułożyłam krótki tekst do ogłoszeń. Może ktoś zechce wykorzystać do ogłoszeń. Około 2.letnia mała suczka Koksa, ważąca 7 kg została zabrana z bardzo złych warunków. Jest wysterylizowana i dobrze karmiona, do szczęścia brakuje jej tylko najlepszego domku na świecie, który pokocha ją do końca życia.Sunia jest bardzo spokojna nieśmiała, łagodna do ludzi, psów i kotów,ale boi się dzieci.Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy.Kontakt w sprawie adopcji pod telefonem 713482951. Dziś miałam okazję sprawdzić Koksunię na dzieci i się ich boi.Ze strachu szczeka , nawet na 8.latkę. Teraz lecę z tekstem do Foksia ,a potem do Wyborczej. Quote
Poker Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Dark Lord napisał(a):Duża zawartość kota w kocie:cool3: pięknie zwierzaki wyglądają:loveu: Kota jest małą, waży tylko 3,2 kg.Ona się tak rozwaliła ,że wygląda jak monstrum. Quote
Recommended Posts