Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech Świąteczne życzenia
mają moc spełnienia.
Te całkiem błahe i te ważne.
Te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Domkowi i wszystkim Waszym Zwierzakom:)

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może właśnie z braku pewności siebie te poburkiwania na pozostałe zwierzęta, a może faktycznie psiaki zaczęły czuć się już "u siebie" :hmmmm: Jak mijają Koksie święta? Przemówiła może ludzkim głosem w noc wigilijną?

Posted

Koksa już nie burczy .Zrozumiała ,że nic jej grozi.
Zaczyna powoli dochodzić do siebie. Macha coraz żwawiej ogonkiem. Chce na kolanka,oczywiście już wylądowała w łóziu.:evil_lol:
Ona na razie jest poważna, bardzo spokojna, myślę ,że jeszcze hormony robią swoje.
Jest szczuplutka ,ale przybierze szybko , bo apetyt ma nieziemski.

Posted

Koksa jest bardzo grzeczna, nigdy niczego nie zmalowała. To jest sunia łóżkowo-nakolankowa, garnie się do nas, ciągle chce się przytulać.
Martwi mnie jej prawa łapka.Czasem utyka na nią, podnosi.Wet powiedział ,że to jakiś stary uraz w nadgarstku i niczego się nie da zrobić.Zaczęłam podawać lek homeopatyczny, zobaczymy. Brzusio goi się wspaniale.
Jak to miło ,że nowe cioteczki nas odwiedziły.:p

Posted

Żeby tak moja Lena zechciała łaskawie z kotem w łóżku poleżeć... Na razie udają, że się nie widzą - a to już 4 mce po adopcji młodej :)
Pozdrawiam Koksię - podczytuję wątek od początku - jeszcze ten stary, gdzie były obie z Livcią.
Mocno kibicuję dziewczynom.

Posted

dorota k. napisał(a):
Super to zdjątko futrzaków - jak Wy je ułożyliście prawie w takiej samej pozycji :)

Myśmy nie ułożyli, one same tak się ułożyły.Kota tak często śpi ,a Koksa na mój widok wywaliła się kołami do góry, a ja cyk aparatem.

Posted

Witamy nowe cioteczki na wątku KokSUNI :multi:
Ułożyłam krótki tekst do ogłoszeń. Może ktoś zechce wykorzystać do ogłoszeń.

Około 2.letnia mała suczka Koksa, ważąca 7 kg została zabrana z bardzo złych warunków. Jest wysterylizowana i dobrze karmiona, do szczęścia brakuje jej tylko najlepszego domku na świecie, który pokocha ją do końca życia.Sunia jest bardzo spokojna nieśmiała, łagodna do ludzi, psów i kotów,ale boi się dzieci.Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy.Kontakt w sprawie adopcji pod telefonem 713482951.

Dziś miałam okazję sprawdzić Koksunię na dzieci i się ich boi.Ze strachu szczeka , nawet na 8.latkę.
Teraz lecę z tekstem do Foksia ,a potem do Wyborczej.

Posted

Dark Lord napisał(a):
Duża zawartość kota w kocie:cool3: pięknie zwierzaki wyglądają:loveu:

Kota jest małą, waży tylko 3,2 kg.Ona się tak rozwaliła ,że wygląda jak monstrum.