koosiek Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Nie wiem, możliwe, że będzie chciała. Quote
winter7 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A nie możesz powiedzieć tej pani, że masz chętną rodzinę mieszkającą w bloku, która już kiedyś miała jamnika itp...... i że obiecałaś im zdjęcie??? W tej sytuacji powinna się zgodzić. Możesz też coś naściemniać, że mogą przyjechać za tydzień, ale nie mogą się doczekać zdjęcia.... :) potem mogą przecież się rozmyślić ;P Quote
winter7 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja w zeszłym tygodniu znalazłam dom dla młodej jamniczki. Popytam jeszcze czy ktoś jest chętny. Tylko ciężko "sprzedać komuś psa w worku" :) PS. Może ktoś zna amatora na takiego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/200255-Oblany-wrz%C4%85tkiem-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-Dziadzio-%C5%9Apiewak-szuka-swojego-domu. Quote
koosiek Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 winter7 napisał(a):A nie możesz powiedzieć tej pani, że masz chętną rodzinę mieszkającą w bloku, która już kiedyś miała jamnika itp...... i że obiecałaś im zdjęcie??? W tej sytuacji powinna się zgodzić. Możesz też coś naściemniać, że mogą przyjechać za tydzień, ale nie mogą się doczekać zdjęcia.... :) potem mogą przecież się rozmyślić ;P Tak, tylko ona sama też raczej nie ma czym zrobić zdjęcia :( Quote
winter7 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To jak nic nie znajdziesz mogę Ci w sobotę pożyczyć aparat jak będę w Warszawie.:cool3: Quote
koosiek Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Mam aparat od Winter, muszę tylko wygrzebać kartę i postaram się o fotki Maćka :) Jestem chyba skazana na jamniki - mam kolejną jamniczą bidę, tym razem koczującą pod schroniskiem w Celestynowie :( http://www.dogomania.pl/threads/200790 Quote
Mika31 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ciociu napisz do pajdy ona bierze teraz jamnika na dt może potem wzięła by Maćka Quote
Isadora7 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 koosiek napisał(a):A Pajda jest z Warszawy? Z okolic Warszawy Quote
Mika31 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 hoooooooooooooooooooop!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
koosiek Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Niestety mam pewne problemy, nie wiem, czy cokolwiek uda się zrobić :( Do końca tygodnia będę się widziała z właścicielką Maćka, może się jednak uda... Quote
koosiek Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Niestety, kobieta u której Maciek przebywa stwierdziła, że już go nie odda, Maciek śpi z nią w łóżku i nie potrzebuje nowego domu. Właścicielka odpuściła, więc ja też niestety muszę odpuścić :( Quote
paulinken Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pewnie za jakiś czas znów będzie się odgrażać... Quote
Recommended Posts