Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja miałąm stałe miejsce u Astaroth, nie wiem jak to wygląda nie odświeżałam po Fredku, jakoś ciężko szło z deklaracjami. Ale zapytam. Quote
EVA2406 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dziewczyny zajrzyjcie, błagam :-( http://www.dogomania.pl/threads/1996...czą-o-życie? Potrzebne każde wsparcie. Quote
koosiek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Isadora7 napisał(a):Ja miałąm stałe miejsce u Astaroth, nie wiem jak to wygląda nie odświeżałam po Fredku, jakoś ciężko szło z deklaracjami. Ale zapytam. Niestety Arktyka nie odpisała... Isadora, a pytałaś już o to miejsce? Rozumiem, że byłoby w domu? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby okazało się, że może tam jechać! Quote
JamniczaRodzina. Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Może jeszcze mestudio ma hotelik. Quote
paulinken Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Napiszcie jeszcze do megii1 http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29 Quote
Isadora7 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='koosiek']Niestety Arktyka nie odpisała... Isadora, a pytałaś już o to miejsce? Rozumiem, że byłoby w domu? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby okazało się, że może tam jechać! Będe dzisiaj próbowała do dzwoniłam ale akurat nie dorwałam nikogo. Niezaleznie ode mnie spróbuj może napisać na priva [quote name='paulinken']Napiszcie jeszcze do megii1 http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29 i może jeszcze warto puknąć do yumanji Quote
koosiek Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Niestety, chyba nic z tego :( Maciek miał szansę na domowy tymczas za zwrot kosztów - niestety, właścicielka się nie zgodziła... Zgodzi się tylko na DT/DS w bloku. Także niestety te hoteliki odpadają. I z góry mówię - nie da się go zabrać bez wiedzy właścicielki. Dowiedziałam się też o Maćku trochę więcej... Po pierwsze, możliwe, że posikuje w domu. Ale tam, gdzie teraz mieszka, wszystkie psy leją w domu... Bumi, inny psiak zabrany od tej kobiety, nauczył się czystości dość szybko, ale Maciek to staruszek, nie wiem, jak z nim będzie... Po drugie to uciekinier. Na spacery mógłby chodzić tylko na smyczy, odpada też raczej latanie luzem po podwórku. Wet oceniał go na 4 - 5 lat, ale nie wiem kiedy oceniał :roll: Włascicielka twierdzi, że według niej ma ok. 8 -10 lat i ja skłaniałabym się do tej drugiej wersji. Ja już nie wiem, co mam robić :( Gdzie ja znajdę kogoś, kto weźmie mi sikającego, starego psa? :-( Aha - znalazłam na komputerze zdjęcie Maćka! Niestety, jest marnej jakości (a właściwie żadnej), bo zrobiłam je przypadkiem, cykając innego psa. Quote
Mika31 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wklej chociaż to ja tez szukam pomocy ale dla jamniczki http://www.dogomania.pl/threads/199985-Malutka-niem%C5%82oda-bardzo-kochana-jamnisia-zgubi%C5%82a-domek-albo-domek-j%C4%85...?p=16088245#post16088245 Quote
koosiek Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Już wkleiłam - miałam problemy z imageshackiem, dlatego na początku się nie wyświetlało. Quote
ludwa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A skoro ona chce się go pozbyć i zgadza się tylko na dom stały, to może dałaby się namówić na zdjęcia? No bo jak mu inaczej znaleźć ten dom? W koło Macieju takie. Chętnie się go pozbędzie ale zdjęć zrobić nie da a odda tylko do domu stałego. No to jak to pogodzic? Quote
paulinken Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 On jest z tego samego domu, co Bumi? Bumiego ma mestudio u siebie. Napiszcie do ihabe, miała sikającą na DT. togaa chyba też. A _bubu_ załatwiała DT dla sikającego Maciusia. Quote
Mika31 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 hooooooooop może zdarzy się cud a może jamnicza rodzina Amik pojedzie do Tanitki więc może by pomogli Quote
koosiek Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Słuchajcie, to musi być DT w Warszawie albo okolicach. Dalej go nie wyda. To strasznie frustrujące, że nie można mu pomóc :( Gdyby to tylko ode mnie zależało, ten pies już dawno byłby bezpieczny, miałby ciepło, byłby pod opieką weta... Quote
Mika31 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 zapytaj Jamniczej Rodzinny oni są z Warszawy lub cioci Isadory może coś poleci Quote
Isadora7 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mika31 napisał(a):zapytaj Jamniczej Rodzinny oni są z Warszawy lub cioci Isadory może coś poleci Jestem na wątku i wiem o sytuacji, wszystko zapchane ale że tak powiem myślę. Quote
koosiek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 ludwa napisał(a):A skoro ona chce się go pozbyć i zgadza się tylko na dom stały, to może dałaby się namówić na zdjęcia? No bo jak mu inaczej znaleźć ten dom? W koło Macieju takie. Chętnie się go pozbędzie ale zdjęć zrobić nie da a odda tylko do domu stałego. No to jak to pogodzic? Miałam odpisać i zapomniałam... Właścicielka Maćka to starsza osoba, do tego trochę hm, ekscentryczna? Na zdjęcia do niej raczej nie ma co liczyć. Quote
ludwa Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jak pies ogrodnika;) Ale sytuacja taka nijak do ogarnięcia właściwie. Chyba tylko cudem jakby znalazł się dom chętny na starego jamnika.....Ciężko Quote
EVA2406 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 koosiek napisał(a):Miałam odpisać i zapomniałam... Właścicielka Maćka to starsza osoba, do tego trochę hm, ekscentryczna? Na zdjęcia do niej raczej nie ma co liczyć. To ona chce go oddać, czy nie? A dlaczego go oddaje? Quote
koosiek Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Chce go oddać, bo sama zdaje sobie sprawę, że te warunki, jakie Maciek ma u jej znajomej nie są dla niego najlepsze. Ale ma swoje wymagania i niestety nie da się ich obejść :( Quote
EVA2406 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A ona ten domek sama będzie sprawdzała? Quote
Recommended Posts