Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja miałąm stałe miejsce u Astaroth, nie wiem jak to wygląda nie odświeżałam po Fredku, jakoś ciężko szło z deklaracjami. Ale zapytam.

Niestety Arktyka nie odpisała... Isadora, a pytałaś już o to miejsce? Rozumiem, że byłoby w domu? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby okazało się, że może tam jechać!

Posted

[quote name='koosiek']Niestety Arktyka nie odpisała... Isadora, a pytałaś już o to miejsce? Rozumiem, że byłoby w domu? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby okazało się, że może tam jechać!

Będe dzisiaj próbowała do dzwoniłam ale akurat nie dorwałam nikogo. Niezaleznie ode mnie spróbuj może napisać na priva

[quote name='paulinken']Napiszcie jeszcze do megii1
http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29

i może jeszcze warto puknąć do yumanji

Posted

Niestety, chyba nic z tego :(
Maciek miał szansę na domowy tymczas za zwrot kosztów - niestety, właścicielka się nie zgodziła... Zgodzi się tylko na DT/DS w bloku. Także niestety te hoteliki odpadają. I z góry mówię - nie da się go zabrać bez wiedzy właścicielki.

Dowiedziałam się też o Maćku trochę więcej... Po pierwsze, możliwe, że posikuje w domu. Ale tam, gdzie teraz mieszka, wszystkie psy leją w domu... Bumi, inny psiak zabrany od tej kobiety, nauczył się czystości dość szybko, ale Maciek to staruszek, nie wiem, jak z nim będzie...
Po drugie to uciekinier. Na spacery mógłby chodzić tylko na smyczy, odpada też raczej latanie luzem po podwórku.
Wet oceniał go na 4 - 5 lat, ale nie wiem kiedy oceniał :roll: Włascicielka twierdzi, że według niej ma ok. 8 -10 lat i ja skłaniałabym się do tej drugiej wersji.

Ja już nie wiem, co mam robić :( Gdzie ja znajdę kogoś, kto weźmie mi sikającego, starego psa? :-(

Aha - znalazłam na komputerze zdjęcie Maćka! Niestety, jest marnej jakości (a właściwie żadnej), bo zrobiłam je przypadkiem, cykając innego psa.

Posted

A skoro ona chce się go pozbyć i zgadza się tylko na dom stały, to może dałaby się namówić na zdjęcia? No bo jak mu inaczej znaleźć ten dom? W koło Macieju takie. Chętnie się go pozbędzie ale zdjęć zrobić nie da a odda tylko do domu stałego. No to jak to pogodzic?

Posted

Słuchajcie, to musi być DT w Warszawie albo okolicach. Dalej go nie wyda.

To strasznie frustrujące, że nie można mu pomóc :( Gdyby to tylko ode mnie zależało, ten pies już dawno byłby bezpieczny, miałby ciepło, byłby pod opieką weta...

Posted

Mika31 napisał(a):
zapytaj Jamniczej Rodzinny oni są z Warszawy lub cioci Isadory może coś poleci

Jestem na wątku i wiem o sytuacji, wszystko zapchane ale że tak powiem myślę.

Posted

ludwa napisał(a):
A skoro ona chce się go pozbyć i zgadza się tylko na dom stały, to może dałaby się namówić na zdjęcia? No bo jak mu inaczej znaleźć ten dom? W koło Macieju takie. Chętnie się go pozbędzie ale zdjęć zrobić nie da a odda tylko do domu stałego. No to jak to pogodzic?

Miałam odpisać i zapomniałam... Właścicielka Maćka to starsza osoba, do tego trochę hm, ekscentryczna? Na zdjęcia do niej raczej nie ma co liczyć.

Posted

koosiek napisał(a):
Miałam odpisać i zapomniałam... Właścicielka Maćka to starsza osoba, do tego trochę hm, ekscentryczna? Na zdjęcia do niej raczej nie ma co liczyć.

To ona chce go oddać, czy nie?
A dlaczego go oddaje?

Posted

Chce go oddać, bo sama zdaje sobie sprawę, że te warunki, jakie Maciek ma u jej znajomej nie są dla niego najlepsze. Ale ma swoje wymagania i niestety nie da się ich obejść :(