koza Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 P. S. Koosiek, zrób trochę miejsca w swojej skrzynce, bardzo proszę, ponieważ nie można Ci wysłać wiadomości na priva. Jeszcze raz dziękuję za wiadomość o Maciusiu, może uda się go stamtąd wyciągnąć. Quote
Isadora7 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ludwa napisał(a):czyżby jakaś szansa? myślę że tak Quote
koosiek Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Koza, wieeelkie dzięki :) Skrzynka nieco oczyszczona, jak możesz, podaj swój nr tel., zadzwonię i wszystko dogadamy. Ludwa, sorry za brak odpowiedzi na sms, nie miałam już nic na karcie :oops: Quote
koosiek Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Niestety to chyba nieaktualne, nie dostałam żadnej wiadomości :( Quote
JamniczaRodzina. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Czy on nadal jest u tej kobiety? Quote
ludwa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jamnicza Rodzino, wychodzi na to, że tak. Quote
ludwa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jamnicza Rodzino, nie mogę wysłać pm, bo chyba masz zapchaną skrzynkę:) Dziękuję za info:) Quote
ludwa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 koosiek skontaktowała się z koza:) Teraz musi przemyśleć sprawę;) Na razie ma ogranioczony dostęp do netu, więc będę przekazywała to, czego się dowiem Quote
koosiek Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Z pewnych względów tymczas u Kozy byłby tylko na dwa tygodnie, a w dwa tygodnie nie znajdzie się staruszkowi domu :( Dlatego muszę Kozie podziękować i przeprosić za zawracanie głowy :oops: Maciek wciąż czeka na pomoc :-( Quote
JamniczaRodzina. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Żeby szukać mu domku przydalyby się fotki.:roll: Quote
ludwa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Przypominam o staruszku, może ktoś się ulituje... Quote
JamniczaRodzina. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Czy on jest na jamnikach w potrzebie? Quote
danka1234 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Czy on jest na jamnikach w potrzebie? nie ma go,bez zdjecia nie mam jak wstawić. Quote
koosiek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Wiem, naprawdę wiem, że bez zdjęcia nie znajdzie się mu domu... Ale uwierzcie, to nie jest tak, że mi się nie chce. Po prostu nie mam możliwości zrobić tego zdjęcia tak, żeby kobieta nie zorientowała się, że je robię i, co za tym idzie, szukam Maćkowi nowego domu... Czy znacie jakieś sprawdzone, płatne DT, które mogłabym spytać o miejsce dla Maćka? Quote
paulinken Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 koosiek napisał(a):Wiem, naprawdę wiem, że bez zdjęcia nie znajdzie się mu domu... Ale uwierzcie, to nie jest tak, że mi się nie chce. Po prostu nie mam możliwości zrobić tego zdjęcia tak, żeby kobieta nie zorientowała się, że je robię i, co za tym idzie, szukam Maćkowi nowego domu... Czy znacie jakieś sprawdzone, płatne DT, które mogłabym spytać o miejsce dla Maćka? U yumanji jest dość tanio, ale boksy. Arktyka, BeaBono (miała jamniora), to te, u których może być miejsce. Quote
koosiek Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Boksy odpadają. Napiszę do Arktyki i BeaBono! Quote
JamniczaRodzina. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Może spytaj bianka0 ona jest dobrze zorientowana w hotelikach dla jamnisi. Quote
EVA2406 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zapytajcie Isadory. To mistrzyni od jamniorów Quote
Recommended Posts