Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P. S.
Koosiek, zrób trochę miejsca w swojej skrzynce, bardzo proszę, ponieważ nie można Ci wysłać wiadomości na priva. Jeszcze raz dziękuję za wiadomość o Maciusiu, może uda się go stamtąd wyciągnąć.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koza, wieeelkie dzięki :) Skrzynka nieco oczyszczona, jak możesz, podaj swój nr tel., zadzwonię i wszystko dogadamy.

Ludwa, sorry za brak odpowiedzi na sms, nie miałam już nic na karcie :oops:

Posted

koosiek skontaktowała się z koza:) Teraz musi przemyśleć sprawę;) Na razie ma ogranioczony dostęp do netu, więc będę przekazywała to, czego się dowiem

Posted

Z pewnych względów tymczas u Kozy byłby tylko na dwa tygodnie, a w dwa tygodnie nie znajdzie się staruszkowi domu :( Dlatego muszę Kozie podziękować i przeprosić za zawracanie głowy :oops:

Maciek wciąż czeka na pomoc :-(

Posted

Wiem, naprawdę wiem, że bez zdjęcia nie znajdzie się mu domu... Ale uwierzcie, to nie jest tak, że mi się nie chce. Po prostu nie mam możliwości zrobić tego zdjęcia tak, żeby kobieta nie zorientowała się, że je robię i, co za tym idzie, szukam Maćkowi nowego domu...

Czy znacie jakieś sprawdzone, płatne DT, które mogłabym spytać o miejsce dla Maćka?

Posted

koosiek napisał(a):
Wiem, naprawdę wiem, że bez zdjęcia nie znajdzie się mu domu... Ale uwierzcie, to nie jest tak, że mi się nie chce. Po prostu nie mam możliwości zrobić tego zdjęcia tak, żeby kobieta nie zorientowała się, że je robię i, co za tym idzie, szukam Maćkowi nowego domu...

Czy znacie jakieś sprawdzone, płatne DT, które mogłabym spytać o miejsce dla Maćka?

U yumanji jest dość tanio, ale boksy. Arktyka, BeaBono (miała jamniora), to te, u których może być miejsce.