Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę że w większości przypadków tylko ja tu zaglądam :P

Ramzes ma nową przyjaciółkę!! Oto Rosa!!

podchody do Rosy :)

A tam..kto tam jest?? tam jest rywal!! Rosa jest moja...co on tam robi??

hej zabieraj owłosione łapska od mojej Rosy....niech no tylko mnie puszczą!

kiedyś będę bez smyczy...i spotkamy się ciemną porą...

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za zdjęcia!:) no i oczywiście za genialne komenty;).Ramzes miał dziś byc kastrowany ale jest wśród nas cały jeszcze:) No i jak zwykle spacer, a nawet 2...:) zaloty do Rosy opublikowała Marzena więc chyba nie muszę nic dodawac:) no jedynie tyle, że Ramzes dziś nie był jedynym samcem podczas spaceru i "trochę" szczekał na Frodo:P. Więcej zmian nie było dziś:) oczywiście pocwiczyliśmy trochę bo jakby inaczej...;] co raz lepiej mu idzię warowanie i nie zawsze muszę miec smakołyk w ręce żeby posłuchał.. to chyba tyle:P
Pozdrawiamy!:)

Posted

Ramzes dziś poznał nowego rywala...psa pełnojajecznego o imieniu Sznaps!! początek był nieciekawy, ale potem chłopaki się dogadały:)

spacer był niestety dziś krótszy...ale zawsze choć jakiś :)

Posted

Witam wszystkich!:) wczoraj nie było czasu pisac...:P Wczoraj z Ramzesem zrobiliśmy sobie 2 krótkie spacery, w tym jeden po lesie oczywiście:) na tym drugim 2 razy udało mu się czołgac z czego jestem dumny:D Mam nadzieję, że do dni otwartych będzie się mnie częściej słuchał bez smaczka:P. Poza tym nic się nie zmieniło:) dalej szczeka i miewa humory:P

Posted

Jestem u psiura :) Ramzes od razu zwrócił moją uwagę i mi się spodobał, na wątek natrafiłam dopiero teraz. Szybkiego znalezienia domu, już wystarczy tego spania na zimnej i wilgotnej podłodze!

Posted

Świetny filmik! :) a Ramzes jest po prostu cudny - taki piękny, silny, dostojny, choć i rozbrykany :) Po prostu uroczy! Ten, kto adoptuje Ramzesa będzie prawdziwym szczęściarzem! :)

Posted

staram się...staram się przyciągnąć ludzi i przekonać do adopcji :roll: różnie wychodzi
staram się tez jakoś fajnie teksty ułożyć..ale przyznam...czasem mam z tym ogromny problem :mad: do tego muszę zastanowić się nad lepszym programem...w tym co robię brakuje mi pewnych opcji ...boje się tylko, że mój komputer mnie znielubi jeszcze bardziej :D

tymczasem Ramzes rozbójniku hop!

Posted

Ramzes słodziutki....coś Ty tak mojego Sznapsa nie polubił co?? nawet zdjęć Ci porządnych nie mam jak zrobić...
tak się zapatrzył na Sznapsa że aż ucho postawił! chciałby na niego zapolować

chciałby na niego zapolować

lecz odchodzi zrezygnowany ....ale wie..że nadejdzie czas kiedy nic go nie będzie krępować!

Posted

A dla mnie on po prostu jest super:) tylko gdyby tyle nie szczekał...:P szkoda, że nie polubił Sznapsa.. myślałem, że zostaną towarzyszami broni a jednak Ramzesowi się on nie spodobał.. cóż może kiedyś:P tymczasem musimy na spacerach chodzic z dala od siebie:P . Na tym drugim zdjęciu wygląda jak prawdziwy skoncentrowany łowca:D szkoda tylko, że poluje na kogoś kto mógłby zostac jego kolegą:P. Poza spacerem nic ciekawego dziś chyba nie było:P no... trochę go wyczesałem ale za dużo to nie pomogło... chyba mógłbym cały dzień na to poświęcic i byłoby wciąż to samo:P