saphira18 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 no jak nie to mnie chyba zabiją za ten zamęt... czekamy do wieczora na potwierdzenie:D Quote
soboz4 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 jutro się dowiemy czy następny mistrz agiliti nie wystąpi w naszym programie 5 marca, a niech tam najwyżej Marzena, Ania, Paulina, Martyna, Magda będą zamiast piesków przez przeszkody skakać, ciekawe jak szybko tunel pokonają... Quote
saphira18 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 oby informacja się potwierdziła:) kurcze ciężko doczekać jutra. Fakt psiaki z agility się wyłamują stopniowo:D Quote
Kama83 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 nie gadaj.... przeciez Marzena go dla siebie kitrala... tylko czekala na pewne zmiany u siebie ;) jesli informacja sie potwierdzi, trzeba bedzie chyba odbic chlopaka ;) (dżołk) Quote
Klucha Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 No więc... przychodzę dziś do schronu, zgłaszam się do pani Ani po mojego kochanego Yodę, a tu taki nius! Po prostu nie mogłam uwierzyć! Yoda poszedł do domku dzięki temu, że saphira powiesiła firmówkę w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, za co jestem jej OGROMNIE wdzięczna :D Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, ale Yoda jest przecudny i przemądry, także jestem pewna, że da sobie radę :) a ja... cóż, troszkę mi się łezka zakręciła, bo się przywiązałam do mądrali przez te 2 miesiące... ale na otarcie łez zostałam stałą opiekunką "brata bliźniaka" Yody - łudząco podobnego do niego Muńka, któremu już wkrótce założę wątek :) będzie mi brakowało wpisów Yody, ale mam nadzieję, że Muniek też jest utalentowanym pisarzem ;) Quote
Klucha Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Kama - co do odbicia to nie kuś, już za nim tęsknię! ;) w każdym razie niech mi nikt nawet nie próbuje wziąć wizyty adopcyjnej u Yody! ;) Quote
pralinka94 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 :D:D super że Yoda ma już swój dom. Quote
saphira18 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 wizyta rezerwowana dla opiekunki:) cóż pozostaje nam życzyć Yodzie Wszystkiego co najlepsze:) i do końca życia! i nie masz za co dziękować:) oby ten domek okazał się super to wystarczy:D Quote
leonarda Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Tak. A Yoda to taki śliczny psiak, że w sumie nie ma się co dziwić:) Gratuluję, dziewczyny:) Quote
Kama83 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Klucha... no ja nie wiem, jak to bedzie z ta wizyta... mysle, ze jednak ktos Cie powinien wyreczyc, bo jak ludziom jeszcze psa ukradniesz? Ja nie wiem, czy jestes odpowiednia osoba do tej wizyty :P albo wez obstawe, ktos cie musi pilnowac :P Quote
Klucha Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Jestem umówiona na niedzielę na wizytę u Yody! :D już się nie mogę doczekać tych odwiedzin :) Przez telefon wszystko super, same dobre wieści, ale poczekam do wizyty i zdam relację! Quote
saphira18 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 a ja widziałam dzisiaj Yode na Koszarowej. Niestety jechałam autem i nie mogłam się przywitać;) Quote
saphira18 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 powiem ci że pewnie jak każdego nie zadowalała go ta śnieżyca:D Właścicielki znam z widzenia, i mieszkają gdzieś na osiedlu więc spoko:P czekam na zdjęcia;) Quote
Kama83 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 no to dobrze, ze znane z widzenia ;) czekamy na foto-relacje :) Quote
Klucha Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Yoda miewa się świetnie! Mieszka z mamą i córką w Katowicach, ma pełne michy, dużo zabawek i fajne legowisko, z którego rzadko korzysta, bo woli wylegiwać się na wersalce i na fotelach, a śpi w łóżku ze swoją panią :D Yoda jest wesoły i pełen energii, jak zawsze :) Bardzo ucieszył się na mój widok, co mnie niezmiernie rozczuliło :D Przybrał na wadze (waży obecnie 13 kg), jest rozpieszczany i kochany :) Towarzyski, przyjacielski, nie wykazuje agresji. Raz, mniej więcej po tygodniu od adopcji, uciekł, ale wrócił. Ma adresówkę, jedyna rzecz, że trochę ciągnął i ma teraz kolczatkę, ale myślę, że to chwilowe. Ogólnie - rewelacja :) uśmiechnięty Yoda o schronowym boksie już dawno zapomniał - teraz wyleguje się na wersalce ;) uszko nadal zawadiackie stara miłość nie rdzewieje ;) Quote
soboz4 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Piękne zdjęcia, daj je na szczęśliwe psy, w chwilach zwątpienia dobrze tam zajrzeć.... Quote
ClaudiaAnna Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 śliczne zdjęcia :) Widać że jest baaardzo szczęśliwy :D Quote
saphira18 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ale się śmieje:) na tych zdjęciach. super!:) Quote
maciaszek Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Aż mi się łza ze wzruszenia w oku zakręciła... :) :) :) Quote
Recommended Posts