Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro się dowiemy czy następny mistrz agiliti nie wystąpi w naszym programie 5 marca, a niech tam najwyżej Marzena, Ania, Paulina, Martyna, Magda będą zamiast piesków przez przeszkody skakać, ciekawe jak szybko tunel pokonają...

Posted

nie gadaj.... przeciez Marzena go dla siebie kitrala... tylko czekala na pewne zmiany u siebie ;) jesli informacja sie potwierdzi, trzeba bedzie chyba odbic chlopaka ;)
(dżołk)

Posted

No więc... przychodzę dziś do schronu, zgłaszam się do pani Ani po mojego kochanego Yodę, a tu taki nius! Po prostu nie mogłam uwierzyć! Yoda poszedł do domku dzięki temu, że saphira powiesiła firmówkę w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, za co jestem jej OGROMNIE wdzięczna :D Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, ale Yoda jest przecudny i przemądry, także jestem pewna, że da sobie radę :) a ja... cóż, troszkę mi się łezka zakręciła, bo się przywiązałam do mądrali przez te 2 miesiące... ale na otarcie łez zostałam stałą opiekunką "brata bliźniaka" Yody - łudząco podobnego do niego Muńka, któremu już wkrótce założę wątek :) będzie mi brakowało wpisów Yody, ale mam nadzieję, że Muniek też jest utalentowanym pisarzem ;)

Posted

wizyta rezerwowana dla opiekunki:) cóż pozostaje nam życzyć Yodzie Wszystkiego co najlepsze:) i do końca życia!
i nie masz za co dziękować:) oby ten domek okazał się super to wystarczy:D

Posted

Klucha... no ja nie wiem, jak to bedzie z ta wizyta... mysle, ze jednak ktos Cie powinien wyreczyc, bo jak ludziom jeszcze psa ukradniesz? Ja nie wiem, czy jestes odpowiednia osoba do tej wizyty :P albo wez obstawe, ktos cie musi pilnowac :P

• 3 weeks later...
Posted

Jestem umówiona na niedzielę na wizytę u Yody! :D już się nie mogę doczekać tych odwiedzin :) Przez telefon wszystko super, same dobre wieści, ale poczekam do wizyty i zdam relację!

Posted

Yoda miewa się świetnie! Mieszka z mamą i córką w Katowicach, ma pełne michy, dużo zabawek i fajne legowisko, z którego rzadko korzysta, bo woli wylegiwać się na wersalce i na fotelach, a śpi w łóżku ze swoją panią :D Yoda jest wesoły i pełen energii, jak zawsze :) Bardzo ucieszył się na mój widok, co mnie niezmiernie rozczuliło :D Przybrał na wadze (waży obecnie 13 kg), jest rozpieszczany i kochany :) Towarzyski, przyjacielski, nie wykazuje agresji. Raz, mniej więcej po tygodniu od adopcji, uciekł, ale wrócił. Ma adresówkę, jedyna rzecz, że trochę ciągnął i ma teraz kolczatkę, ale myślę, że to chwilowe. Ogólnie - rewelacja :)

uśmiechnięty Yoda

o schronowym boksie już dawno zapomniał - teraz wyleguje się na wersalce ;)

uszko nadal zawadiackie

stara miłość nie rdzewieje ;)