Zwierzak6 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Toffikowa dobre rady daje cioteczka Cathedral :) :) Brawo, brawo tak trzymać ;-) Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale "pewne" modzele też trzeba nadzorować- potrafi sie zrobić w nich zapalenie i jest doopa... Mila ma koszmarne, mimo leczenia- a w dodatku jak do mnie trafiła to w jeden miała nawbijany żwir, szkło itp... prawdopodobnie po wypadku (ma również uszkodzony staw kolanowy...):-( Quote
Zwierzak6 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ulvhedinn napisał(a):Ale "pewne" modzele też trzeba nadzorować- potrafi sie zrobić w nich zapalenie i jest doopa... No i jedym z jego objawów jest ropienie tego miejsca... Quote
martavantos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 JA myslałam ze to odlerzyne!CZy masc z witamina A wystarczy?:multi: Quote
Cathedral Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Martavantos - bardzo dobrze pamiętam, że jakiś czas temu też nie wiedziałaś co to są modzele i bardzo szczegółowo się o nie pytałaś - bo Twój pies ponoć ma coś takiego. Teraz znowu masz jakieś wątpliwości... Może już czas na weta? On Ci lepiej wytłumaczy co to są odleżyny, modzele i powie, czy maść z witaminą A wystarczy. Quote
Recommended Posts