Jump to content
Dogomania

BOGATYNIA PILNE!Na 17 stopniowym mrozie bez budy, wody i jedzenia. DT na cito!

Recommended Posts

Posted

evelin2828 napisał(a):
Znam to miasteczko od podszewki. I nie boję się Sławka i jego ciętego języka. Szkoda tylko, że wcześniej Mu zaufałam... Cóż. Nie doczekałam się pomocy. I ja też nie jestem tak całkiem bezbronna;) Dlatego nie odpuszczam...

evelin, proponuję zapukać do służb, które przeprowadziły interwencję w Nowej Rudzie i Paździornie.
Może jednak ktoś w końcu temu psu pomoże ..

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze względu na dużą poprawę termiczną (już jest w plusie) mam ten komfort, że mogę poczekać na działanie miejscowych służb, ale uruchomionych od innej strony. Jeśli to nie przyniesie rezultatów zgłoszę się do powyższych.

Posted

Dowiedziałam się, że właściciel psa ma dorosłą (ale jeszcze młodziutką, bezdzietną itd) córkę. Mieszka tutaj, na miejscu. Więc nikt mi nie powie, że ten facet "nie ma kolegów" i nie byłoby komu karmić psa w domu. JEŚLI SOBIE NIE RADZĄ TO TYLKO Z BRAKU CHĘCI I LENISTWA!!

Posted

Ja też tu jestem i bardzo się martwię o pieska. Bardzo bym chciała, żeby już nie marzł i nie był nigdy głodny.
Trzymajcie się i walczcie o niego. Oby się udało.

Posted

Sunia została zabrana przez swojego właściciela w dniu 19 grudnia po godzinie 20.00. Na uwagę zasługuje jeszcze jeden fakt. Otóż podczas pobytu przy budzie, była wieczorami zabierana na spacery przez kolegę właściciela, który zajmował się karmieniem zwierzęcia.

Zdrowych i wesołych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku.

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo prosze o pomoc
ja wiem ze nie w temacie
ja wiem ze to off
ale to idzie o suczke o ktora walczylismy...
22 grudnia ponoc poleciala do lasu i :(
prosze ,zobaczcie i odpowiedzcie:(
czy widzieliscie takie ogłoszenia z Tami
ponoc panstwo poruszyli niebo i ziemie ale chce byc pewna

http://www.dogomania.pl/threads/174381-TAMI-po-wspaniałym-tymczasie-u-POKER-znalazla-wymarzony-DOMEK!-)

prosze pomozcie nam wszystkim