Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi jest śliczna, ale podobno strasznie psoci. No cóż, to inteligentny szczeniak i dlatego wymyśla sobie zabawy. A zdjęcia będę kradła bo lubię (psa, nie kraść)

Posted

mam njusy!
mała mi ma dom - pod dortmundem! podróż zniosła świetnie, najwyraxniej bardzo lubi podrózować. jest b. grzeczna (to cos nowego ;-)), już jest zapisana do psiego przedszkola - to świetnie, bo dziewczyna charakterna.
Monika dzis rozmawiała z domem i pisze mi (sms), ze az się poryczała. mam nadzieje na jakieś njusy z ds, wtedy dam znać tutaj.

pewnie coś szybciej będzie na FB, ale nie mam tam konta...

Skorzystam z okazji i podrzucę wam świeżą i bardzo nieprzyjemną sprawę z boguszyc - z prośbą oczywiście o kasę, nic nowego :-(.

"Sponsor" obiecał publicznie, na dogo 70 euro miesięcznie, maxi - sunia totaltrauma pojechała do dt - a "sponsor" już dwa miesiące wije się i nie przekazuje kaski. akurat "sponsor", którego deklaracje poktrywały 90% kosztów!!!
mamy:
1. zero deklaracji,
2. dług ponad 600zł,
3. powolutku regenerującą sie psychicznie sunię, nad którą wisi powrót do schronu!

I dlatego bardzo, bardzo was proszę - pomóżcie w potrzebie.
założyłam suni wątek, o tu. wystarczy popatrzeć w jej oczy.

http://www.dogomania.pl/threads/200404-Boguszycka-Maxi-porzucona-przez-sponsora-(.-Pomóżcie-deklaracją-grozi-jej-schron!!

każdy grosik sie przyda w tej sytuacji....

• 2 weeks later...