Atomowka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ogłoszenia oczywiście ma więc nie wiem skąd ten brak odzewu, jest przecudna. Wyjątkowej urody młoda dama Quote
LadyS Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 I jak tam, nadal brak odzewu? Sunia już w "normalnym", znaczy - nie awaryjnym - DT? Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 luka, kradnij dalej, dzięki tobie mamy wgląd w to małe cudo. monika ma kiepską sytuację akurat, dlatego dt jest awaryjne, ale zadzwonię do niej w środku dnia sprawdzić, jak sytuacja... przecudna!!!! Quote
luka1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mi jest śliczna, ale podobno strasznie psoci. No cóż, to inteligentny szczeniak i dlatego wymyśla sobie zabawy. A zdjęcia będę kradła bo lubię (psa, nie kraść) Quote
asinek5 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Wyjątkowa malutka suczynka, radosna Mi czeka na wyjątkowego człowieka-własnego człowieka! Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 no i nawet pół telefonu nie dostałam :-(. zadzownię jutro, może to pewne? Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 mam njusy! mała mi ma dom - pod dortmundem! podróż zniosła świetnie, najwyraxniej bardzo lubi podrózować. jest b. grzeczna (to cos nowego ;-)), już jest zapisana do psiego przedszkola - to świetnie, bo dziewczyna charakterna. Monika dzis rozmawiała z domem i pisze mi (sms), ze az się poryczała. mam nadzieje na jakieś njusy z ds, wtedy dam znać tutaj. pewnie coś szybciej będzie na FB, ale nie mam tam konta... Skorzystam z okazji i podrzucę wam świeżą i bardzo nieprzyjemną sprawę z boguszyc - z prośbą oczywiście o kasę, nic nowego :-(. "Sponsor" obiecał publicznie, na dogo 70 euro miesięcznie, maxi - sunia totaltrauma pojechała do dt - a "sponsor" już dwa miesiące wije się i nie przekazuje kaski. akurat "sponsor", którego deklaracje poktrywały 90% kosztów!!! mamy: 1. zero deklaracji, 2. dług ponad 600zł, 3. powolutku regenerującą sie psychicznie sunię, nad którą wisi powrót do schronu! I dlatego bardzo, bardzo was proszę - pomóżcie w potrzebie. założyłam suni wątek, o tu. wystarczy popatrzeć w jej oczy. http://www.dogomania.pl/threads/200404-Boguszycka-Maxi-porzucona-przez-sponsora-(.-Pomóżcie-deklaracją-grozi-jej-schron!! każdy grosik sie przyda w tej sytuacji.... Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 bossska! bosskie uszy! i ten wzrok, mjut po porstu :-). widzę, zę nie zmieniłam tytułu, ojej... Quote
Atomowka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ależ cudo, ma taki pyszczek,że chyba rozczuli każdego :) Quote
Abrakadabra Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ej, ale dlaczego w Dortmundzie jest wiosna? Albo lato? (Sądząc po zdjęciach..) Raczej nie zima... Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 o matko, faktycznie tam cudnie teraz! Quote
Atomowka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 hahah ja się tak na małą zapatrzyła,że nawet tego nie zauważyłam :) Quote
Recommended Posts