karolina_g_k Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czy mała kuma juz o co chodzi z czystością? Zostawała sama? Wiadomo jak to znosi? Jak do innych stworzeń? Bardzo duzy z niej zaczepnik i rozbójnik? Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 słuchajcie, od dziś mała ma dt w wawie. ale Asia musiała odmówić innemu szczeniaczkowi, żeby malutka przyjąć, więc Luna, jesli twoja kolezanka ma miejsce, to pomózmy temu drugiemu. oczywście, nikt nie zostawi jej samej ze wszystkim. czy może bezterminowo? ja bym sie dopytała o tego szczeniaczka. Karolina, nic nie wiem o zachowaniu suni, wiem, ze spała z tą dziewczynką w łóżku (spróbuj oddzielić na 11m2 dziecko od psiaka), ale najpuerw tzreba ja było wykąpac, bo zapchlona była. natomiast nic nie slyszałam o czystości. Quote
Luna007 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 a co to za szczeniak? to jabyś mogła to się dopytaj, bo jeszcze szczeniaki z Siedlec są w potrzebie i jakieś maluchy miesięczne ktos znalazł - ale ona by wolała troche starsze.. Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 dopytam. a ona gdzie jest? Quote
Luna007 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Hej czy coś wiadomo o szczeniaku - bo jak nie te ona weźmie któregoś z Siedleckich Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 luna, nie mogłam się dodzwonić, bo asia zostawiła kom, a potem się wyłądowała (kom, nie asia ;-) ). na pw wysyłam ci tel do ludzi, którzy mają problem z miotem i szukają dt, o ile to oczywiście aktualne. mam go przez sms, ale nic więcej nie wiem... Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 asia, która miała wziąc sunię na dt, znalazła w lesie powieszoną w worku roczną sunię, z ranami po duszeniu (bez komentarza)... sunia jest u niej. nasza szczeniaczka poszła wczoraj do moniki na dt. byłoby dobrze, jkaby znalazła inne dt, bo monika ma psiaka z innego miotu, ale coś czuję, ze łatwo juz teraz nie będzie znaleźć miejsce, skoro sunia bezpieczna ;-). jest energiczna, mała, będzie drobna. problem - dziewczyny nie maja aparatu, atzreba zrobić fotki do ogłoszeń. monika mieszka na bemowie, czy ktoż z was mieszka w pobliżu i ma aparat? Quote
Ninti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cholerny ludzki gatunek zwyrodniały na maksa :angryy: Jak się da to dajcie zdjęcia też tej suczki z lasu, może coś się dla niej znajdzie, jakiś dobry domek. Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 żeby się dalo, musi tam ktos podskoczyc z aparatem. Quote
Ninti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kurczę, nie mam nikogo na Bemowie. Ani aparatu :oops: Quote
hell Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A dokladnie gdzie na Bemowie te zdjecia trzeba zrobic ze tak sie zapytam? Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 na obrońców tobruku, o ile dobrze pamiętam. Quote
luka1 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A teraz niech jej ktoś nie pokocha, no nie wiem czy to możliwe. Quote
malagos Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 I niech mi ktoś powie, ze dobre zdjecie to nie jest podstawa w oglaszaniu :) Quote
sleepingbyday Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 o boziu, jakie cudo! to wszytsko po to, żeby nie zwracac uwagi na jej energię zyciową, tylko żeby się zachwycać, jaka to ona słodka. można małą spokojnie ogłaszać. kto robił ogłoszenia? ja kilka spróbuję skrobnąć. Quote
Atomowka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dajcie jakiś tekst, telefon, maila, miejscowośc i troche ogłoszeń porobię Quote
bulta Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 :lol: sunia jest rzeczywiście słodzianka !!! ale piszę dlatego że gdyby coś trzeba było załatwić na Bemowie to ja pracuję właśnie na Bemowe przy ul Wrocławskiej znam dzielnicę tak nieźle po za tym mieszkam na Mokotowie więc jakby co to służę pomocą można pisac na maile awep@vp.pl pozdrawiam Quote
luka1 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 znowu ukradłam zdjęcia http://www.youtube.com/watch?v=iX3pTCj2OOs&feature=related Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 cudna sunia. nazywa się podobno mała mi. ogłoszenia podobno ma w duzej ilosci, ale na razie zero odzewu. @karolina g_k p[ytałąś się o czystośc. jak na swój wiek jest b. ogarnięta, 80% trafia na podkłady. poza tym jest super odważna. z innymi zwierzętami - to jak szczeniak, bawi się. Quote
luka1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mała MI bardzo potrzebuje człowieka na całe życie. Quote
luka1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 znowu ukradłam ale ta mała jest zabójcza - dlaczego jeszcze nie ma domu? Quote
Recommended Posts