Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie, od dziś mała ma dt w wawie. ale Asia musiała odmówić innemu szczeniaczkowi, żeby malutka przyjąć, więc Luna, jesli twoja kolezanka ma miejsce, to pomózmy temu drugiemu. oczywście, nikt nie zostawi jej samej ze wszystkim. czy może bezterminowo? ja bym sie dopytała o tego szczeniaczka.

Karolina, nic nie wiem o zachowaniu suni, wiem, ze spała z tą dziewczynką w łóżku (spróbuj oddzielić na 11m2 dziecko od psiaka), ale najpuerw tzreba ja było wykąpac, bo zapchlona była. natomiast nic nie slyszałam o czystości.

Posted

a co to za szczeniak? to jabyś mogła to się dopytaj, bo jeszcze szczeniaki z Siedlec są w potrzebie i jakieś maluchy miesięczne ktos znalazł - ale ona by wolała troche starsze..

Posted

luna, nie mogłam się dodzwonić, bo asia zostawiła kom, a potem się wyłądowała (kom, nie asia ;-) ).
na pw wysyłam ci tel do ludzi, którzy mają problem z miotem i szukają dt, o ile to oczywiście aktualne. mam go przez sms, ale nic więcej nie wiem...

Posted

asia, która miała wziąc sunię na dt, znalazła w lesie powieszoną w worku roczną sunię, z ranami po duszeniu (bez komentarza)... sunia jest u niej. nasza szczeniaczka poszła wczoraj do moniki na dt. byłoby dobrze, jkaby znalazła inne dt, bo monika ma psiaka z innego miotu, ale coś czuję, ze łatwo juz teraz nie będzie znaleźć miejsce, skoro sunia bezpieczna ;-).

jest energiczna, mała, będzie drobna.

problem - dziewczyny nie maja aparatu, atzreba zrobić fotki do ogłoszeń. monika mieszka na bemowie, czy ktoż z was mieszka w pobliżu i ma aparat?

Posted

Cholerny ludzki gatunek zwyrodniały na maksa :angryy:

Jak się da to dajcie zdjęcia też tej suczki z lasu, może coś się dla niej znajdzie, jakiś dobry domek.

Posted

o boziu, jakie cudo! to wszytsko po to, żeby nie zwracac uwagi na jej energię zyciową, tylko żeby się zachwycać, jaka to ona słodka.
można małą spokojnie ogłaszać. kto robił ogłoszenia? ja kilka spróbuję skrobnąć.

Posted

:lol: sunia jest rzeczywiście słodzianka !!! ale piszę dlatego że gdyby coś trzeba było załatwić na Bemowie to ja pracuję właśnie na Bemowe przy ul Wrocławskiej znam dzielnicę tak nieźle po za tym mieszkam na Mokotowie więc jakby co to służę pomocą można pisac na maile awep@vp.pl pozdrawiam

Posted

cudna sunia. nazywa się podobno mała mi.
ogłoszenia podobno ma w duzej ilosci, ale na razie zero odzewu.

@karolina g_k p[ytałąś się o czystośc. jak na swój wiek jest b. ogarnięta, 80% trafia na podkłady. poza tym jest super odważna. z innymi zwierzętami - to jak szczeniak, bawi się.