niunia448 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Zęby w stanie takim jak na 13 - letniego psa przystało;) może nie super ale może byc...jeśli zedydujesz się przekazac karmę - wystarczy podpisac dla Bruna/Orika ( tak ma w bazie danych na imię Ja mu dałąm Bruno bo bardziej pasuje) z Cushingiem ( lek.wet będzie wiedział o którego psiaka chodzi;)) - powołac się na mnie w recepcji( Gosia wolontariuszka studentka weterynarii) wolontariuszy raczej teraz nie będzie, gdyż mieszkają poza Lublinem Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 niunia448 napisał(a):Zęby w stanie takim jak na 13 - letniego psa przystało;) może nie super ale może byc...jeśli zedydujesz się przekazac karmę - wystarczy podpisac dla Bruna/Orika ( tak ma w bazie danych na imię Ja mu dałąm Bruno bo bardziej pasuje) z Cushingiem ( lek.wet będzie wiedział o którego psiaka chodzi;)) - powołac się na mnie w recepcji( Gosia wolontariuszka studentka weterynarii) wolontariuszy raczej teraz nie będzie, gdyż mieszkają poza Lublinem Szkoda ze z Lublina nie ma wolontariuszek... Quote
niunia448 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Bruno ciotkom daje buziaka z rana;) trasznie mi źle, że zobaczę go dopiero po przerwie świątecznej...:( Quote
Nadziejka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [FONT=Arial Narrow]Bruniaczku:iloveyou:uda sie napewno to twoje nowe zycie kochaniutku![/FONT] Quote
Mysza2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 zebrazebra napisał(a):Bruno, jesteśmy i czuwamy :) i zaglądamy :) Quote
brzośka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Mysza2 napisał(a):i zaglądamy :) i podnosimy :p Quote
niunia448 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Wszystkim serdecznie dziękuję w imieniu swoim i Bruna :) Bez was sama nie dałabym rady ! Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='niunia448']Wszystkim serdecznie dziękuję w imieniu swoim i Bruna :) Bez was sama nie dałabym rady ! Magia dogo....:loveu: ...gdy spłyną pieniązki z deklaracji to jest jeszcze fundusz Cioteczki Talcott ['], wprawdzie on jest częściowo zwrotny, ale to zawsze coś. Nieporozumienia wynikły z tego że dokładana informacja o stanie psa jest jest kilka postów niżej, a my automatycznie czytamy tylko nagłówek, z braku czasu oczywiście ( ja wolałam w tym czasie zbierać ciątki na wątek);) Quote
fibi:) Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 koce nadal potrzebne??? mogę wysłać, napewno jakiś mam Quote
Iv_ Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Zaglądam codziennie, żeby zobaczyć co u małego. Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 fibi:) napisał(a):koce nadal potrzebne??? mogę wysłać, napewno jakiś mam Zaglądaj koniecznie..:loveu: Quote
Wiedźma Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 ...i odebrane! izabela1234 - 25 zł :Rose: Quote
niunia448 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ślicznie dziękujemy:) Jak tylko koleżanka znajdzie czas to wpadnie do schronu i zrobi Brunowi zdjęcia:) Quote
Wiedźma Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 andegawenka napisał(a):Magia dogo....:loveu: ...gdy spłyną pieniązki z deklaracji to jest jeszcze fundusz Cioteczki Talcott ['], wprawdzie on jest częściowo zwrotny, ale to zawsze coś. Nieporozumienia wynikły z tego że dokładana informacja o stanie psa jest jest kilka postów niżej, a my automatycznie czytamy tylko nagłówek, z braku czasu oczywiście ( ja wolałam w tym czasie zbierać ciątki na wątek);) To jest bardzo dobra podpowiedź. Zaraz dopiszę do pierwszego postu najważniejsze informacje. Quote
Wiedźma Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Zebrazebra, posprzątaj skrzynkę, jeśli łaska. Quote
brzośka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Wiedźma'] Dokładnie tak :ylsuper: Quote
dominikabankert Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 brunuś w góre!!!!! pozdrawiam wiedźme moja koleżanke od wyżłów:evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 dominikabankert napisał(a):brunuś w góre!!!!! pozdrawiam wiedźme moja koleżanke od wyżłów:evil_lol: ....już śpi;) Quote
andegawenka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witam Bruno, oć na spacer króciutki ... Quote
Recommended Posts