Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BARDZO WAŻNA WIADOMOŚĆ:
Drogie Brunofanki (i Brunofani, aczkolwiek nieujawnieni). Jest bardzo prawdopodobne, że Bruno znajdzie spokojne miejsce w hoteliku znajomych Giselle. Dzięki stałym deklaracjom, bazarkom, Allegro i sporadycznym wpłatom powinniśmy poradzić sobie z opłatami. Gdyby Bruno był zdrowy, można byłoby czekać, ale wiecie, jak jest.
Informacje o ewentualnym hoteliku: v. kilka postów wstecz.
Niunia i ja prosimy o wskazówki, rady, opinie.

Posted

Mamy zadeklarowane opłaty za hotelik. Miałam na myśli koszty leków - byłoby świetnie, gdyby ktoś pomógł. Ta fundacja, do której dzwoniłaś, nie odezwała się do mnie. Wyślij mi namiary - trzeba się naprzykrzać.

Posted

Rozmawiałam w poniedzilek i wysłałam później maila z zaświadczeniem , opisem sytuacji i zaproszeniem na wątek Bruna . Jutro się przypomnę i zapytam czy wiadomość doszła .

Posted

Tak, oczywiście.
UWAGA: POTRZEBNY TRANSPORT LUBLIN - DZIERŻONIÓW NA 12 SIERPNIA (LUB DECZKO PÓŹNIEJ)!!!
Około 430 km!
[SIZE=2]Byłoby super, gdyby ktoś tam jechał - pieniądze na zwrot kosztów paliwa znajdą się.
Napisałam już na transportowym.
Uzupełniam informację: dowiedziałam się, że być może nie na 12., ale ciut później. Niuni nie będzie w tym czasie w Lublinie. Lecę dogadywać się, napiszę potem.

Posted

tu też napisałam
http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa%29?p=17378277#post17378277
http://www.dogomania.pl/threads/198186-Przewioz%C4%99-zwierz%C4%99ta-za-zwrot-koszt%C3%B3w-paliwa-Warszawa-ca%C5%82a-Polska.
http://www.dogomania.pl/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzak%C3%B3w-okolice-Katowic-ca%C5%82a-Polska-za-zwrot-koszt%C3%B3w-paliwa
Napisałam też:
do Figu - czekam na odp
do Nikus - odpisał, nie jedzie
do SczepoN - rozmawiałam z nim tel, jest na dzieja na łączony transport z Rokim napisłam do Basia1968 czekam na odp
Może ktoś jeszcze ma namiary na jakieś inne osoby często się przemieszczające?

Zosiu, czy ten Vetoryl który kupiła Cleo2008 już doszedł?
Na jaki okres czasu mamy Vetorylu w chwili obecnej?

Posted

Od kiedy dzięki Giselle4, winter7 i kroopppce pojawiła się szansa na hotelik, nie zdejmam ręki z pulsa, jak mawiał pewien pan. Napisałam do kilku osób z prośbą o transport; na wątku transportowym też jest informacja. Mam odzew od Psich Ratowników - czekam na mail o kosztach tego przedsięwzięcia.
Mysza, vetoryl mamy do września.
Hlidka przysłała paczkę rzeczy na bazarek - same piękności.

Zaraz będę robić fotografie; transport na pewno nie będzie tani.

Posted

Trochę się zmieniło z tym łączonym transportem bo Roki zostaje tam gdzie był, ale dalej może być łączony z Ziutkiem który ma jechać z Tarnobrzegu do Wrocławia
http://www.dogomania.pl/threads/200935-Mikry-Ziutek-biegl-przy-ulicy-szukaj%C3%A1c-smierci-albo-wybawienia.-Na-DT-w-Tarnobrzegu.
SzczepoN mógłby jechać najpierw do Lublina po Bruna, potem do Tarnobrzegu po Ziutka, do Wrocławia zostawić Ziutka i do Dzierżoniowa z Bunem.
Znaczna część trasy byłaby dzielona na pół. Koszt 50 gr. za kilometr.
Cioteczki z watku Ziutka robią w sobotę wizytę przedadopcyjną we Wrocławiu.
Czy są jakieś inne propozycje transportu?

Posted

Sybisiu przelałam na twoje konto 425 zł za dwa opakowania vetorylu 30 mg. Napisz proszę jak pieniążki dotrą:) Ten vetoryl dla innego psiaka - mojej znajomej pies też ma Cushinga i skończył się jej lek.. - prosiła o pomoc..nie mogłam odmówić psinie w potrzebie:(

Posted

niunia448 napisał(a):
Sybisiu przelałam na twoje konto 425 zł za dwa opakowania vetorylu 30 mg. Napisz proszę jak pieniążki dotrą:)

Jeszcze nie doszły, ale proszę napisz na jaki adres mam wysłać lek tym razem :smile:

Przelew już jest. Adres taki jak w przelewie?

Posted

Cecylia pisała mi na faceebook'u, że dobrze się ma - wychodzą na spacery.

Ten vetoryl, który zamówiłam przez Sybisię nie jest dla Brunka, tylko dla biednej psiej bidy w potrzebie też z Cushingiem - Dorota przelała mi pieniądze za ten lek a Ja przelałam je sybisii - wiem, że to wątek Bruna, ale nie moglam odmówić pomocy znajomej w potrzebie, zwłaszcza, że sama wiem jak ciężko zdobyć Vetoryl...

Posted

Newsy:

[LIST]
[*]Domek zaklepany; aktualny po 15 - opiekunowie są na jakimś wyjeździe; zatem będziemy organizować transport w połowie miesiąca.
[*]Załatwiamy sprawę opłacania leków przez fundację - byłoby wspaniale, gdyby koszty zmniejszyły się choć trochę.
[/LIST]
Idę robić bazarek :)