Lolalola Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='BERKANO']Lolalola jak to czemu?? BO MY W UNII JESTEŚMY PRZECIEŻ ;-) hihihi Berkano:)....wybacz....ale zyje tu juz prawie 10 lat i wiem co mozesz sobie zrobic z polska recepta,polskimi wynikami badan itd........jesli chcesz sie leczyc lub kupowac leki na recepte to musi byc to wydane lub zatwierdzone przez brytyjskiego lekarza,jeszcze o takim czyms nie slyszalam,zeby ludzie z polskimi receptami tu kupowali leki.....przykro mi.. Quote
BERKANO Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Lalalola- to był "dzołk" a nie stwierdzenie faktu ;-) Quote
Lolalola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 BERKANO napisał(a):Lalalola- to był "dzołk" a nie stwierdzenie faktu ;-) no niech Ci bedzie;) Quote
niunia448 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kochane moje odezwała się Magda - jest gotowa już brac Bruna do siebie:) Mysza wysłałam ci adres i telefon Magdy - może Twoja znajoma pomoże w wizycie przedadopcyjnej?. Będziemy potrzebowały transportu dla Bruna z Lublina do Pawłowic( 11 km od Sochaczewa). Magda oferuje bezpłatny Dt, ale będziemy musieli pomagac w dofinansowaniu leków - zawsze lepszy bezpłatny dom tymczasowy niż płatny hotelik plus opłacanie leków. Magda jest aniołem na ziemi - '' Pomagam od lat jako wolontariuszka osobom starszym, samotnym matkom i ludziom uzależnionym od narkotyków / alkoholu. No i teraz chciałabym jeszcze pomagać zwierzakom w potrzebie '':) Quote
Lolalola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 niunia448 napisał(a):Kochane moje odezwała się Magda - jest gotowa już brac Bruna do siebie:) Mysza wysłałam ci adres i telefon Magdy - może Twoja znajoma pomoże w wizycie przedadopcyjnej?. Będziemy potrzebowały transportu dla Bruna z Lublina do Pawłowic( 11 km od Sochaczewa). Magda oferuje bezpłatny Dt, ale będziemy musieli pomagac w dofinansowaniu leków - zawsze lepszy bezpłatny dom tymczasowy niż płatny hotelik plus opłacanie leków. Magda jest aniołem na ziemi - '' Pomagam od lat jako wolontariuszka osobom starszym, samotnym matkom i ludziom uzależnionym od narkotyków / alkoholu. No i teraz chciałabym jeszcze pomagać zwierzakom w potrzebie '':) strasznie sie ciesze:)to dowod na to,ze Anioly sa na swiecie.........................dziekujemy Magdzie:) Quote
Cleo2008 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Lolalola napisał(a):strasznie sie ciesze:)to dowod na to,ze Anioly sa na swiecie.........................dziekujemy Magdzie:) ale najpierw sprawdzcie ten domek i moze sa jakies referencje, ktos ja zna? sorry, ze to pisze... Quote
Alter Ego Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To swietna wiadomosc. Czy Bruno moze juz jechac, czy ma jeszcze jakies sprawy do zalatwienia na miejscu? :) Bo chyba mial miec jeszcze jakies badania? Quote
Mysza2 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 niunia448 napisał(a): Mysza wysłałam ci adres i telefon Magdy - może Twoja znajoma pomoże w wizycie przedadopcyjnej?. Jak się cieszę. Wysłałam już namiary na Panią Magdę do Luka1. Mam nadzieję że wszystko wypadnie ok. Wysłałam też twój adres do Selengi, żeby mogła wysłać Ci Vetoryll. Quote
jaanka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Bardzo się cieszę z tej szansy dla Bruna , mam nadzieję że wizyta wypadnie pomyślnie . A może Pani Magda pojawi się na wątku Bruna ? Byłoby świetnie . Quote
Mysza2 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Luka1 już mi odpisała że załatwi wizytę (nie wcześniej niż w sobotę) Luka bardzo bardzo dziękujemy. :loveu::loveu::loveu::loveu: a w kwestii transportu napiszemy może tutaj jak wizyta wypadnie pomyślnie http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29 Przewoziliśmy Niewidomego Gaspara z Wieliczki do Warszawy i zarówno hotelik jak i przyszły domek chwalili transport jako bardzo profesjonalny. Chyba że znajdzie się coś całkiem bezpłatnego Quote
Iljova Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To jest to ! Szansa dla Brunka. :-) To trzymam kciuki za pomyślną wizytę :-) Quote
Wiedźma Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 To jest takie piękne, że aż trudno uwierzyć... Nie mogę się doczekać widoku Bruna w domu (tymczasowy - ok, aby dobry). Quote
ŚWIAT Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Rzadko jestem ostatnio na wątku bo mam problemy z netem. Jakby jednak była potrzebna wpłata deklaracji, dajcie proszę znac na priv. Miziam Bruna i trzymam kciuki za DT Quote
romenka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Przepraszam ale czy jest ktoś w stanie pomóc? Jestem bezradna a pies zginie!!!! Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205634-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL-DO-JUTRA!Ten-pes-zginie-bez-WAS!!! Quote
Mysza2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Cleo2008 napisał(a):no to czekamy na dalsze wiesci Też czekam. nie wiem czy Luka1 umówiła się z Panią. Wysłałam Pw. Quote
niunia448 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja też mocno czekam na wieści i czekam na wiadomośc o wizycie:) Quote
marta0731 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Wszyscy czekamy ;):) gryziemy paznokcie Musi być dobrze! Quote
jaanka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Też czekam z wielką nadzieją że to wlaśnie będzie jego upragniony dom . Trzymam kciuki bo tylko to mogę . Quote
niunia448 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Też czekam:) zaciskam bardzo mocno kciuki:) Quote
Recommended Posts