Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Tak mu się przyglądam i zastanawiam się czy to nie jest owczarkowy mix wydaje mi się,że widać jasno podpalane łapki? Uda Wam się może załatwić lepsze zdjęcia?
Strasznie martwi mnie jego skóra, kiepsko to wygląda....

Mnie też w pierwszym odruchu oneczek przyszedł na myśl...warto zgłosic go do Onkowych cioteczek...

...biedniutka słodycz...:-(

Posted

Wiedźma napisał(a):
Specjalnie dla Brunusia zarejestrowała się nowa dogomanka - ŚWIAT, która też chce wesprzeć leczenie biedaka! Bardzo się cieszymy i witamy serdecznie na dogo! :loveu:

Serdecznie witamy , nigdy za wiele dobrych duszyczek :)

Posted

Sprostowanko - zarejesterowałam się już wczoraj bo szukałam kogoś ze schroniska w Żywcu - ale rzeczywiście Bruno to pierwszy psiak któremu tu pomagam.. przelew już idzie. Dzielne jesteście dziewczyny

Posted

[quote name='ŚWIAT']Sprostowanko - zarejesterowałam się już wczoraj bo szukałam kogoś ze schroniska w Żywcu - ale rzeczywiście Bruno to pierwszy psiak któremu tu pomagam.. przelew już idzie. Dzielne jesteście dziewczyny

Dziękujemy

Posted

Dzięki i za umieszczenie banera, i za pomoc. "Skromne" 20 to porządna wpłata, która pokryje sporą część wydatków na leki i diagnostykę.
Zresztą każda złotówka, z serca dana, jest tak samo ważna.