Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nauki i nowej, potrzebnej wiedzy nigdy nie jest za dużo;). Żebym, mogła o sobie kiedyś powiedziec, ze jestem dobrym lekarzem muszę się uczyc, śledzic nowinki weterynaryjne i porzerzac horyzonty;) Weterynaria nie stoi w miejscu ( Dzięki Bogu, że tak jest - lepiej isc do przodu niż się cofac lub stac w miejscu;)) - a poza tym, lubię się uczyc, zwłaszcza czegoś co mnie interesuje i jest moją życiową pasją a weterynaria z pewnością nią jest :) Tak, w środę ostatnie badania Brunusia i mnóstwo, mnóstwo zdjęc ale domku ciągle brak:( a bez niego nawet i leki w 100 % nie pomogą:(

Posted

Zdrowiej Bruneczku, zdrowiej, trzymam kciuki za znalezienie domku i za ostatnie egzaminy Niuni co by bez nerw się obyło. :)
Niunia z takim nastawieniem do nauki i zwierzyny wszelakiej będzie z Ciebie lekarz "cud-miód-ultramaryna", no, taki z najwyższej półki. :)

Posted

Magolek napisał(a):
(...) Niunia z takim nastawieniem do nauki i zwierzyny wszelakiej będzie z Ciebie lekarz "cud-miód-ultramaryna", no, taki z najwyższej półki. :)

Zgadzam się w całej rozciągłości!
i przy okazji podnoszę Brunusia :)

Posted

Już są, właśnie wkleiłam do rozliczenia w poście 24. i na Twoim bazarku. Serdecznie dziękujemy!

• alice midnight
  • (z bazarku Myszy2 i zebryzebry)- 15 zł :loveu:

• moca35
  • (z bazarkuMyszy2 i zebryzebry)- 31 zł :loveu:

Posted

Przytyty o 5 kg Brunciol to coraz piękniejszy Bruncio...!:)
Jeszcze tylko trochę sierściuchy na grzbiet i naprawdę będzie na czym oko zawiesić!:)
Że też my wszyscy tutaj tacy zapsieni jesteśmy...!!! A psiutkowi tak potrzebny jest ten jego własny kawałek podłogi ...

Posted

Wiedźma napisał(a):
Z przyczyn niezależnych od niuni Brunuś jedzie na badania w piątek.
GDZIE JEST DOM???

Niunia się zaczytała w jakichś encyklopediach ;) I dobrze :)
Czekamy do piątku

Posted

To też, ale jest problem z transportem - do tej pory Bruno korzystał z uprzejmości schroniska; niestety, ma ono ograniczone środki. Dr ma czas dla Bruna w piątek i na jutro umówiłam transport z pewnym bardzo dobrym człowiekiem, który zawiezie niunię z psiną do kliniki, a potem odwiezie ich z powrotem.