niunia448 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jeśli ktoś taki się znajdzie( ktoś kto będzie mieszkał nawet kilkaset km od Lublina) - ok będę blagac kierowniczkę. Może się zgodzi tym bardziej, że sama mówiła mi dziś, że psiak ewidentnie potrzebuje domu do rekonwalescencji Quote
niunia448 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wiedźma napisał(a):Niunia, mam pytanie, nie krzycz: czy chcesz zwrot kosztów, które do tej pory poniosłaś (leki, płyny do kąpieli itd)? Absolutnie nie!! to zrobiłam z własnych funduszy i już:) Quote
niunia448 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 MaDi napisał(a):Mój osobisty pies tez dostaje vetmedin, furosemid oraz theospirex, do tego preparaty które uzupełniają wypłukane związki potrzebne dla organizmu. Brunowi wystarcza enarenal - czuje się po nim dobrze, a theospirex to bardziej na drogi oddechowe a nie krążenie - on z tego co pamiętam rozluźnia mięśnie gładkie, rozszerza oskrzela przy np. rozedmie - Bruno tego nie ma. Quote
Wiedźma Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 :Rose: :iloveyou::Rose::iloveyou::Rose: :iloveyou::Rose::iloveyou::Rose: :iloveyou::Rose::iloveyou::Rose: :iloveyou::Rose::iloveyou: Quote
jaanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Cleo2008 napisał(a):Jak dacie jakies aktualne zdjecia, to zrobie dla brunka event na fb. Tylko uwaga, leca akurat 2 eventy - wiec moze warto troche zaczekac? Ale ogloszenia tez warto porobic, byly juz? Gdzie? Prosze opiekunke o kontakt z z namiarami (na siebie i pieska + metryczke pieska , bo na wielu stronach zadaja), oferuje pomoc w robieniu ogloszen. Moge powstawiac, tylko potrzebuje Waszej pomocy w sformulowaniu itd itp. Wstawiac moge wieczorami !!! Pamiętacie o pomocy w ogłaszaniu oferowanej przez Cleo2008 ? Quote
Mysza2 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 tanka napisał(a):Przelałam 50zł. Pozdrawiam. :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Super, że konsultacja tak wypadła:multi::multi: Najgorsze chyba wykluczone. Teraz Brunio uśmiechaj się pięknie i szukaj domku :) :) Quote
Magolek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Maruda666 napisał(a):Super, że konsultacja tak wypadła:multi::multi: Najgorsze chyba wykluczone. Teraz Brunio uśmiechaj się pięknie i szukaj domku :) :) Ja też cieszę się i mam nadzieję, że najgorsze ominie go. Bruno zdrowiej i pokazuj się piesiu. :) Quote
MaDi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 niunia448 napisał(a):Brunowi wystarcza enarenal - czuje się po nim dobrze, a theospirex to bardziej na drogi oddechowe a nie krążenie - on z tego co pamiętam rozluźnia mięśnie gładkie, rozszerza oskrzela przy np. rozedmie - Bruno tego nie ma. Mój psiak korzysta z jego efektów ubocznych;) Quote
zebrazebra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kto się podejmie poprowadzenia bazarku na Bruna? Ja daję fanty, foty i wysyłam rzeczy, ale nie dam rady teraz prowadzić... Pieniądze będą potrzebne na pewno, na leczenie, ewentualny transport itd. Quote
Mysza2 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 zebrazebra napisał(a):Kto się podejmie poprowadzenia bazarku na Bruna? Ja daję fanty, foty i wysyłam rzeczy, ale nie dam rady teraz prowadzić... Pieniądze będą potrzebne na pewno, na leczenie, ewentualny transport itd. Ja mogę zrobić:) Quote
andegawenka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Ja mogę zrobić:) A już miałam Cię Eluniu zgłosić;) Quote
zebrazebra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Ja mogę zrobić:) To ja jeszcze dzisiaj postaram się zrobić i wysłać Ci zdjęcia z opisami, tylko poproszę o pw z adresem mailowym. Quote
brzośka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Ja mogę zrobić:) dobra duszyczka jak zawsze :loveu: Quote
Wiedźma Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Mysza2 napisał(a):Ja mogę zrobić:) Dzięki. Do końca tygodnia mam urwanie głowy, w następnym będę oczywiście bazarkować znowu. Każdy bazarek przyda się na pewno i jesteśmy bardzo wdzięczne za pomoc. Quote
Wiedźma Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 :Rose:Tanka -50 zł. Bardzo dziękujemy! Quote
zebrazebra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Wysłałam zdjęcia i opisy fantów do Myszy2 :) Quote
niunia448 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 MaDi napisał(a):Mój psiak korzysta z jego efektów ubocznych;) żaden lek nie daje 100 % bezpieczeństwa to po 1 a po 2 nie obraź się ale nie Ty jesteś lekarzem Bruna - I w schronie i Dr, który obecnie go leczy zalecił dawac enarenal a nie vetmedin ( vetmedin daje się przy rozstrzeni serca a Bruno tego nie ma) Quote
niunia448 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Pani Joannie J. z Warszawy bardzo dziękuję za przelew! wpłynęło 64 złote:) Quote
MaDi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 niunia448 napisał(a):żaden lek nie daje 100 % bezpieczeństwa to po 1 a po 2 nie obraź się ale nie Ty jesteś lekarzem Bruna - I w schronie i Dr, który obecnie go leczy zalecił dawac enarenal a nie vetmedin ( vetmedin daje się przy rozstrzeni serca a Bruno tego nie ma) Ja tylko napisałam co dostaje mój pies, przecież nawet nie wspomniałam aby dostawał go Bruno, podałam tylko przykład leków które baaardzo pomogły w konkretnym przypadku. Nie mam w zwyczaju dyskutować z czyjąś diagnozą. Quote
Recommended Posts