Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alter Ego napisał(a):
Napisalam z zapytaniem do Kikou o miejsce. Odpisala, ze w tej chwili nie ma, ale w kwietniu powinny sie dwa zwolnic. Spytala tez czy piesek byl kastrowany. Byl? Bo nie moge sie doczytac. Aha, nie wiem tylko ile to by kosztowalo. Napisala tez, ze gdyby noz na gardle to dzwonic.

Tak Bruno jest paniczem wykastrowanym;)

Posted

niunia a zastanawiałaś się nad propozycją zakupu leku z apteki internetowej z Anglii (ceny w poście podane są orientacyjnie- trzeba zerknąć)- post 1105

WIEDZMO- jeśli sądzicie, że osoby, które starają się pomóc i pytają każdego, kogo znają i Wam o tym mówią, żeby PODTRZYMAĆ WAS NA DUCHU i dać znać, że nie jesteście w tym same- piszą puste i nic nie znaczące deklaracje, które Cię tylko irytują to bardzo przepraszam i pytać ani podtrzymywać na duchu nie będę, bo i po co jak obrywam.

Posted

BERKANO napisał(a):
niunia a zastanawiałaś się nad propozycją zakupu leku z apteki internetowej z Anglii (ceny w poście podane są orientacyjnie- trzeba zerknąć)- post 1105

WIEDZMO- jeśli sądzicie, że osoby, które starają się pomóc i pytają każdego, kogo znają i Wam o tym mówią, żeby PODTRZYMAĆ WAS NA DUCHU i dać znać, że nie jesteście w tym same- piszą puste i nic nie znaczące deklaracje, które Cię tylko irytują to bardzo przepraszam i pytać ani podtrzymywać na duchu nie będę, bo i po co jak obrywam.

Berkano, one sa po prostu zalamane bezradnoscia... nic tu zlego nie ma w podtekscie... koszty sa strasznie i nie wiadomo skad brac kase... to tyle

Posted

Berkano - jasne, że z tej strony się opłaca ale...najpierw muszę miec kase potem moge zamawiac...narazie kasy brak - trzeba zebrac większą ilośc, żebym mogła zamówic więcej opakowań...źle odebrałaś intencje wiedźmy - niestety każdy z nas sam się przekonał jak czasem ktoś coś obiecuje i nie dotrzymuje słowa, ale nikt nie miał tu na myśli Ciebie. Jesteśmy poprostu ostrożne i tyle - liczy się dobro psa i tyle.

Posted

to w takiej sytuacji przepraszam, że mnie troszkę poniosło- WIEDŹMO wybacz..
Jestem na tym wątku dla Was i dla Bruna i ile tylko mogę to pomogę.
Pozdrawiam Was

Posted

a ja wczesnym popołudniem :)
i uwzględnijcie mnie cioteczki w deklaracjach stałych - na razie jedynie 10 zł miesięcznie mogę zaoferować ...

zaglądam do Brunusia codziennie, ale ponieważ niewiele mogę pomóc, więc tylko czytam i milczę :(

Posted

Kochanym ciotkom bardzo dziękujemy - Bruno, Ja i wiedźma:) nie chce zapeszczyc ale...dzwonilam do schroniska jak narazie Bruno dobrze znosi lekarstwo. 28 marca kontrola - zrobie mu test stymulacje synaktenem i zobaczymy, czy dawka jest odpowiednia.(te 10 początkowych dni brania leku jest decydujące - narazie jest bardzo dobrze)

Posted

brzośka napisał(a):
a ja wczesnym popołudniem :)
i uwzględnijcie mnie cioteczki w deklaracjach stałych - na razie jedynie 10 zł miesięcznie mogę zaoferować ...

zaglądam do Brunusia codziennie, ale ponieważ niewiele mogę pomóc, więc tylko czytam i milczę :(

Brzośka uwierz, że jeśli kazdy tak da 10 zł od siebie to kwota szybko sie uzbiera;)

Posted

Agata Balu napisał(a):
Deklaracja stała 10 zł - czy jest już konto na które mozna wpłacać? I czy jest to konto organizacji czy prywatne?.

Agato nie mam jeszcze konta ustalonego. Muszę uzgodnic z wiedźmą jak tą kwstię rozstrzygnąc.

Posted

Coronaaj idzie dzis do swojego weterynarza i bedzie probowac zalatwic ten lek. Pytala mnie na pw o szczegoly ale napisalam tylko tyle ile udalo mi sie przeczytac na watku. Jesli mozliwe to jak najszybciej, bo ona chyba niedlugo juz tam sie wybiera.

Posted

DzIewczyny proszę was porozmawiajcie ze swoimi wetami, czy któryś może wypisac recepte na Vetoryl?? Mi lekarz powiedział, że na to się nie wypisuje recpety bo jest to typowy weterynaryjny lek i to oni zamawiają przez hurtownię:(

Posted

Alter Ego napisał(a):
Niunia, ktore z tych zamowic, bo Coronaaj czeka na odpowiedz.

te 57 mg lepsze tak mysle. Napiuszę tu - weterynarz nie wystawi mi na vetoryl recepty...tak mi powiedział, bo jest to lek dostępny tylko w hurtowni i to on moze tylko zamowic..zadna hurtownnia mi tego nier sprzeda nawet na recepte...

Posted

dostalam zaproszenie...jestem......
przeczytalam o co biega i w poniedzialek wybieram sie do mojej wetki tu w Szkocji,powiem prosto z mostu z o co biega,moze wystawic mi recepte na mojego psa,jesli ma serce i pojdzie na taki uklad!!!bede blagac,troszke sie znamy wiec moze da rade!sprawdzalam na stronach internetowych i ten lek by kosztowal ok 40 funciakow,czyli spoko,moge kupic!!!tak wiec trzymajcie kciuki za poniedzialek;)i Ty sie trzymaj male biedactwo!!!bede zagladac!!!!

Posted

Lolalola jesteś niesamowita, powiedzieć że masz wielkie serce to za mało Ty masz ogromniaste, potężne serce. Ja... bardzo dziękuję że tutaj jesteś. :-)