Wiedźma Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Mysza2 napisał(a):dzisiaj ostatni dzień bazarku dla Bruna Warto zajrzeć i poczytać co tam ciotki wypisują. Przeszły same siebie:) Link w moim podpisie Odżałować wprost nie mogę, że bazarek już się kończy! Lecz - jak znam cioteczki drogie, nowy wkrótce nas połączy! Quote
andegawenka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wiedźma napisał(a):Odżałować wprost nie mogę, że bazarek już się kończy! Lecz - jak znam cioteczki drogie, nowy wkrótce nas połączy! (a u Bruna deszczu nie było tylko śnieżek pięknie prószył - przez brak talentu do tfffuczości, kompleksów sie nabawiłam:p będę tylko w nawiasach pisać żeby nie zaśmiecać wątku:p) Quote
jostel5 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Faktycznie-Bruno ma wyjątkowo utalentowany zespół swoich własnych cioteczek!:) Życzę psiuchowi własnego domku jak najszybciej,bo chyba rzeczywiście tylko ciepełko rodzinne jet mu w tej chwili potrzebne! :) Quote
Wiedźma Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Wiadomości od niuni (zaraz skończy sesję i sama pojawi się na wątku): -Bruno bryka i terroryzuje psy w boksie, -ma dobry apetyt, -pięknie chodzi na smyczy, -przytula się do ludzi (żeby już miał na stałe do kogo...), -BARDZO potrzebuje domu, -w sobotę kolejna kąpiel specjalistyczna, -po niedzieli - dalszy ciąg badań. Trzymać kciuki! KTO PRZYGARNIE PSIUNIA NA JEGO OSTATNIE LATA? Quote
Wiedźma Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Oby tylko badania dobrze wyszły. Quote
Mysza2 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a jak tam jego sierść tak na oko, lepiej coś? Quote
Mysza2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Niunia czy mogę wysyłać Twój nr konta do wpłat z bazarku dla Bruna? Quote
niunia448 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mysza2 napisał(a):Niunia czy mogę wysyłać Twój nr konta do wpłat z bazarku dla Bruna? Oczywiście:) ciotki skóra wygląda lepiej :) jutro będzie Brunus miała robiona kąpiel w Tac Tic'u i ma juz założoną obrożę Preventic:)zdjecia w przyszłym tygodniu:) przepraszam ,że tak rzadko odpisuje ale same wiecie - sesja.. Quote
jaanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To dobre wieści , o takie prosimy . A że sesja to wiemy i trzymamy kciuki . Quote
paulinken Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dziewczynki, pomóżcie trochę reklamować, połowa dochodu dla Bruna, jeszcze masa rzeczy do kupienia http://www.dogomania.pl/threads/200331-CIUCHOWISKO!!!na-staruszki-!!!-Do-27.01.-g.-10!!! Quote
MaDi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 niunia448 napisał(a):Oczywiście:) ciotki skóra wygląda lepiej :) jutro będzie Brunus miała robiona kąpiel w Tac Tic'u i ma juz założoną obrożę Preventic:)zdjecia w przyszłym tygodniu:) przepraszam ,że tak rzadko odpisuje ale same wiecie - sesja.. Ucz się ucz oby było więcej przyszłych lekarzy o dobrych sercach. Quote
brzośka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 halo, cioteczki, co tu tak cicho?? podnosimy Brunusia :) Quote
Mysza2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 zaglądamy zaglądamy, tylko nie zawsze piszemy:):) Na bazarku dla Bruna który wczoraj się zakończył cioteczki wylicytowały 90 zł :loveu::loveu::loveu::loveu: Co tam się działo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakie talenty tam się objawiły. Quote
ŚWIAT Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mysza2 napisał(a):zaglądamy zaglądamy, tylko nie zawsze piszemy:):) Na bazarku dla Bruna który wczoraj się zakończył cioteczki wylicytowały 90 zł :loveu::loveu::loveu::loveu: Co tam się działo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakie talenty tam się objawiły. Hehe:) A kominek zapachowy - przysłowiowy- jest mój:) Quote
Wiedźma Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Mysza2 napisał(a):a jak tam jego sierść tak na oko, lepiej coś? Lepiej, jest porośnięty takim wzruszającym meszkiem. Za bazarek - serdeczne merdki od Brunusia. Quote
jaanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wierszomania rozprzestrzenia się na inne wątki . Uwaga uwaga wirus atakuje;) Quote
Wiedźma Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 No tak. I mamy nadzieję, że tak będzie. Mnóstwo sympatycznych i konkretnych osób się tu zleciało, a te, które się nie ujawniają, ale czytają, wspierają nas duchowo. Wszystkim dziękujemy! Quote
brzośka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jaanka napisał(a):Wierszomania rozprzestrzenia się na inne wątki . Uwaga uwaga wirus atakuje;) Oj tak, już na wielu wątkach cioteczki i wujaszkowie ujawniają swoje talenta aż mi czasem głupio coś napisać, bo u mnie niestety wciąż tylko proza "spod pióra" wychodzi... :roll: :p Quote
jaanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wystarczy wstyd przełamać , pomyśleć że to dla zwierzaków i lecimy brunowierszem ;) Quote
ŚWIAT Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mnie to już dawno hamulce puściły - naszym hasłem "Dla Bruna wszystko" (przychodziły mi piekielne myśli do głowy typu paradowanie po mieście w bikini z plakatem "Szukamy domu dla Bruna"- ale figura nie teges) Quote
andegawenka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 brzośka napisał(a):Oj tak, już na wielu wątkach cioteczki i wujaszkowie ujawniają swoje talenta aż mi czasem głupio coś napisać, bo u mnie niestety wciąż tylko proza "spod pióra" wychodzi... :roll: :p już mi raźniej;) Quote
Recommended Posts