Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam tu z banerka...mam pytanie, bo trochę dużo czytania..a na pierwszej stronce nie doczytałam info..Piesio aktualnie przebywa w schronisku, czy jest na DT??Wiem, że zajęła się nim niunia..:)

Posted

gonia66 napisał(a):
Trafiłam tu z banerka...mam pytanie, bo trochę dużo czytania..a na pierwszej stronce nie doczytałam info..Piesio aktualnie przebywa w schronisku, czy jest na DT??Wiem, że zajęła się nim niunia..:)

Przebywa w schronisku, ale w ciepłym pomieszczeniu.

Posted

Z racji tego , że nie ma mnie jeszcze w Lublinie - dwie znajome - Pani ze schronu i Buu dadzą znać jak się czuje Bruno;) Pani ze schronu mam nadzieje, że już dziś a Buu jak tylko będzie w schronie zajrzy do małego:)

Posted

Wszystkim kochanym ciotkom DZIĘKUJEMY:) Przepraszam , że tak rzadko odpisuje - studia, zbliżająca się sesja i mnóstwo kolokwiów mnie czeka i muszę się uczyć, ale codziennie zaglądam na wątek:) Już się nie mogę doczekać jak zobaczę Bruna:)

Posted

niunia448 napisał(a):
Z racji tego , że nie ma mnie jeszcze w Lublinie - dwie znajome - Pani ze schronu i Buu dadzą znać jak się czuje Bruno;) Pani ze schronu mam nadzieje, że już dziś a Buu jak tylko będzie w schronie zajrzy do małego:)

Zaglądam do Brunersa ;)
Są już jakieś nowe wieści jak się czuje?

Posted

Ja To sobie marzę żeby Bruno już leżał na kolanach swojego czlowieka a on go głaskal po BUJNEJ odrosniętej zdrowej sierści...w ten dzien wypiję szampana:)