MaDi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Powiedzcie mi proszę z jakiego rejonu został odłowiony? Coś mi przyszło do głowy.... sprawdźcie jeśli będzie tylko taka możliwość czy przypadkiem nie reaguje na imię Nestor. Quote
Wiedźma Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 fibi:) napisał(a):koce nadal potrzebne??? mogę wysłać, napewno jakiś mam Na razie dziękujemy, nazbierało się sporo. Teraz Brunek zalega na własnym pontonie :) MaDi, myślisz...? Czyjś? Zagubiony? Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wyslemy link emhokr (ta pisownia?:shake:), ale jako koniara pewnie już zna te fanty... Nestor i nie wyrzucony? nie uwierzę w tyle szczęścia.. Quote
Wiedźma Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Andegawenka, dzięki. Nie znam wątku Nestora, link proszę. Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 MaDi napisał(a):Powiedzcie mi proszę z jakiego rejonu został odłowiony? Coś mi przyszło do głowy.... sprawdźcie jeśli będzie tylko taka możliwość czy przypadkiem nie reaguje na imię Nestor. Wiedźma napisał(a):Andegawenka, dzięki. Nie znam wątku Nestora, link proszę. ....zrozumiałam że nasza bieda to może być Nestor:oops: Quote
niunia448 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dziewczyny to nie jest Nestor. Na pewno nie. Gdyby to był on to bym napisała:( ciągle czekam na zdjęcia od Marii. Jak tylko będą to na pewno wstawię!! Przepraszam ,zę dopiero teraz odpisuję ale nie mogłam się zalogowac na dogo:/ Quote
zuzlikowa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Wiedźma']Zapraszam na nowy bazarek,ufundowany przez buu:loveu:: http://www.dogomania.pl/threads/198786-Akcesoria-dla-koniarzy.-DO-30-XII-22.00.-Na-potworn%C4%85-bied%C4%99-%C5%82ysego-Bruna-z-Lublina.?p=15981277#post15981277 Dziękujemy bardzo! Niunia,wstawaj! Zobacz! Kupować nie kupię...ale pokazać mogę!!! ZAPRASZAMY I ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE PRZEKAZUJEMY- OBY SPOKÓJ,DOSTATEK I MIŁOŚĆ GOŚCIŁY WOKÓŁ NAS!!!...A ZWIERZAKI ŻYŁY W CIEPLE,Z PEŁNYMI BRZUSZKAMI ZE SWOIMI KOCHAJACYMI I UKOCHANYMI LUDŹMI!!! Quote
brzośka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wskakuj na pierwszą psiaku kochany :multi: Quote
MaDi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 niunia448 napisał(a):Dziewczyny to nie jest Nestor. Na pewno nie. Gdyby to był on to bym napisała:( ciągle czekam na zdjęcia od Marii. Jak tylko będą to na pewno wstawię!! Przepraszam ,zę dopiero teraz odpisuję ale nie mogłam się zalogowac na dogo:/ Czyli znasz Nestora? Pomyślałam,że może jego stan tak się pogorszył, a wiem,że trafiał już kiedyś do schroniska. Quote
Wiedźma Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 No to czekamy na relację z pogaduchy p. Marii z Brunciolkiem. Quote
Secia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 rozmawiałam z niunią w sprawie kubraczka dla łysolka. Zasponsoruję mu ubranko, bo zamarznie biedak. Napisałam w tej sprawie do beam6. Podobno szyje ubranka dla psiaków. Cholerka pechowy czas. Mam nadzieję, że psiak da jakoś radę do czasu aż paczka nie przyjdzie. Czy on jest w środku? Quote
Wiedźma Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Tak, niunia pisała w którymś wcześniejszym poście. Jest wewnątrz, ma ciepło - bez tego byłaby okropna bieda. Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Secia napisał(a):rozmawiałam z niunią w sprawie kubraczka dla łysolka. Zasponsoruję mu ubranko, bo zamarznie biedak. Napisałam w tej sprawie do beam6. Podobno szyje ubranka dla psiaków. Cholerka pechowy czas. Mam nadzieję, że psiak da jakoś radę do czasu aż paczka nie przyjdzie. Czy on jest w środku? Witaj Seciu, a jak do nas trafiłaś???:multi::multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jest w klinice i ma opiekę przyszłej pani weterynarz. Nie martwcie się, teraz będzie już tylko lepiej...W domu mam zapisaną stronę jak mierzyć pieska do kubraczka i chyba na wątku Czarusia, ale dokładnie nie pamiętam....to był bazarek i już chyba zamkniety... Quote
Secia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 andegawenka napisał(a):Witaj Seciu, a jak do nas trafiłaś???:multi::multi::multi::multi: A jak myślisz andagawenko ;-) Quote
zebrazebra Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Fotki, fotki... Brunku, trzymaj się zdrowo i twardo!!! Będzie dobrze, i kubraczek dostaniesz ;) Quote
romenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cholera ja po Diance mam kubraczek ale nie tutaj w Serocku tylko w Wawie!!!!!! Jakbym była przed nowym rokiem to wezmę go ale nie obiecuje że pojadę w razie czego dajcie namiary na pw gdzie wysłać. Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Secia']A jak myślisz andagawenko ;-) Po banerku? [quote name='romenka']Cholera ja po Diance mam kubraczek ale nie tutaj w Serocku tylko w Wawie!!!!!! Jakbym była przed nowym rokiem to wezmę go ale nie obiecuje że pojadę w razie czego dajcie namiary na pw gdzie wysłać. daj na busa, odbiorę i zawiozę na Stefczyka.. Quote
MaDi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='andegawenka'] Po banerku? daj na busa, odbiorę i zawiozę na Stefczyka.. Przegapiłam coś?:oops: Psiak opuścił schronisko? Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 MaDi napisał(a):Przegapiłam coś?:oops: Psiak opuścił schronisko? Nie jest na Stefczyka? Quote
MaDi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 andegawenka napisał(a):Nie jest na Stefczyka? Nawet w tytule jest o schronisku;) Quote
andegawenka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 MaDi napisał(a):Nawet w tytule jest o schronisku;) Gdzies czytałam ze na Metarulgiczna wolontariat nie dociera, bardzo sie zdziwiłam widzac zdjecia Bruna ze schroniska...:roll:...takie chyba ploty... Quote
niunia448 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ciotki Bruno jest w schronie. Na Stefczyka ma mieć robione resztę badań. Nie martwcie się ma ciepło - jest w wewnętrznym ocieplanym boksie:) Tam są dobrzy weterynarze - nie dadzą mu umrzeć. Dr Magda powiedziała właśnie żeby do czasu postawienia ostatecznej diagnozy zamiast vetmedin dostawał enarenal. Jak wrócę po świętach, Bruna zabieram na pełnokompleksowe badanie! U nas w schronie jest sporo wolontariuszy;)Każda osobą ( mająca ukończone 18 lat) jest mile widziana jako wolontariusz;) Quote
Recommended Posts