Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedzcie mi proszę z jakiego rejonu został odłowiony? Coś mi przyszło do głowy.... sprawdźcie jeśli będzie tylko taka możliwość czy przypadkiem nie reaguje na imię Nestor.

Posted

fibi:) napisał(a):
koce nadal potrzebne??? mogę wysłać, napewno jakiś mam

Na razie dziękujemy, nazbierało się sporo. Teraz Brunek zalega na własnym pontonie :)
MaDi, myślisz...? Czyjś? Zagubiony?

Posted

MaDi napisał(a):
Powiedzcie mi proszę z jakiego rejonu został odłowiony? Coś mi przyszło do głowy.... sprawdźcie jeśli będzie tylko taka możliwość czy przypadkiem nie reaguje na imię Nestor.

Wiedźma napisał(a):
Andegawenka, dzięki. Nie znam wątku Nestora, link proszę.

....zrozumiałam że nasza bieda to może być Nestor:oops:

Posted

Dziewczyny to nie jest Nestor. Na pewno nie. Gdyby to był on to bym napisała:( ciągle czekam na zdjęcia od Marii. Jak tylko będą to na pewno wstawię!! Przepraszam ,zę dopiero teraz odpisuję ale nie mogłam się zalogowac na dogo:/

Posted

[quote name='Wiedźma']Zapraszam na nowy bazarek,ufundowany przez buu:loveu::

http://www.dogomania.pl/threads/198786-Akcesoria-dla-koniarzy.-DO-30-XII-22.00.-Na-potworn%C4%85-bied%C4%99-%C5%82ysego-Bruna-z-Lublina.?p=15981277#post15981277

Dziękujemy bardzo!
Niunia,wstawaj! Zobacz!

Kupować nie kupię...ale pokazać mogę!!!

ZAPRASZAMY I ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE PRZEKAZUJEMY-
OBY SPOKÓJ,DOSTATEK I MIŁOŚĆ GOŚCIŁY WOKÓŁ NAS!!!...A ZWIERZAKI ŻYŁY W CIEPLE,Z PEŁNYMI BRZUSZKAMI ZE SWOIMI KOCHAJACYMI I UKOCHANYMI LUDŹMI!!!

Posted

niunia448 napisał(a):
Dziewczyny to nie jest Nestor. Na pewno nie. Gdyby to był on to bym napisała:( ciągle czekam na zdjęcia od Marii. Jak tylko będą to na pewno wstawię!! Przepraszam ,zę dopiero teraz odpisuję ale nie mogłam się zalogowac na dogo:/

Czyli znasz Nestora? Pomyślałam,że może jego stan tak się pogorszył, a wiem,że trafiał już kiedyś do schroniska.

Posted

rozmawiałam z niunią w sprawie kubraczka dla łysolka. Zasponsoruję mu ubranko, bo zamarznie biedak. Napisałam w tej sprawie do beam6. Podobno szyje ubranka dla psiaków. Cholerka pechowy czas. Mam nadzieję, że psiak da jakoś radę do czasu aż paczka nie przyjdzie. Czy on jest w środku?

Posted

Secia napisał(a):
rozmawiałam z niunią w sprawie kubraczka dla łysolka. Zasponsoruję mu ubranko, bo zamarznie biedak. Napisałam w tej sprawie do beam6. Podobno szyje ubranka dla psiaków. Cholerka pechowy czas. Mam nadzieję, że psiak da jakoś radę do czasu aż paczka nie przyjdzie. Czy on jest w środku?

Witaj Seciu, a jak do nas trafiłaś???:multi::multi::multi::multi:

Posted

Jest w klinice i ma opiekę przyszłej pani weterynarz. Nie martwcie się, teraz będzie już tylko lepiej...W domu mam zapisaną stronę jak mierzyć pieska do kubraczka i chyba na wątku Czarusia, ale dokładnie nie pamiętam....to był bazarek i już chyba zamkniety...

Posted

Cholera ja po Diance mam kubraczek ale nie tutaj w Serocku tylko w Wawie!!!!!! Jakbym była przed nowym rokiem to wezmę go ale nie obiecuje że pojadę w razie czego dajcie namiary na pw gdzie wysłać.

Posted

[quote name='Secia']A jak myślisz andagawenko ;-)

Po banerku?

[quote name='romenka']Cholera ja po Diance mam kubraczek ale nie tutaj w Serocku tylko w Wawie!!!!!! Jakbym była przed nowym rokiem to wezmę go ale nie obiecuje że pojadę w razie czego dajcie namiary na pw gdzie wysłać.

daj na busa, odbiorę i zawiozę na Stefczyka..

Posted

Ciotki Bruno jest w schronie. Na Stefczyka ma mieć robione resztę badań. Nie martwcie się ma ciepło - jest w wewnętrznym ocieplanym boksie:) Tam są dobrzy weterynarze - nie dadzą mu umrzeć. Dr Magda powiedziała właśnie żeby do czasu postawienia ostatecznej diagnozy zamiast vetmedin dostawał enarenal. Jak wrócę po świętach, Bruna zabieram na pełnokompleksowe badanie! U nas w schronie jest sporo wolontariuszy;)Każda osobą ( mająca ukończone 18 lat) jest mile widziana jako wolontariusz;)