Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc dziewczyny oraz Bruno!

Wrocilam z urlopu i nadrobilam braki na watku Bruna.
Ciesze sie i dziekuje wszystkim, ktorzy zakupili fanty na bazarku dla Bruna, ktory zrobila Wiedzma:)
Jadac na urlop przejezdzalam przez Rumunie i to, co tam ujrzalam przeszlo moje najgorsze oczekiwania... Tysiace walesajacych sie, chudych, bezpanskich psow koczujacych na poboczach w niewyobrazalnym upale :( :( Przeryczalam cala droge i niestety obraz tych biedactw na dlugo zapadl mi w pamiec...
Dlatego chce Wam dziewczyny serdecznie podziekiwac, za to co robicie. Fajnie, ze mamy w Polsce takich ludzi, dla ktorych liczy sie kazdy, pojedynczy pies w potrzebie.
Pozdrawiam goraco!

Posted

No hej wam u mnie też gorąco -tropiki straszne:)
Moje psiaki też ciężko znoszą tą pogodę a jeszcze te komary:(
No fajnie że Bruno jedzie ze schroniska.Co więcej nie będzie mnie w te dni w schronie:(
mam 3 małe koteczki na DT do odchowania jedzą co 3godziny,
obecnie dobrze się czują ale jeszcze za wcześnie na rokowania-najważniejsze że żyją.
Jak będzie dobrze to spróbuję im domki znaleźć.Choć to ostatnio tragedia z domami:(
No to trzymajcie się-Pozdrawiam.

Posted

Jest bardzo źle. Niunia w nocy dostała telefon, że Bruno od kilku dni jest w budynku, odizolowany, ponieważ jego stan z powodu Cushinga mocno się pogorszył. Ma naprawdę dobrą opiekę: wszystkie potrzebne lekarstwa i kroplówki. Są przy nim lekarze. Podobno od 2 dni jest ciupinkę lepiej, ale o transporcie nie ma mowy.
Proszę, trzymajcie kciuki, żeby wyszedł z tego.

Posted

Dziewczyny jestem pod stałym kontaktem z Weroniką( lekarzem Bruna w schronisku). Na bieżąco będę Was informować o stanie zdrowia psiaka...módlmy się i prośmy Św. Franciszka o łaski dla niego i o zdrowie :( wierzę, że on jeszcze stanie na nogi....:(

Posted

Wątroba dało o sobie znać, nie chciał jeść i był bardzo osłabiony, ale możemy chyba sobie pozwolić na bardzo ostrożny optymizm. Dzwoniłam do Weroniki - jest ciutkę lepiej, troszkę zjadł nawet wstał. Miejmy nadzieję, ze psina stanie na nogi - w końcu dom na niego czeka!!! Zamówiłam mu ROYAL CANIN CONVALESCENCE SUPPORT 10 PUSZEK 410 g. Niezawodny Pan Łukasz ze schroniska dopilnuje, żeby piesio dostał tę karmę. Jutro znów zadzwonię i zapytam o stan psinki.

Posted

Boże ... niech Brunuś dobrze się poczuje
Niech nasza miłość do niego wędruje.
Tak być nie może
musi mieć szansę na spokojne życie mój Boże.
Łzy płyną z smutku wielkiego
Tak bardzo chciałoby sie zabrać to choróbsko od niego ... :-(