Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cleo2008 napisał(a):
mam wolontariuszke z lublina do opieki nad brunem w czasie wakacji! wiedzma niunia prosze o pilny kontakt !!!!!!!!!!

To wspaniale . Czekamy na decyzję Niuni .
Wiedźmo gdzie jesteś ? Tęsknimy :)

Posted

Martwię się bardzo. Wakacje zbliżają się w szalonym tempie - i Bruno zostanie sam. Niunia kończy studia.
Mam jednak nadzieję, że tyle naszego wysiłku nie pójdzie na marne.

Posted

Wiedźma napisał(a):
Martwię się bardzo. Wakacje zbliżają się w szalonym tempie - i Bruno zostanie sam. Niunia kończy studia.

tego się obawiałam...:-(

(przepraszam za pieska na fotelu, ale taki podobny do mojego gamonia:oops:)

Posted

jaanka napisał(a):
A co z tą deklaracją wolontariuszki z Lublina ? Czy Niunia miała z nią kontakt ?

Niestety nie wiem.
Cioteczki prowadzące, na FB mamy stałą deklarację miesięczną na Bruna Od Kasi T. 20 zł:):) (na dogo KateKermit)
Kasiu bardzo dziękujemy .

Wiedźma , kiedy aktualizowałaś wpłąty, bo Kasia pisze że wpłacała w czerwcu, a nie jest odnotowana?

Posted

[quote name='niunia448']Zdjęcia po kąpieli panicza :D

Witaj Bruno jaki z ciebie piękny psiaczek.Dużo pracy wkładają i czsu w to jak wygladasz maleńki.Pieknie oby tak dalej i w końcu żeby sie domek odezwał .

Posted

[quote name='andegawenka']tego się obawiałam...:-(

(przepraszam za pieska na fotelu, ale taki podobny do mojego gamonia:oops:)
No co Ty! Niech przyciąga jak najwięcej kasiorki!

[quote name='Mysza2']Niestety nie wiem.
Cioteczki prowadzące, na FB mamy stałą deklarację miesięczną na Bruna Od Kasi T. 20 zł:):) (na dogo KateKermit)
Kasiu bardzo dziękujemy .

Wiedźma , kiedy aktualizowałaś wpłąty, bo Kasia pisze że wpłacała w czerwcu, a nie jest odnotowana?
Właśnie przed chwilą. Jest, oczywiście, bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie dla biedusia. :loveu:
Dopisuję oficjalnie:
KateKermit 20 zł stałej deklaracji od czerwca 2011.

Przypominam niuni i moją wielką prośbę: WPISUJCIE NICK PRZY STAŁEJ WPŁACIE!
NAJLEPIEJ: WPŁATA STAŁA + NICK NA LECZENIE BRUNA.
DZIĘKI!

Posted

Sama już nie wiem co robic...moze go zaczniemy"tradycyjnie" ogłaszac na necie z tekstem że szuka domu? Zaznaczając że to pies wymagajacy podawania leków...?

Posted

Wiedźma napisał(a):

jak to sam??? przeciez jest z Lublina?

Posted

Cleo2008 napisał(a):
jak to sam??? przeciez jest z Lublina?

No tak, ale niunia, która go wypatrzyła i dzięki której powstał ten wątek, kończy studia i wyjeżdża. Ja nie mieszkam w Lublinie.

Posted

Witam tak nie lubię tu wchodzić na dogo-gubię się:)
To ja jestem wolontariuszką z Lublina i zostaję na wakacie.W sobotę mieliśmy marsz ze schroniskiem.Bruno ma się dobrze jak do niego zaglądałam w czwartek,piątek.
Będę teraz w schronisku w sobotę bo mam problem z sercem-za duże przemęczenie ale postaram się szybko wykurować,mam antybiotyk.Na FB-jest kontakt pisałam tam z Moniką więc moja propozycja jest aktualna cały czas,ale do domu go nie mogę wziąć bo mam dwa pieski w tym jednego ze schroniska (ale nie tolerują innych piesków w domu).

Posted

Wiitajcie dziewczyny!! Byłam dziś u Bruna - zaraz wstawię fotki:) Zakupiłam mu vetoryl 30 mg i dzis zawiozłam do schronu:)
Wpłynęły pieniądze od Funky, Świat i brzośki:)

Posted

Mam nadzieję,że ten niuniowy wysiłek przy ratowaniu Bruna nie pójdzie na marne...Bruno wychodzi na prostą i oby tak dalej, ale czy ma na to szansę zostawszy w schronie?.....