Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BERKANO']Lolalola jak to czemu?? BO MY W UNII JESTEŚMY PRZECIEŻ ;-) hihihi

Berkano:)....wybacz....ale zyje tu juz prawie 10 lat i wiem co mozesz sobie zrobic z polska recepta,polskimi wynikami badan itd........jesli chcesz sie leczyc lub kupowac leki na recepte to musi byc to wydane lub zatwierdzone przez brytyjskiego lekarza,jeszcze o takim czyms nie slyszalam,zeby ludzie z polskimi receptami tu kupowali leki.....przykro mi..

Posted

Kochane moje odezwała się Magda - jest gotowa już brac Bruna do siebie:) Mysza wysłałam ci adres i telefon Magdy - może Twoja znajoma pomoże w wizycie przedadopcyjnej?. Będziemy potrzebowały transportu dla Bruna z Lublina do Pawłowic( 11 km od Sochaczewa). Magda oferuje bezpłatny Dt, ale będziemy musieli pomagac w dofinansowaniu leków - zawsze lepszy bezpłatny dom tymczasowy niż płatny hotelik plus opłacanie leków. Magda jest aniołem na ziemi - '' Pomagam od lat jako wolontariuszka osobom starszym, samotnym matkom i ludziom uzależnionym od narkotyków / alkoholu. No i teraz chciałabym jeszcze pomagać zwierzakom w potrzebie '':)

Posted

niunia448 napisał(a):
Kochane moje odezwała się Magda - jest gotowa już brac Bruna do siebie:) Mysza wysłałam ci adres i telefon Magdy - może Twoja znajoma pomoże w wizycie przedadopcyjnej?. Będziemy potrzebowały transportu dla Bruna z Lublina do Pawłowic( 11 km od Sochaczewa). Magda oferuje bezpłatny Dt, ale będziemy musieli pomagac w dofinansowaniu leków - zawsze lepszy bezpłatny dom tymczasowy niż płatny hotelik plus opłacanie leków. Magda jest aniołem na ziemi - '' Pomagam od lat jako wolontariuszka osobom starszym, samotnym matkom i ludziom uzależnionym od narkotyków / alkoholu. No i teraz chciałabym jeszcze pomagać zwierzakom w potrzebie '':)

strasznie sie ciesze:)to dowod na to,ze Anioly sa na swiecie.........................dziekujemy Magdzie:)

Posted

Lolalola napisał(a):
strasznie sie ciesze:)to dowod na to,ze Anioly sa na swiecie.........................dziekujemy Magdzie:)

ale najpierw sprawdzcie ten domek i moze sa jakies referencje, ktos ja zna?
sorry, ze to pisze...

Posted

niunia448 napisał(a):
Mysza wysłałam ci adres i telefon Magdy - może Twoja znajoma pomoże w wizycie przedadopcyjnej?.

Jak się cieszę. Wysłałam już namiary na Panią Magdę do Luka1. Mam nadzieję że wszystko wypadnie ok.
Wysłałam też twój adres do Selengi, żeby mogła wysłać Ci Vetoryll.

Posted

Bardzo się cieszę z tej szansy dla Bruna , mam nadzieję że wizyta wypadnie pomyślnie . A może Pani Magda pojawi się na wątku Bruna ? Byłoby świetnie .

Posted

Luka1 już mi odpisała że załatwi wizytę (nie wcześniej niż w sobotę)
Luka bardzo bardzo dziękujemy. :loveu::loveu::loveu::loveu:

a w kwestii transportu napiszemy może tutaj jak wizyta wypadnie pomyślnie
http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29
Przewoziliśmy Niewidomego Gaspara z Wieliczki do Warszawy i zarówno hotelik jak i przyszły domek chwalili transport jako bardzo profesjonalny.
Chyba że znajdzie się coś całkiem bezpłatnego

Posted

Rzadko jestem ostatnio na wątku bo mam problemy z netem. Jakby jednak była potrzebna wpłata deklaracji, dajcie proszę znac na priv. Miziam Bruna i trzymam kciuki za DT