Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim, którzy tu zaglądają, życzę odrobiny świątecznego wytchnienia:kiss_2:
Abyście patrzyli w oczy szczęśliwych zwierząt i łatwiej mogli się śmiać. Oby te zimowe Święta stały się wreszcie czasem radości dla wszystkich. Tego życzę Wam i sobie.

Posted

Po banerkach czas na zdobycie kolejnej zdolności więc....po wielu godzinach ostrej walki z allegro
Szanta http://allegro.pl/show_item.php?item=1387271373

W Mozilli otwiera się dobrze...w Internet Explorer nieco gorzej i...nie wiem czemu hehehehe

edit:
Miś http://allegro.pl/pies-bohater-mis-obronca-rodziny-szuka-domu-i1387681362.html

do allegro potrzebne są właśnie takie teksty jak jego. Ma być dużo informacji i ma poruszać serca. Jeśli macie coś tego typu do innych psiaków proszę o przesłanie ;)
Oczywiście robię im podświetlone, wyróżnione....

edit:
Rudolf
http://allegro.pl/rudolf-pies-niezwyklej-urody-duszy-i-ciala-i1387683663.html

Posted

Tobie się udało dodać poprawny link a ja jak kopiuje link z allegro Misia, wklejam go na dogo, zaczyna się od słów allegro a i tak prowadzi do strony hehehe no nic już ty dodałaś więc jest dobrze :D

Kto wie kiedy wróci malibo? :D

Posted

agata-air napisał(a):

Kto wie kiedy wróci malibo?

Dzisiaj z nią gadałam.. Na pewno po nowym roku!:eviltong::evil_lol:

A tak na poważnie sama nie wie konkretnie.
Jest na księżycu i nie wie kiedy będzie miała rakietę powrotną na ziemię.... :roll:

Posted

Kilka minut po północy życzę nam wszystkim oraz naszym podopiecznym spełnienia marzeń...
Zero głodu i przeciekających bud...
Zero nieudanych adopcji...
Zero cierpienia i bólu...
Zero braku zaufania i zawiedzionych miłości...

Oby rok 2011 był lepszy dla wszystkich!!!!!!

Posted

Dzień dobry bardzo! Chcielibyśmy się pięknie przywitać w nowym roku!:p

Opowiem Wam troszkę o "moich" hotelowych psiakach, ponieważ wszystkie za wyjątkiem bez-wątkowego Borysa są od malibo!

Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona zachowaniem psów w Sylwestra.
Wcześniej robiłam "wielkie plany" jakie środki na uspokojenie podać psom, jak je wyciszyć, gdzie zamknąć, żeby się nie stresowały.... Okazało się, że najbardziej stresowałam się ja oraz .... moja Ronia! Chociaż muszę przyznać, że tego Sylwestra (trzeciego w naszym domu) przetrwała w mniejszej schzie niż poprzednie. Pewnie z uwagi na ilość zwierzaków w naszym domu ;).

Bardzo bałam się o Jankę, bo jest najdelikatniejsza z całej szóstki psiaków. Już oczami wyobraźni widziałam jak schodzi na zawał, wyskakuje przez zamknięte okno albo pada na glebę z drgawkami... he.. he..!
Nic bardziej błędnego! Ostatni spacer, "ogrodowy" odbyliśmy o 21. Oczywiście były huki i petardy, ale psy naprawdę były jedynie troszkę zdenerwowane a przede wszystkim zdziwione co się dzieje. Za każdym razem jak był huk i lekka panika w stadzie dostawały smaka i głaski! Zę to nic złego, ze nic się nie dzieje, że jest... "fajnie"! Jakoś wspólnie daliśmy radę! :p

Bardzo natomiast zaniepokoiła mnie Smoli!
Niby wszystko zniosła ok, ale jak 1 stycznia coś huknęło u sąsiada (sami ledwo nie umarliśmy ze strachu!) przez dwa dni nie była zupełnie sobą!
Bardzo się przestraszyła i w ogóle nie chciała do nas podejść, ani wskoczyć na kolana ani na fotel. Mąż podczas oglądania filmu wziął ją na kolana to telepała się jak galareta:shake:.
Myślałam, że może się przeziębiła, bo ciągle tarza się w tym śniegu z Fantą, ale wczoraj wszystko jej minęło! Co prawda nie za bardzo chciała wskoczyć na wyrko w który tarmosiła się moja rodzina, ale do mnie na fotel chętnie! :eviltong:
Nadal jest "naszym" Smolikiem, którego wszędzie pełno!

Pozostałe psiaki naprawdę SUPER! :multi:

Zdjęcia "balkonowe", z balkonu czyli:

:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć, jestem i ja, ponieważ gościłyśmy ostatnio z Abrą u DIF, to przekazuję, że całeeee towarzycho pozdrawia Dogomanię :)
Jestem pod wrażeniem atmosfery panującej u DIF i między psami :) Super :)!!!
Pozdrowienia ;), jeszcze wpadniemy, ale może na dłużej, a nie tylko na pół herbatki, hehe :)

Posted

U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy:

Koli

• Lusia

• patrz:
    http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22

Liko

• Bajka

• patrz:

• [quote name='Wet-siostra']Zapomniałaś jeszcze o Liko
  • i Bajce
  • .
    Nie będę się zniżała do Waszego poziomu.
    Napiszę tylko tyle: ja tych psów nie otrułam.Mam czyste sumienie.
    A Wy myślcie sobie i piszcie,co chcecie.

• wypowiedź z wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3

Tyrsa

• Bardzo Was wszystkich proszę!!!!

Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA!

Niech nikt tego nicku nie zapomni!!

Pamiętajcie!!!

Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!!

• Posted

Wypowiedziałam się już na ten temat na wątku Alfa.
    To jest skandal! Jak można powierzyć psy takiej osobie uzasadniając to "dawaniem szansy każdemu"? Kosztem psów? Przecież ci, którzy powierzają psy, odpowiadają za to KOMU je powierzają!
    Tu nie ma tłumaczenia.
    Dowody, pewność, szansa, co za bzdury! Wystarczy wątpliwość, nie musi być uzasadniona.

• 2 weeks later...