Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwołuję akcję belgijską. Pani adoptowała chorą bidę, która trafiła do schroniska ze Słowacji. Żałuję ze względu na Rudkę, ale Rudka jest zdrowa, a słowacka bida ma zapalenie płuc. Niech jej się szczęści!

Posted

[quote name='malibo57']W sobotę wróciła z adopcji Fanta I ( szkieletorek). Przebywa obecnie w hotelu u Magdy Bartoszewskiej.

Wątek Fanty I nie został na mnie przepisany w związku z protestem założycielki. Od dziś Fanta I ma nowy wątek
FANCIOR

Czy ktoś się zlituje i poratuje banerkiem? Będę bardzo wdzięczna:)

• 5 months later...
Posted

A czyja była Zośka (obecnie Inka?), której robiłam wizytę p-a? Spotkałam ją jakiś czas temu. Wygląda dobrze (aż za ;) ), właścicielki bardzo z niej zadowolone :)

• 1 month later...
Posted

Dziś w nocy, nagle i bez ostrzeżenia odszedł nasz Kochany Osiołek - Falek:(
Jesteśmy w szoku i nadal nie możemy w to uwierzyć.
Falka dotknęło ostre rozszerzenie żołądka - odszedł pomimo błyskawicznej interwencji weterynarzy - Jego serduszko stanęło i nie chciało już ruszyć...
Kochany Psiaku, tak Cię zobaczyłam po raz pierwszy i tak Cię zapamiętam- śpij spokojnie!

Posted

[quote name='malibo57']Dziś w nocy, nagle i bez ostrzeżenia odszedł nasz Kochany Osiołek - Falek:(
Jesteśmy w szoku i nadal nie możemy w to uwierzyć.
Falka dotknęło ostre rozszerzenie żołądka - odszedł pomimo błyskawicznej interwencji weterynarzy - Jego serduszko stanęło i nie chciało już ruszyć...
Kochany Psiaku, tak Cię zobaczyłam po raz pierwszy i tak Cię zapamiętam- śpij spokojnie![/QUOTE]
Nie znam słów na takie chwile............
Wiem jak to boli i z całego serca Ci współczuje, Małgosiu.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przybyła psina - odeszła psina...
Cztery dni temu, 24 stycznia, po nagłej chorobie powędrował za TM nasz kochany Kazio

• .
    Następna nagła śmierć, dokładnie miesiąc po odejściu Osiołka.

• 1 month later...
    Posted

I przyszła psina...
    Dziś, na trasie z Dolnego Śląska, zaraz za Sycowem znalazł mnie pies, a właściwie strzęp psa...Głodny, przemarznięty, z odmrożoną skórą, sznurkiem zawiązanym ciasno wokół tylnej łapy. Nakarmiłam, ale nie mogłam zostawić, pomimo, że w aucie 2 moje psy - ryzyk-fizyk - zabrałam.
    Dojechaliśmy za Piotrków, gdzie czekali Ajlii i Jubu - dziękuję, Kochani!:Rose:
    Pies obecnie jest w lecznicy całodobowej w Łodzi - jeszcze nie ma wątku. Ajlii nazwała go roboczo Kajem:)