Hotel KADIF Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 malibo57 napisał(a):To był tylko komunikat - to nie jest wątek dyskusyjny. Wykasowałam swój komentarz o zaistniałej sytuacji... Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 :sweetCyb:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Asia! Aj law ju:loveu: Quote
malibo57 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 APSO najdroższa! Wszystkie rozpoznałam bez pudła i rozdzieliłam na wątki. ostatnie: Franio zagwozdka: Julka/Iskra Franio Iskra Iskra Ależ piękny Iskra zaprezentowała uśmiech! - znam doświadczoną w psich sprawach panią, która uznała ten uśmiech za ostrzegawczego "rekina":diabloti: Ajlii nie ma wątku hotelowego - dawaj wszystko do mnie na maila ( potrzebuję Frania i Jaśmina w dużym wymiarze do dyplomów na allegro) Quote
dreag Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Przepraszam za offa:oops:. Zapraszam na wątek bezdomnego psiaka: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:lol: Quote
malibo57 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Dostałam milion pięknie spakowanych zdjęć! APSA, chcę Ci gorąco podziękować - za chęć, za trud, za poświęcony czas, za to, że Ci się chciało Quote
malibo57 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Jezusie! Serio? Masz? dawaj! Z nieba mi spadasz - ja dopiero rozdzieliłam i wysyłam najpierw do Magdaleny. Wszystkie masz przygotowane, czy się dzielimy psiakami? :) Narobiłaś mi apetytu i sobie poszłaś... Poszukiwałam Cię!;-) Teraz katuje Imidż Krzaka. Quote
malibo57 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 "Nasza" piękność, Iskra od Ajlii bierze udział w konkursie MISS DOGO - prosimy o głosy na nr 10! Quote
malibo57 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Od kilkunastu dni w hotelu w Słupicy, pod opieką Magdy przebywa Bercik - został oddany po ponad roku od adopcji, bardzo zaniedbany pod względem emocjonalnym. Kiedyś wyglądał tak: Quote
malibo57 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Smutno... Wczoraj odeszła nadzwyczajna, słodka Rozetka... [SIZE=3]**** A dziś piękny, kochany Kąsek, który tak krótko cieszył się prawdziwym Domem... [SIZE=3] [SIZE=3][SIZE=2]****** [SIZE=3] Quote
Magdalena Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malibo57']Smutno... Wczoraj odeszła nadzwyczajna, słodka Rozetka... [SIZE=3]**** A dziś piękny, kochany Kąsek, który tak krótko cieszył się prawdziwym Domem... [SIZE=3] [SIZE=3][SIZE=2]****** [SIZE=3] :-( wpadłam zobaczyć co słychać u Twojej zgrai, ostatni post akurat tak smutny. Ale widzę, że kilka psiaków poszło do domu, cieszę się bardzo, oby wszystkie biedy znalazły domy Quote
malibo57 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Cześć Magdaleno! Dzięki, że wpadłaś:) Takie życie, ale ostatnio jakoś falami... Quote
Agata69 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dziewczyny Warszawianki, w sobote mam zajecia na SGGw na Ursynowie, obok zwierzętarni. Rozumiem ze sa tam zwierzęta leczone przez studentów weterynarii. czy mozecie mi coś na ten temat powiedzieć? Jakie tam sa warunki, jakie obyczaje? słyszałam o takich miejscach złe rzeczy. malibo, przepraszam że na twoim watku, ale jakos tak wpadłam i mnie naszło... Quote
Wadercia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 smutne to :( Malibo ja jestem obecna na tym watku z tym ze myslalam ze nie mozna tutaj pisac :) Quote
Hotel KADIF Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Pozwolę sobie wkleić filmik. Są u mnie 3 psiaki od malibo a ponieważ nie mam wątku hotelowego a bez sensu jest wklejać ten sam filmik na trzy różne wątki, wklejam tutaj! [video=youtube;nCk044iCuzw]http://www.youtube.com/watch?v=nCk044iCuzw[/video] :):):) Quote
Wadercia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Alf to w ogole cudowny psiak z jakim spokojem czekal na ciasteczko :) a Baster to chyba taki lekki narwaniec co? :) Quote
Hotel KADIF Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 wadercia napisał(a):Alf to w ogole cudowny psiak z jakim spokojem czekal na ciasteczko :) a Baster to chyba taki lekki narwaniec co? :) Tak dokładnie! Alfik to ten puchaty rudzielec Basterka mam... wszędzie pełno! :) Quote
Wadercia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 nie rozumiem dlaczego ludzie sie po nich nie zglaszaja. Powinni walic drzwiami i oknami :) Quote
malibo57 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Generalnie jest to wątek informacyjny, ale serdecznie zapraszam:) Quote
Recommended Posts