Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 samograj napisał(a):TU chyba będzie lepiej, bo jakos do tej pory poza upomnieniem mod nikt nam nie bruździł!!!:mad: :mad: :mad: Racja! dodatkowy plus to brak trolli:cool1: Quote
samograj Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Słyszałaś już o vice prezesie. UKRAINY JEJ SIĘ ZACHCIAŁO!!! A ty byłaś w SOPOCIE, bo już nie załapuję!!!:crazyeye: Quote
Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 samograj napisał(a):Słyszałaś już o vice prezesie. UKRAINY JEJ SIĘ ZACHCIAŁO!!! A ty byłaś w SOPOCIE, bo już nie załapuję!!!:crazyeye: Słyszałam słyszałam BRAWO DLA MONIKI I SONEGO!!! Sony powtórzył sukces mojego Black Wizarda z zeszłego roku, też BOG 2 A byłam byłam, bu przekonac się na własnej skórze jak dziwni potrafią byc czescy sędziowie:roll: Quote
Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Prezesie Twój wpis w mojej księdze został dodany:lol: słowo w słowo:cool3: DZIĘKUJE!! :loveu: Quote
samograj Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Savannah napisał(a):Prezesie Twój wpis w mojej księdze został dodany:lol: słowo w słowo:cool3: DZIĘKUJE!! :loveu: TO ja dziękuję!!!:loveu: :iloveyou: :buzi: Quote
samograj Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Savannah napisał(a):Słyszałam słyszałam BRAWO DLA MONIKI I SONEGO!!! Sony powtórzył sukces mojego Black Wizarda z zeszłego roku, też BOG 2 A byłam byłam, bu przekonac się na własnej skórze jak dziwni potrafią byc czescy sędziowie:roll: Już poczytałam dokładnie oceny- jesteśmy raz na wozie, raz pod wozem. Podobno ten sędzia lubi psy w typie zaprzęgowym(szkoda,że nie dotarliśmy, może nasza ŚNIEŻKA załapałaby się za dosk. lub bdb) Nie liczę na więcej-co do niej nie mam złudzeń:shake: Chociaż, :razz:różnie to bywa- przecież na 7 suk w Zakopanem była w zeszłym roku 3!!! Będzie dobrze:glaszcze: !!! Masz przecież medal, ciesz się:multi: :multi: :multi: . Trzeba tam jeździć, gdzie dobrze oceniają!!!:razz: :razz: :razz: Quote
zpr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 samograj napisał(a):Słyszałaś już o vice prezesie. UKRAINY JEJ SIĘ ZACHCIAŁO!!! A ty byłaś w SOPOCIE, bo już nie załapuję!!!:crazyeye: A co Ukraina to dziki kraj, który trzeba zobaczyć na własne oczy by przekonać się jak tam jest!!! I tak sobie myślę, że zanim nasi zaczną narzekać na nasz kraj powinni najpierw pojechac na Ukrainę! :crazyeye: Quote
zpr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 A skąd Samograj ma taki ładny banerek??? :crazyeye: Quote
samograj Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 NO WITKI DLA VICE-PREZESA!!! I gratki raz jeszcze!!! Banerki robią tam ,gdzie przeniosłam nasz topik zobacz u KalinaM i *luthien* na off topik (miniporadnik i banery) ZAJRZYJ TAM, BO MUSISZ ZAAKCEPTOWAĆ KANDYDATURĘ NOWEGO CZŁONKA ZARZĄDU!!! Quote
Savannah Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 samograj napisał(a):Już poczytałam dokładnie oceny- jesteśmy raz na wozie, raz pod wozem. Podobno ten sędzia lubi psy w typie zaprzęgowym(szkoda,że nie dotarliśmy, może nasza ŚNIEŻKA załapałaby się za dosk. lub bdb) Nie liczę na więcej-co do niej nie mam złudzeń:shake: Chociaż, :razz:różnie to bywa- przecież na 7 suk w Zakopanem była w zeszłym roku 3!!! Będzie dobrze:glaszcze: !!! Masz przecież medal, ciesz się:multi: :multi: :multi: . Trzeba tam jeździć, gdzie dobrze oceniają!!!:razz: :razz: :razz: No jesli była choc trochę w typie zaprzegowym miałas szanse na wysoka lokate,notabene medal złoty CWC i CACIB:lol: serio!! Masz racje medal jest :) przynajmniej już na drugi raz wiadomo co to za sędzia:cool3: Wiem, wiem ze trzeba jezdzic tam gdzie dobrze oceniaja. Tego sedziego nikt nie znal, spróbowalismy nie wyszlo OK !! Ja tam się nie przejmuje:evil_lol: Quote
samograj Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Savannah']No jesli była choc trochę w typie zaprzegowym miałas szanse na wysoka lokate,notabene medal złoty CWC i CACIB:lol: serio!! ONA miałaby wygrać? MARNE SZANSE!!!:shake: :shake: :shake: BIAŁA!!! Nie to co ŻMIŁKA!!! Quote
samograj Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Savannah napisał(a):OK !! Ja tam się nie przejmuje:evil_lol: I to jest prawidłowe podejście. Przy takich gwiazdach, gwiazdorach !!! Quote
Savannah Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='samograj']ONA miałaby wygrać? MARNE SZANSE!!!:shake: :shake: :shake: BIAŁA!!! Nie to co ŻMIŁKA!!! a miała by miała:razz: serio!! zwłaszcza jak się dynamicznie ruszała! Quote
zpr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Savannah napisał(a):a miała by miała:razz: serio!! zwłaszcza jak się dynamicznie ruszała! A co Wy sobie tak "słodzicie " od rana co? :crazyeye: Samograj a za tą "laskę" to Ci się oberwie :mad: Quote
samograj Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Savannah']a miała by miała:razz: serio!! zwłaszcza jak się dynamicznie ruszała! No, może kiedyś przypadnie jakiemuś sędziemu do gustu-ważne,że rodzi piękne szczeniaki i jest wymarzoną mamą, aż do przesady. Ta ręka prezesa(siniaki) to efekt wrogości do jakiej same z Kaśką doprowadziłyśmy. Kiedy ŚNIEŻKA zachorowała po porodzie, rolę niani przejęła ŻMIŁKA. potem ŚNIEŻKA wróciła do szczeniąt i zaczęla się między sukami walka o macierzyństwo. Musimy szybko ŻMIŁCE zrobić przegląd(wcześniej testy) i do roboty Quote
samograj Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='zpr']A co Wy sobie tak "słodzicie " od rana co? :crazyeye: Samograj a za tą "laskę" to Ci się oberwie :mad: No nie mów ,że nie laska!!! LASKA, LASKA i to jaka:razz: Quote
zpr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='samograj']Mam cos dla Was Śliczne to!!! Nie ma to jak mieć talent! Quote
Savannah Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 zpr napisał(a):A co Ukraina to dziki kraj, który trzeba zobaczyć na własne oczy by przekonać się jak tam jest!!! I tak sobie myślę, że zanim nasi zaczną narzekać na nasz kraj powinni najpierw pojechac na Ukrainę! :crazyeye: Oj zgadzam sie w 101%!!! a Monika powiedz mi czy przy drogach nie widzialas dużo sprzedawców arbuzów?! bo my w zeszlym roku jak jechalismy do Lwowa to pełno arbuzów przy drogach:-o:evil_lol: Quote
Savannah Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='samograj']Mam cos dla Was :loveu: BOSKIE:loveu: Quote
zpr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Savannah napisał(a):Oj zgadzam sie w 101%!!! a Monika powiedz mi czy przy drogach nie widzialas dużo sprzedawców arbuzów?! bo my w zeszlym roku jak jechalismy do Lwowa to pełno arbuzów przy drogach:-o:evil_lol: No arbuzy czy melony wsio ich tam było na każdej ulicy, chyba tyle co dziur w drogach :crazyeye: Quote
samograj Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Czyżbyśmy przegrały bitwę pod Legnicą 2006!!! Tak, tu cicho jak po bitwie!!! Quote
zpr Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 samograj napisał(a):Czyżbyśmy przegrały bitwę pod Legnicą 2006!!! Tak, tu cicho jak po bitwie!!! :mad: :boom: Quote
Savannah Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ja mam kompa popsutego!!:-( cos jest nie tak bo internet dziala mi góra 5 minut ale to za sprawa kompa....grrr:angryy: Quote
Savannah Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 zpr napisał(a)::mad: :boom: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::cool3: Quote
Recommended Posts