Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

samograj napisał(a):
TU chyba będzie lepiej, bo jakos do tej pory poza upomnieniem mod nikt nam nie bruździł!!!:mad: :mad: :mad:

Racja! dodatkowy plus to brak trolli:cool1:

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samograj napisał(a):
Słyszałaś już o vice prezesie.
UKRAINY JEJ SIĘ ZACHCIAŁO!!!
A ty byłaś w SOPOCIE, bo już nie załapuję!!!:crazyeye:

Słyszałam słyszałam BRAWO DLA MONIKI I SONEGO!!!
Sony powtórzył sukces mojego Black Wizarda z zeszłego roku, też BOG 2
A byłam byłam, bu przekonac się na własnej skórze jak dziwni potrafią byc czescy sędziowie:roll:

Posted

Savannah napisał(a):
Słyszałam słyszałam BRAWO DLA MONIKI I SONEGO!!!
Sony powtórzył sukces mojego Black Wizarda z zeszłego roku, też BOG 2
A byłam byłam, bu przekonac się na własnej skórze jak dziwni potrafią byc czescy sędziowie:roll:

Już poczytałam dokładnie oceny- jesteśmy raz na wozie, raz pod wozem.
Podobno ten sędzia lubi psy w typie zaprzęgowym(szkoda,że nie dotarliśmy, może nasza ŚNIEŻKA załapałaby się za dosk. lub bdb) Nie liczę na więcej-co do niej nie mam złudzeń:shake: Chociaż, :razz:różnie to bywa- przecież na 7 suk w Zakopanem była w zeszłym roku 3!!!
Będzie dobrze:glaszcze: !!! Masz przecież medal, ciesz się:multi: :multi: :multi: .
Trzeba tam jeździć, gdzie dobrze oceniają!!!:razz: :razz: :razz:

Posted

samograj napisał(a):
Słyszałaś już o vice prezesie.
UKRAINY JEJ SIĘ ZACHCIAŁO!!!
A ty byłaś w SOPOCIE, bo już nie załapuję!!!:crazyeye:

A co Ukraina to dziki kraj, który trzeba zobaczyć na własne oczy by przekonać się jak tam jest!!!
I tak sobie myślę, że zanim nasi zaczną narzekać na nasz kraj powinni najpierw pojechac na Ukrainę! :crazyeye:

Posted

NO WITKI DLA VICE-PREZESA!!! I gratki raz jeszcze!!!

Banerki robią tam ,gdzie przeniosłam nasz topik zobacz u KalinaM i *luthien* na off topik (miniporadnik i banery)
ZAJRZYJ TAM, BO MUSISZ ZAAKCEPTOWAĆ KANDYDATURĘ NOWEGO CZŁONKA ZARZĄDU!!!

Posted

samograj napisał(a):
Już poczytałam dokładnie oceny- jesteśmy raz na wozie, raz pod wozem.
Podobno ten sędzia lubi psy w typie zaprzęgowym(szkoda,że nie dotarliśmy, może nasza ŚNIEŻKA załapałaby się za dosk. lub bdb) Nie liczę na więcej-co do niej nie mam złudzeń:shake: Chociaż, :razz:różnie to bywa- przecież na 7 suk w Zakopanem była w zeszłym roku 3!!!
Będzie dobrze:glaszcze: !!! Masz przecież medal, ciesz się:multi: :multi: :multi: .
Trzeba tam jeździć, gdzie dobrze oceniają!!!:razz: :razz: :razz:

No jesli była choc trochę w typie zaprzegowym miałas szanse na wysoka lokate,notabene medal złoty CWC i CACIB:lol: serio!!
Masz racje medal jest :) przynajmniej już na drugi raz wiadomo co to za sędzia:cool3:
Wiem, wiem ze trzeba jezdzic tam gdzie dobrze oceniaja. Tego sedziego nikt nie znal, spróbowalismy nie wyszlo OK !! Ja tam się nie przejmuje:evil_lol:

Posted

[quote name='Savannah']No jesli była choc trochę w typie zaprzegowym miałas szanse na wysoka lokate,notabene medal złoty CWC i CACIB:lol: serio!!

ONA miałaby wygrać?

MARNE SZANSE!!!:shake: :shake: :shake: BIAŁA!!!
Nie to co ŻMIŁKA!!!

Posted

[quote name='samograj']ONA miałaby wygrać?

MARNE SZANSE!!!:shake: :shake: :shake: BIAŁA!!!
Nie to co ŻMIŁKA!!!
a miała by miała:razz: serio!! zwłaszcza jak się dynamicznie ruszała!

Posted

Savannah napisał(a):
a miała by miała:razz: serio!! zwłaszcza jak się dynamicznie ruszała!

A co Wy sobie tak "słodzicie " od rana co? :crazyeye:
Samograj a za tą "laskę" to Ci się oberwie :mad:

Posted

[quote name='Savannah']a miała by miała:razz: serio!! zwłaszcza jak się dynamicznie ruszała!
No, może kiedyś przypadnie jakiemuś sędziemu do gustu-ważne,że rodzi piękne szczeniaki i jest wymarzoną mamą, aż do przesady. Ta ręka prezesa(siniaki) to efekt wrogości do jakiej same z Kaśką doprowadziłyśmy. Kiedy ŚNIEŻKA zachorowała po porodzie, rolę niani przejęła ŻMIŁKA. potem ŚNIEŻKA wróciła do szczeniąt i zaczęla się między sukami walka o macierzyństwo. Musimy szybko ŻMIŁCE zrobić przegląd(wcześniej testy) i do roboty

Posted

[quote name='zpr']A co Wy sobie tak "słodzicie " od rana co? :crazyeye:
Samograj a za tą "laskę" to Ci się oberwie :mad:
No nie mów ,że nie laska!!! LASKA, LASKA i to jaka:razz:

Posted

zpr napisał(a):
A co Ukraina to dziki kraj, który trzeba zobaczyć na własne oczy by przekonać się jak tam jest!!!
I tak sobie myślę, że zanim nasi zaczną narzekać na nasz kraj powinni najpierw pojechac na Ukrainę! :crazyeye:

Oj zgadzam sie w 101%!!! a Monika powiedz mi czy przy drogach nie widzialas dużo sprzedawców arbuzów?! bo my w zeszlym roku jak jechalismy do Lwowa to pełno arbuzów przy drogach:-o:evil_lol:

Posted

Savannah napisał(a):
Oj zgadzam sie w 101%!!! a Monika powiedz mi czy przy drogach nie widzialas dużo sprzedawców arbuzów?! bo my w zeszlym roku jak jechalismy do Lwowa to pełno arbuzów przy drogach:-o:evil_lol:

No arbuzy czy melony wsio ich tam było na każdej ulicy, chyba tyle co dziur w drogach :crazyeye: