zpr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Savannah napisał(a):Oho oho:evil_lol: ZPR koniecznie ratuj Prezesa!! No jak mam ratować jak się nie odzywa!!! :placz: Quote
Savannah Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='zpr']No jak mam ratować jak się nie odzywa!!! :placz: SAMOGRAJ HOP HOP!! Odezwij się!!:mad: Quote
samograj Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 A wy dalej swoje:shake: :shake: :shake: jeszcze was nie zbanowali!!!:ban: PREZEZ ZOSTAJE!!! Savannah, będziemy rządzić same, bo Vice Prezes planuje drank naht osten(nie znam niemieckiego- poprawcie mnie!!!):scared: :painting: :Dog_run: Zajęłam sie psami i troche mi lepiej:razz: Quote
zpr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 samograj napisał(a):A wy dalej swoje:shake: :shake: :shake: jeszcze was nie zbanowali!!!:ban: PREZEZ ZOSTAJE!!! Savannah, będziemy rządzić same, bo Vice Prezes planuje drank naht osten(nie znam niemieckiego- poprawcie mnie!!!):scared: :painting: :Dog_run: Zajęłam sie psami i troche mi lepiej:razz: Odbierz na priva :cool3: Quote
samograj Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 SAVANNAH wciągnęlo mnie na twoją stronę - a ja taki szaraczek chciałam być prezesem:grab: :mdleje: :B-fly: TO DLA CIEBIE PREZESIE, JA DEGRADUJĘ SIEBIE NA CZŁONKA!!! Albo zostaje kurą domową Quote
samograj Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 zpr napisał(a):No to nie ma rady, jutro przyjeźdżam do Ciebie na piwo i pogadamy!!! Tak łatwo Ci nie pójdzie :mad: To co jedziesz na ten wschód, na piwo!!! CZYLI DO MNIE!!! Quote
zpr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 samograj napisał(a):To co jedziesz na ten wschód, na piwo!!! CZYLI DO MNIE!!!E nie zapraszasz to nie przyjadę, upiję się sama :drinka: Quote
samograj Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 CISZA W NECIE!!! MNIEMAM, ŻE POSZŁYŚCIE SPAĆ!!! JA TEŻ IDĘ LULU!!! BO ZASYPIAM PRZY KOMPIE Quote
zpr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='samograj']CISZA W NECIE!!! MNIEMAM, ŻE POSZŁYŚCIE SPAĆ!!! JA TEŻ IDĘ LULU!!! BO ZASYPIAM PRZY KOMPIE Ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil_lol: Quote
Savannah Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 zpr napisał(a):Ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil_lol: ja też!!!!!:evil_lol: Quote
Savannah Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='samograj']SAVANNAH wciągnęlo mnie na twoją stronę - a ja taki szaraczek chciałam być prezesem:grab: :mdleje: :B-fly: TO DLA CIEBIE PREZESIE, JA DEGRADUJĘ SIEBIE NA CZŁONKA!!! Albo zostaje kurą domową Dzięki miło słyszec:loveu: Ale z prezesury to tak łatwo się nie wywiniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PREZESIE:cool3: Quote
samograj Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Savannah']Dzięki miło słyszec:loveu: Ale z prezesury to tak łatwo się nie wywiniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PREZESIE:cool3: No, chyba, że ze wzgl. na wiek i dośw. życiowe!!! W końcu jestem kobietą pracującą, żadnej pracy sie nie boję Quote
samograj Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 LIDKA teraz na poważnie!!! Tak wspaniałej strony haszczaków jeszcze nie widziałam!!! No a jakie psy!!! R E W E L A C J A ! ! ! Kto tylko może niech klika banerek i przenosi się w coś... czego nie umiem ująć słowami-zatkało mnie!!! NAPISZ MI TYLKO, DLACZEGO NIE MOGĘ SIĘ WPISAĆ, CZY TAM TEŻ KTOŚ WSADZIŁ SAMOGRAJA NA CZARNĄ LISTĘ??? Quote
samograj Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 VICE PREZES DZIŚ DO MNIE PRZYJEŻDŻA!!!:multi: :multi: :multi: Odliczam czas z niecierpliwóścią ..Jak sie cieszę Quote
Savannah Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='samograj']LIDKA teraz na poważnie!!! Tak wspaniałej strony haszczaków jeszcze nie widziałam!!! No a jakie psy!!! R E W E L A C J A ! ! ! Kto tylko może niech klika banerek i przenosi się w coś... czego nie umiem ująć słowami-zatkało mnie!!! NAPISZ MI TYLKO, DLACZEGO NIE MOGĘ SIĘ WPISAĆ, CZY TAM TEŻ KTOŚ WSADZIŁ SAMOGRAJA NA CZARNĄ LISTĘ??? To mnie zatkało:evil_lol: sama nei wiem co powiedziec:loveu::loveu: Dziękuje!! Jak to nie możesz się wpisac do księgi?? wszyscy mogą:-o spróbuj pare razy.. nie wiem co może z nią byc:razz: z góry dzięki:loveu: Quote
Savannah Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='samograj']VICE PREZES DZIŚ DO MNIE PRZYJEŻDŻA!!!:multi: :multi: :multi: Odliczam czas z niecierpliwóścią ..Jak sie cieszę To do Ciebie pojechała zpr:cool3: a małpa nie chciała powiedziec gdzie jedzie:mad: MONIKA!!:mad: Quote
samograj Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Cześć Savannah!!! Vice-prezes mnie zrobił w bambuko!!! Przejechał jak burza przez Kraków, nie zaglądając do mnie:mad: :mad: :mad: A tu piwko sie mrozi, jedzenie obsycha . OJ:pissed: :lmaa: :madgo: :olympic: :chainsaw: :2gunfire: DOSTANIE BURĘ!!! Quote
samograj Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Savannah']To mnie zatkało:evil_lol: sama nei wiem co powiedziec:loveu::loveu: Dziękuje!! Jak to nie możesz się wpisac do księgi?? wszyscy mogą:-o spróbuj pare razy.. nie wiem co może z nią byc:razz: z góry dzięki:loveu: 3 razy próbowałam i nic, zawsze ostatnia jest Agnieszka!!! Albo coś jest ze stroną, albo ja jestem odmóżdżona Quote
samograj Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 NADAL NIE WSKAKUJE MÓJ WPIS, ALE WCZEŚNIEJ GO SKOPIOWAŁAM i wklejam: "Piękna, nastrojowa strona-księżycowa noc i te odgłosy powodują gęsią skórkę ze wzruszenia i emocji. Prezentacja psów z nastrojową muzyka w tle bomba- gratulacje dla geniusza, który to wymyślił i wprowzdził w życie!!! Piękna grafika strony, ciekawie się czyta! LIDZIU!!! Jesteś fantastyczną młodą osóbką, i to dobrze wychowaną, o czym świadczą pełne ciepła podziękowania dla wszystkich, którzy zrobili z Ciebie huskymaniaka. Pozdrowienia i ukłony dla nich -zwłaszcza dla Nitor-Nivalis-bo od Niej wszystko się zaczęło i nadal jest Twoją prawą ręką(handling)!!!" I zapomniałam o najważniejszym. CHAPEAO BAS za Twój profesjonalizm w wyborze kolejnych psów do hodowli ,rozsądek, za piękny przydomek i sukcesy wystawowe!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
samograj Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 SAVANNAH, ZPR przeniosłam nas na off topik (w GENERALNE)!!! Tam, możemy (tak mniemam) zabiegać o członków, może poszerzymy zarząd Będzie dobrze!!! Quote
Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='samograj']Cześć Savannah!!! Vice-prezes mnie zrobił w bambuko!!! Przejechał jak burza przez Kraków, nie zaglądając do mnie:mad: :mad: :mad: A tu piwko sie mrozi, jedzenie obsycha . OJ:pissed: :lmaa: :madgo: :olympic: :chainsaw: :2gunfire: DOSTANIE BURĘ!!! Oj to faktycznie!! Dostanie się zpr:evil_lol::mad: Quote
Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='samograj']NADAL NIE WSKAKUJE MÓJ WPIS, ALE WCZEŚNIEJ GO SKOPIOWAŁAM i wklejam: "Piękna, nastrojowa strona-księżycowa noc i te odgłosy powodują gęsią skórkę ze wzruszenia i emocji. Prezentacja psów z nastrojową muzyka w tle bomba- gratulacje dla geniusza, który to wymyślił i wprowzdził w życie!!! Piękna grafika strony, ciekawie się czyta! LIDZIU!!! Jesteś fantastyczną młodą osóbką, i to dobrze wychowaną, o czym świadczą pełne ciepła podziękowania dla wszystkich, którzy zrobili z Ciebie huskymaniaka. Pozdrowienia i ukłony dla nich -zwłaszcza dla Nitor-Nivalis-bo od Niej wszystko się zaczęło i nadal jest Twoją prawą ręką(handling)!!!" I zapomniałam o najważniejszym. CHAPEAO BAS za Twój profesjonalizm w wyborze kolejnych psów do hodowli ,rozsądek, za piękny przydomek i sukcesy wystawowe!!!:loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJE!!! Za tak wspaniałe słowa!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie wiem czemu nie idzie się wpisac... ale wczoraj nowa osoba mi się wpisała. wiem że jest jakiś problem, bo np. moja znajoma ze Słowenii też próbowała i nic... Jak chcesz kochana to poproszę by webmaster umieścił Twój wpis w mojej księdze. co prawda ID będzie nie Twoje ale wpis Twój:loveu: Quote
Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='samograj']SAVANNAH, ZPR przeniosłam nas na off topik (w GENERALNE)!!! Tam, możemy (tak mniemam) zabiegać o członków, może poszerzymy zarząd Będzie dobrze!!! Widziałam !! Tylko nie wiem czy tam zaczynac pisac czy jeszcze możemy tu byc. Ja bym wolała jednak tutaj:cool3: Quote
Savannah Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 PREZESIE !! Jaki piękny bannerek!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
samograj Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Savannah napisał(a):Widziałam !! Tylko nie wiem czy tam zaczynac pisac czy jeszcze możemy tu byc. Ja bym wolała jednak tutaj:cool3: TU chyba będzie lepiej, bo jakos do tej pory poza upomnieniem mod nikt nam nie bruździł!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts