Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wy dalej swoje:shake: :shake: :shake: jeszcze was nie zbanowali!!!:ban:
PREZEZ ZOSTAJE!!!
Savannah, będziemy rządzić same, bo Vice Prezes planuje drank naht osten(nie znam niemieckiego- poprawcie mnie!!!):scared:
:painting: :Dog_run:
Zajęłam sie psami i troche mi lepiej:razz:

Posted

samograj napisał(a):
A wy dalej swoje:shake: :shake: :shake: jeszcze was nie zbanowali!!!:ban:
PREZEZ ZOSTAJE!!!
Savannah, będziemy rządzić same, bo Vice Prezes planuje drank naht osten(nie znam niemieckiego- poprawcie mnie!!!):scared:
:painting: :Dog_run:
Zajęłam sie psami i troche mi lepiej:razz:

Odbierz na priva :cool3:

Posted

SAVANNAH wciągnęlo mnie na twoją stronę - a ja taki szaraczek chciałam być prezesem:grab: :mdleje: :B-fly: TO DLA CIEBIE PREZESIE, JA DEGRADUJĘ SIEBIE NA CZŁONKA!!!
Albo zostaje kurą domową

Posted

zpr napisał(a):
No to nie ma rady, jutro przyjeźdżam do Ciebie na piwo i pogadamy!!!
Tak łatwo Ci nie pójdzie :mad:

To co jedziesz na ten wschód, na piwo!!! CZYLI DO MNIE!!!

Posted

samograj napisał(a):
To co jedziesz na ten wschód, na piwo!!! CZYLI DO MNIE!!!
E nie zapraszasz to nie przyjadę, upiję się sama :drinka:

Posted

[quote name='samograj']CISZA W NECIE!!! MNIEMAM, ŻE POSZŁYŚCIE SPAĆ!!! JA TEŻ IDĘ LULU!!!
BO ZASYPIAM PRZY KOMPIE

Ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']SAVANNAH wciągnęlo mnie na twoją stronę - a ja taki szaraczek chciałam być prezesem:grab: :mdleje: :B-fly: TO DLA CIEBIE PREZESIE, JA DEGRADUJĘ SIEBIE NA CZŁONKA!!!
Albo zostaje kurą domową
Dzięki miło słyszec:loveu:
Ale z prezesury to tak łatwo się nie wywiniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PREZESIE:cool3:

Posted

[quote name='Savannah']Dzięki miło słyszec:loveu:
Ale z prezesury to tak łatwo się nie wywiniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PREZESIE:cool3:
No, chyba, że ze wzgl. na wiek i dośw. życiowe!!!
W końcu jestem kobietą pracującą, żadnej pracy sie nie boję

Posted

LIDKA teraz na poważnie!!!
Tak wspaniałej strony haszczaków jeszcze nie widziałam!!!
No a jakie psy!!!
R E W E L A C J A ! ! !
Kto tylko może niech klika banerek i przenosi się w coś... czego nie umiem ująć słowami-zatkało mnie!!!
NAPISZ MI TYLKO, DLACZEGO NIE MOGĘ SIĘ WPISAĆ, CZY TAM TEŻ KTOŚ WSADZIŁ SAMOGRAJA NA CZARNĄ LISTĘ???

Posted

[quote name='samograj']LIDKA teraz na poważnie!!!
Tak wspaniałej strony haszczaków jeszcze nie widziałam!!!
No a jakie psy!!!
R E W E L A C J A ! ! !
Kto tylko może niech klika banerek i przenosi się w coś... czego nie umiem ująć słowami-zatkało mnie!!!
NAPISZ MI TYLKO, DLACZEGO NIE MOGĘ SIĘ WPISAĆ, CZY TAM TEŻ KTOŚ WSADZIŁ SAMOGRAJA NA CZARNĄ LISTĘ???
To mnie zatkało:evil_lol: sama nei wiem co powiedziec:loveu::loveu: Dziękuje!!
Jak to nie możesz się wpisac do księgi?? wszyscy mogą:-o spróbuj pare razy.. nie wiem co może z nią byc:razz: z góry dzięki:loveu:

Posted

[quote name='samograj']VICE PREZES DZIŚ DO MNIE PRZYJEŻDŻA!!!:multi: :multi: :multi:

Odliczam czas z niecierpliwóścią ..Jak sie cieszę
To do Ciebie pojechała zpr:cool3: a małpa nie chciała powiedziec gdzie jedzie:mad: MONIKA!!:mad:

Posted

Cześć Savannah!!!
Vice-prezes mnie zrobił w bambuko!!!
Przejechał jak burza przez Kraków, nie zaglądając do mnie:mad: :mad: :mad:
A tu piwko sie mrozi, jedzenie obsycha .
OJ:pissed: :lmaa: :madgo: :olympic: :chainsaw: :2gunfire: DOSTANIE BURĘ!!!

Posted

[quote name='Savannah']To mnie zatkało:evil_lol: sama nei wiem co powiedziec:loveu::loveu: Dziękuje!!
Jak to nie możesz się wpisac do księgi?? wszyscy mogą:-o spróbuj pare razy.. nie wiem co może z nią byc:razz: z góry dzięki:loveu:
3 razy próbowałam i nic, zawsze ostatnia jest Agnieszka!!!
Albo coś jest ze stroną, albo ja jestem odmóżdżona

Posted

NADAL NIE WSKAKUJE MÓJ WPIS, ALE WCZEŚNIEJ GO SKOPIOWAŁAM i wklejam:
"Piękna, nastrojowa strona-księżycowa noc i te odgłosy powodują gęsią skórkę ze wzruszenia i emocji. Prezentacja psów z nastrojową muzyka w tle bomba- gratulacje dla geniusza, który to wymyślił i wprowzdził w życie!!!
Piękna grafika strony, ciekawie się czyta!
LIDZIU!!! Jesteś fantastyczną młodą osóbką, i to dobrze wychowaną, o czym świadczą pełne ciepła podziękowania dla wszystkich, którzy zrobili z Ciebie huskymaniaka. Pozdrowienia i ukłony dla nich -zwłaszcza dla Nitor-Nivalis-bo od Niej wszystko się zaczęło i nadal jest Twoją prawą ręką(handling)!!!"

I zapomniałam o najważniejszym. CHAPEAO BAS za Twój profesjonalizm w wyborze kolejnych psów do hodowli ,rozsądek, za piękny przydomek i sukcesy wystawowe!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='samograj']Cześć Savannah!!!
Vice-prezes mnie zrobił w bambuko!!!
Przejechał jak burza przez Kraków, nie zaglądając do mnie:mad: :mad: :mad:
A tu piwko sie mrozi, jedzenie obsycha .
OJ:pissed: :lmaa: :madgo: :olympic: :chainsaw: :2gunfire: DOSTANIE BURĘ!!!
Oj to faktycznie!! Dostanie się zpr:evil_lol::mad:

Posted

[quote name='samograj']NADAL NIE WSKAKUJE MÓJ WPIS, ALE WCZEŚNIEJ GO SKOPIOWAŁAM i wklejam:
"Piękna, nastrojowa strona-księżycowa noc i te odgłosy powodują gęsią skórkę ze wzruszenia i emocji. Prezentacja psów z nastrojową muzyka w tle bomba- gratulacje dla geniusza, który to wymyślił i wprowzdził w życie!!!
Piękna grafika strony, ciekawie się czyta!
LIDZIU!!! Jesteś fantastyczną młodą osóbką, i to dobrze wychowaną, o czym świadczą pełne ciepła podziękowania dla wszystkich, którzy zrobili z Ciebie huskymaniaka. Pozdrowienia i ukłony dla nich -zwłaszcza dla Nitor-Nivalis-bo od Niej wszystko się zaczęło i nadal jest Twoją prawą ręką(handling)!!!"

I zapomniałam o najważniejszym. CHAPEAO BAS za Twój profesjonalizm w wyborze kolejnych psów do hodowli ,rozsądek, za piękny przydomek i sukcesy wystawowe!!!:loveu: :loveu: :loveu:
DZIĘKUJE!!! Za tak wspaniałe słowa!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie wiem czemu nie idzie się wpisac... ale wczoraj nowa osoba mi się wpisała. wiem że jest jakiś problem, bo np. moja znajoma ze Słowenii też próbowała i nic...
Jak chcesz kochana to poproszę by webmaster umieścił Twój wpis w mojej księdze. co prawda ID będzie nie Twoje ale wpis Twój:loveu:

Posted

[quote name='samograj']SAVANNAH, ZPR przeniosłam nas na off topik (w GENERALNE)!!!
Tam, możemy (tak mniemam) zabiegać o członków, może poszerzymy zarząd Będzie dobrze!!!
Widziałam !! Tylko nie wiem czy tam zaczynac pisac czy jeszcze możemy tu byc. Ja bym wolała jednak tutaj:cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
Widziałam !! Tylko nie wiem czy tam zaczynac pisac czy jeszcze możemy tu byc. Ja bym wolała jednak tutaj:cool3:

TU chyba będzie lepiej, bo jakos do tej pory poza upomnieniem mod nikt nam nie bruździł!!!:mad: :mad: :mad: