samograj Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ale wam baby odwaliło na "skórach"!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co to za samowola, zmieniło sie awatar bez konsultacji z prezasem!!??:mad: :mad: Ja ci dam zajączki i jakieś uzależnione od nikotyny małpy:mad: :mad: :mad: . CO TO MA ZNACZYĆ. NASZ KLUB JEST KLUBEM ELITARNYM, Z ZASADAMI!!! ZPR dostajesz naganę!!! Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):Ale wam baby odwaliło na "skórach"!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co to za samowola, zmieniło sie awatar bez konsultacji z prezasem!!??:mad: :mad: Ja ci dam zajączki i jakieś uzależnione od nikotyny małpy:mad: :mad: :mad: . CO TO MA ZNACZYĆ. NASZ KLUB JEST KLUBEM ELITARNYM, Z ZASADAMI!!! ZPR dostajesz naganę!!! Kochana!! Wróciłas:cool3::cool3: Ostre wejście prezesie!!:evil_lol: A avatary są świetne!!! Ja chce linka skąd je macie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a): ZPR dostajesz naganę!!! ZPR - :glaszcze: Quote
samograj Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Jest problem, bo nie da sie przeedytować tytułu topiku. On powinien sie znaleźć w dziale informatycznym-jest coś takiego??? BTW Te duże obrazki zpr to skąd - z linka, który Ci posłałam???:crazyeye: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):Jest problem, bo nie da sie przeedytować tytułu topiku. On powinien sie znaleźć w dziale informatycznym-jest coś takiego??? BTW Te duże obrazki zpr to skąd - z linka, który Ci posłałam???:crazyeye: Wszystko chciałybyście wiedzieć:mad: A tu trochę techniki i człowiek się gubi, he?! :angryy: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):Jest problem, bo nie da sie przeedytować tytułu topiku. On powinien sie znaleźć w dziale informatycznym-jest coś takiego??? BTW Te duże obrazki zpr to skąd - z linka, który Ci posłałam???:crazyeye: szkoda:cool1: samograj a obrazki fajniutkie:loveu: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Savannah napisał(a):szkoda:cool1: samograj a obrazki fajniutkie:loveu: A gdzie fotki Szabelki??? :niewiem: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):A gdzie fotki Szabelki??? :niewiem: Toż to ci napisałam maila z zapytaniem wstawic czy nie:razz::mad: i nie odpisałas ;( Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Savannah napisał(a):Toż to ci napisałam maila z zapytaniem wstawic czy nie:razz::mad: i nie odpisałas ;( Odpisałam i nawet wysłałam fotki!!! :stormy-sad: Quote
samograj Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 WITAM!!TO JA KASIA!!! MOJĄ MAMĘ WŁAŚNIE ZABRAŁO POGOTOWIE!!! OTO ZDJĘCIE Z REANIMACJI Trzeba będzie pomyśleć o nowym prezesie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ok wstawiam :) Mł.Ch.Pl., Mł.Zw.Europy 2006, BIS Ras Polskich SZABLA Kłusująca Sfora FCI :loveu: Foto: M.Milian Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):Odpisałam i nawet wysłałam fotki!!! :stormy-sad: :-o:-o:-o nic nie dostałam :shake: poczta wp:mad: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Mł.Ch.Pl., Mł.Zw.Europy 2006, BIS Ras Polskich SZABLA KS FCI Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Mł.Ch.Pl., Mł.Zw.Europy 2006, BIS Ras Polskich SZABLA KS FCI Foto: M.Milian Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):WITAM!!TO JA KASIA!!! MOJĄ MAMĘ WŁAŚNIE ZABRAŁO POGOTOWIE!!! OTO ZDJĘCIE Z REANIMACJI Trzeba będzie pomyśleć o nowym prezesie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ZAJEBISTE :crazyeye: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Savannah napisał(a):SZABLA KS FCI Foto: M.Milian ŚLICZNA DZIEWCZYNKA :loveu: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):ZAJEBISTE :crazyeye: zgadzam się z zpr!!! :evil_lol::evil_lol:świetne foto Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):ŚLICZNA DZIEWCZYNKA :loveu: to fakt:loveu: zpr dopiero teraz dostałam tego maila...:roll::mad: czekam na odpowiedz na pozostałe maile :cool3: Quote
samograj Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Qrcze, prezes is dead a wy tu sobie fotki wklejacie!!! Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):Qrcze, prezes death a wy tu sobie fotki wklejacie!!! no :evil_lol: ale przynajmniej partia działa dalej:cool3: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):Qrcze, prezes death a wy tu sobie fotki wklejacie!!! Coś się musi dziać, wiesz ruch w interesie :eviltong: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ja tu z wami sobie gadu gadu a ktoś mi łóżko zajął :loveu: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Savannah napisał(a):ja tu z wami sobie gadu gadu a ktoś mi łóżko zajął :loveu: Członek zarządu idziemy spać! :sleep2: Quote
Recommended Posts