zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Savannah napisał(a):no prosze, mam to samo:cool3: No to Samograj spoko - nie jesteśmy "same" :multi: Quote
samograj Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 zpr napisał(a):No to Samograj spoko - nie jesteśmy "same" :multi: Zakładam klub U K-m:multi: !!! Ukrywających się Kompo-maniaków Quote
Savannah Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 samograj napisał(a):Zakładam klub U K-m:multi: !!! Ukrywających się Kompo-maniaków zpr zapisujemy się ?:):) ja chyba tak ;) Quote
zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :helo: :cool2: :sweetCyb: Savannah napisał(a):zpr zapisujemy się ?:):) ja chyba tak ;) NO JASNE, ŻE SIĘ ZAPISUJEMY!!! Quote
Savannah Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zpr napisał(a)::helo: :cool2: :sweetCyb: NO JASNE, ŻE SIĘ ZAPISUJEMY!!! dobra :grins: :laugh2_2: samograj i co ty na to:cool3:? Quote
zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Savannah napisał(a):dobra :grins: :laugh2_2: samograj i co ty na to:cool3:? Samograja chyba odłączyli juz od kompa :placz: Quote
Kajka_777 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Wielkie gratki dla Par Forsika. :klacz: :klacz: :klacz: Zpr, jeśli Ciebie jeszcze nie oderwali od kompa ;) i masz siły, to prosze o fotki kłusujacych kobietek. Quote
zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kajka_777 napisał(a):Wielkie gratki dla Par Forsika. :klacz: :klacz: :klacz: Zpr, jeśli Ciebie jeszcze nie oderwali od kompa ;) i masz siły, to prosze o fotki kłusujacych kobietek. OK fotki są zrobione tylko jak je dostanę to wstawię! Dzięki za gratki, jak spotkam laureata to go podrapię za uszkiem. :grins: Quote
samograj Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 zpr napisał(a):Samograja chyba odłączyli juz od kompa :placz: Tak. Przyjechało takie biale auto z kogutem i panowie z eleganckim białym płaszczykiem, nawet dobry materiał ,tylko rękawy trochę za długie i jakieś takie dziwne tasiemki, wiązane z tyłu. Na szczęście udało mi się rozplątać i jestem znowu:multi: :multi: :multi: Quote
zpr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 samograj napisał(a):Tak. Przyjechało takie biale auto z kogutem i panowie z eleganckim białym płaszczykiem, nawet dobry materiał ,tylko rękawy trochę za długie i jakieś takie dziwne tasiemki, wiązane z tyłu. Na szczęście udało mi się rozplątać i jestem znowu:multi: :multi: :multi: O a ja wyglądam przez okno i na razie nic nie zajeżdża :sg168: :snipersm: I tak się nie dam :olympic: Quote
samograj Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Savannah napisał(a):dobra :grins: :laugh2_2: samograj i co ty na to:cool3:? Ja na to , że mianuję siebie prezesem, bo lubię rządzić:razz: !!!:user::user::user: ZPR i Savannah ustalcie swoje miejsca we władzach klubu :niewiem: Trzeba zająć się regulaminem, promocją,reklamą i pozyskaniem jak największej ilości członków:oops: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):Ja na to , że mianuję siebie prezesem, bo lubię rządzić:razz: !!!:user::user::user: ZPR i Savannah ustalcie swoje miejsca we władzach klubu :niewiem: Trzeba zająć się regulaminem, promocją,reklamą i pozyskaniem jak największej ilości członków:oops: Jestem za Pani Prezes!, to ja mogę być Twoim zastępcą? :megagrin: No ciekawe jakie stanowisko zajmie Savanna? :???: Quote
Ania-i-Psota Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a): A my trochę przerwiemy wątek o wadzy;) się rozmarzyłyście dziewczyny, że hej:evil_lol: Wieeelkie gratulacje:klacz: :klacz: :klacz: dla braciszka Par Force'a, siostrzyczek, no i oczywiście dla zpr, nie przypuszczałyśmy z Psotnicą;), że ty Ty go tak pięknie wystawiałaś, suuper:loveu: I też czekamy na zdjątka dziewczyn Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ania-i-Psota napisał(a):A my trochę przerwiemy wątek o wadzy;) się rozmarzyłyście dziewczyny, że hej:evil_lol: Wieeelkie gratulacje:klacz: :klacz: :klacz: dla braciszka Par Force'a, siostrzyczek, no i oczywiście dla zpr, nie przypuszczałyśmy z Psotnicą;), że ty Ty go tak pięknie wystawiałaś, suuper:loveu: I też czekamy na zdjątka dziewczyn :oops: Ja tu zaglądam i co czytam - takie pochwały pod swoim adresem, cieszę się, że udało się trochę powalczyć w finałach. Z Par Forsikiem fajnie się współpracuje, więc nie było trudno :loveu: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ania-i-Psota napisał(a):A my trochę przerwiemy wątek o wadzy;) się rozmarzyłyście dziewczyny, że hej:evil_lol: Wieeelkie gratulacje:klacz: :klacz: :klacz: dla braciszka Par Force'a, siostrzyczek, no i oczywiście dla zpr, nie przypuszczałyśmy z Psotnicą;), że ty Ty go tak pięknie wystawiałaś, suuper:loveu: I też czekamy na zdjątka dziewczyn Jak dobrze pójdzie to fotki dziś wstawię, ciągle na nie czekam, choć sama je robiłam ale nie swoim sprzętem. :eviltong: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):O a ja wyglądam przez okno i na razie nic nie zajeżdża :sg168: :snipersm: I tak się nie dam :olympic: u mnie też w strugach deszczu nic nie widze:evil_lol::evil_lol: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):Jestem za Pani Prezes!, to ja mogę być Twoim zastępcą? :megagrin: No ciekawe jakie stanowisko zajmie Savanna? :???: Też zgadzam się na prezesure samograj:cool3::loveu: ZPR zastępca prezesa:thumbs: to ja może będe księgową, załatwiającą wszystkie sprawy papierkowe i odpowiedzialna od kontaktu z mediami :siara: + nabór członków:lol: Prezesie jakieś uwagi? Zastępco?:hmmmm: Quote
zpr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Savannah napisał(a):Też zgadzam się na prezesure samograj:cool3::loveu: ZPR zastępca prezesa:thumbs: to ja może będe księgową, załatwiającą wszystkie sprawy papierkowe i odpowiedzialna od kontaktu z mediami :siara: + nabór członków:lol: Prezesie jakieś uwagi? Zastępco?:hmmmm: Ok zgadzamy się! Samograj w kaftaniku dziś siedzi, więc musimy same ustalić zasady uczestnictwa w Klubie :mad: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):Ok zgadzamy się! Samograj w kaftaniku dziś siedzi, więc musimy same ustalić zasady uczestnictwa w Klubie :mad: uuu znów ją złapali ?!:grab::snipersm: bo ponoc ostatnio udało jej się uciec:evil_lol: Dobra :cool3: więc od czego zaczynamy, może kwestie finansowe, składki:evil_lol: Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a jeszcze przed chwilą samograj była dostępna:mad: zpr a Ty jeszcze z nami (właściwie ze mną) na DGM?? :):) chyba Ciebie też nie zabrali?????! Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):ZPR nie mogę cię namierzyć!!! Bo ona jest nie namierzalna :evil_lol: :laugh2_2: Quote
samograj Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 zpr napisał(a):Ok zgadzamy się! Samograj w kaftaniku dziś siedzi, więc musimy same ustalić zasady uczestnictwa w Klubie :mad: I tu sie mylisz!!!:evil_lol: :evil_lol: Przechytrzyłam bestie!!! Quote
Savannah Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 samograj napisał(a):I tu sie mylisz!!!:evil_lol: :evil_lol: Przechytrzyłam bestie!!! nooo tak myślałam :evil_lol: welcome back :loveu: Quote
Recommended Posts