zpr Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Savannah napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: a pocztówki są:p No po ciężkich bojach i starciu podeszw udało mi się znaleźć pocztówki :multi: Quote
Savannah Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 zpr napisał(a):No po ciężkich bojach i starciu podeszw udało mi się znaleźć pocztówki :multi: to w takim razie tym bardziej dziękuje:loveu: ja też dla Ciebie mam pocztówkę z Dominikany:cool3: ja nikomu nie wysylałam mam tylko do rąk wlasnych - dostaniesz w przyszlym tygodniu:cool3: nie wysyłalam z powodu tego że tam pocztówki idą minimum 6 tygodni...:evil_lol: Quote
zpr Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Savannah napisał(a):to w takim razie tym bardziej dziękuje:loveu: ja też dla Ciebie mam pocztówkę z Dominikany:cool3: ja nikomu nie wysylałam mam tylko do rąk wlasnych - dostaniesz w przyszlym tygodniu:cool3: nie wysyłalam z powodu tego że tam pocztówki idą minimum 6 tygodni...:evil_lol: No to cieszę się!!! :loveu: Quote
Savannah Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zpr napisał(a):No to cieszę się!!! :loveu: taaak :) to kiedy chcesz ją do rączek własnych??:cool3: bo jutro się tydzień zaczyna:mad: Quote
Savannah Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Savannah napisał(a):taaak :) to kiedy chcesz ją do rączek własnych??:cool3: bo jutro się tydzień zaczyna:mad: zpr:mad::razz::razz: Quote
samograj Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Savannah']taaak :) to kiedy chcesz ją do rączek własnych??:cool3: bo jutro się tydzień zaczyna:mad: Ja też chcę cos do rączek własnych, może jakąś łapóweczkę!!! TYMCZASEM NA ZDROWIE Quote
zpr Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='samograj']Ja też chcę cos do rączek własnych, może jakąś łapóweczkę!!! TYMCZASEM NA ZDROWIE No to zdrówko :beerchug: Quote
Savannah Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 czyżby temat PADł?!?!:crazyeye::crazyeye: EJ KOBITKI gdzie jesteście?? Quote
samograj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Savannah napisał(a):czyżby temat PADł?!?!:crazyeye::crazyeye: EJ KOBITKI gdzie jesteście?? QRCZE!!! MYŚLAŁAM ,ŻE NAM ZBANOWALI LEGNICĘ, NIE MOGŁAM JEJ ZNALEŹĆ!!!:crazyeye: WPADNĘ PO POŁUDNIU!!!:multi: Quote
Savannah Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 samograj napisał(a):QRCZE!!! MYŚLAŁAM ,ŻE NAM ZBANOWALI LEGNICĘ, NIE MOGŁAM JEJ ZNALEŹĆ!!!:crazyeye: WPADNĘ PO POŁUDNIU!!!:multi: wpadaj wpadaj jeszcze nie death!!:evil_lol: Quote
samograj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Savannah napisał(a):wpadaj wpadaj jeszcze nie death!!:evil_lol: Tamtego posta pisałam o 02.20 i coś mi oczy odmawiały posłuszeństwa, szukałam ,a tu nic- myślałam,że po ptoszkach:eek2: Quote
zpr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 samograj napisał(a):Tamtego posta pisałam o 02.20 i coś mi oczy odmawiały posłuszeństwa, szukałam ,a tu nic- myślałam,że po ptoszkach:eek2: :evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 zpr napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='samograj']TO JUŻ KONIEC!!! THE END!!! NIE ZGADZAM SIĘ!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
samograj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='zpr']NIE ZGADZAM SIĘ!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Po co ciągnąć jak LEGNICA padła??? Quote
Recommended Posts