majqa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 sylwiaso napisał(a):Aż mi się przykro robi jak czytam tytuł wątku!!! ... ale oddaje on prawdę... :-( Quote
majqa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 No cóż, podniosę Cię Zoranku..., bo cóż tu innego wymyślić. Quote
sylwiaso Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Zoruś już śpi!!jemu też jest przykro,że nikt go nie chce!!!!a ja go znam,byłby najwspanialszym przyjacielem człowieka! Quote
sylwiaso Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zoruś juz biega i ściska wszystkie Kochane cioteczki!!! Quote
sylwiaso Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 I z rana witamy!zaczyna się nowy tydzień.........! Quote
majqa Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 sylwiaso napisał(a):I z rana witamy!zaczyna się nowy tydzień.........! Ano, i nowy i znamienny. :-) Quote
sylwiaso Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Nic już nie piszę.........nowy tydzień,wtorek..............piątek!!!!! Quote
malizna78 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 sylwiaso napisał(a):Zoruś już śpi!!jemu też jest przykro,że nikt go nie chce!!!!a ja go znam,byłby najwspanialszym przyjacielem człowieka!Znajdzie sie ktoś. No musi się znaleźć, przecież kazdemu pieskowi sie to należy. Zoran już tak długo czeka,ale wierze, że się doczeka:) Quote
sylwiaso Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Doczeka się Wspaniałego domku już niedługo!!!!!!! Quote
Freya73 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 sylwiaso napisał(a):Doczeka się Wspaniałego domku już niedługo!!!!!!! Mocno w to wierze. Quote
majqa Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Freya73 napisał(a):Mocno w to wierze. I tej mocnej wiary się trzymajmy! :-) Quote
Freya73 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 majqa napisał(a):I tej mocnej wiary się trzymajmy! :-) No ba! Zoranku w gore. Quote
majqa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Do zobaczenia dziś Zorro! :-) Twoja aukcja allegro odnowiona na 14dni. Może więc tym razem? Czy ja się rozmarzyłam? Quote
emilia2280 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 huhuhuuu, majqa juz w drode po 2 ancymonki: Zorana i Niunie. Kciuki za pomyslná podróz bez rzucania zurawii i innych organicznych ;ppp Quote
sylwiaso Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Czekamy na ciocie Majcie!!!jest już niedaleko!!!!! Quote
majqa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Uff... jesteśmy w domu, się rozpiszę juterkiem, padam ale pewno będę musiała poczuwać jeszcze. Z Zorankiem klapa, przynajmniej na dziś, jeśli chodzi o kojec. Nie chciałam, by zarżnął sąsiadów jodłowaniem. Ta noc trafiła się więc Zorankowi w łóżku z mężem. Nie było, przynajmniej na ten moment, na gorąco, innego wyjścia. Będę czyniła próby przyzwyczajenia go (na jutro mam w planie jego randkę z kojcową Klarką), bo jeden spoko Zoran i 3 inne, psiożerne chłopaki w domu to tykająca bomba zegarowa. W planie był kojec i będę starała się do niego dążyć. Daj Boże, niech to wypali. Jasne, że wolałabym go w domu, w łóżku ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. :-( Dziś kupiłam do spółki z Niunią obu psiakom karmę z aukcji jak poniżej: http://allegro.pl/arion-friends-for-...787683279.html Koszt karmy 149zł (2 worki, po jednym z worków na psiaka), czyli po 74.50zł. Jutro, najpóźniej w pn. dokupię odrobaczacz. Rozliczenie karmy wstawię w post rozliczeniowy z chwilą jej przyjścia (zrobię fotę samej karmy, osobno fotę faktury, o którą przy zakupie poprosiłam). Osobno, dziękuję serdecznie Sylwii za podarunek worka karmy Husse dla Zoranka. :loveu: Quote
sylwiaso Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zoruniu.......bądż grzeczny kochana psino ciocia niedługo przyjedzie do Was! Quote
majqa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 sylwiaso napisał(a):Zoruniu.......bądż grzeczny kochana psino ciocia niedługo przyjedzie do Was! Zoranek po śniadanku, odsiku, czekamy na kupkę. ;-) Quote
Freya73 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 majqa napisał(a):Zoranek po śniadanku, odsiku, czekamy na kupkę. ;-) Ze szczegolami jak trzeba ...:evil_lol: Zoranka zabieramy na dlugi spacerek, by sie chlopak odkasztanil. :lol: Quote
majqa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Jesteśmy po dryfie działkowym, fizjologii, obwąchach itp. Pysio uśmiechnięty. Mieliśmy też wspólną, popołudniową drzemkę. Quote
emilia2280 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 hehe, majqa, widac ze te kojce to na marne budowalas ;p Zoran z kojca do lozka awansowal hihi. a ja tak lubié "spiewajáce" psy. ale raczej wolé jak spiewajá ze szczéscia :> jak mi wyl pies sásiada w nocy, to bylam wsciekla na...sásiada oczywiscie, ze psu jest zle! Quote
majqa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 emilia2280 napisał(a):hehe, majqa, widac ze te kojce to na marne budowalas ;p (...) Ja się jeszcze nie poddałam ale taka myśl mi wczoraj przeszła, nie ukrywam. Aaa propos jazdy wczorajszej. Psy wpięte w pasy, a Zoran i tak (nie wiem, jak to zrobił) znalazł się w trakcie prowadzenia na tylnej szybie/ półce. Zbladłam, bo już go widziałam oczami wyobraźni wpadającego do bagażnika więc... Po hamulcach i wypinka z pasów. Chwilę po... Zoran był już z przodu, leżał na siedzeniu i głowę oparł mi o rękę na drążku biegów. Quote
majqa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Powtórnie najedzony Zoran okupuje dwa pokoje (spaniowy męża i po drodze coś, co szumnie nazywam garderobą, gdzie miało nie być żadnego zwierzaka). :roll: Sylwia dzwoniła, zapytałam, czy u niej Zoran też tak wył. Okazuje się, że tak, a przyzwyczajanie do kojca trwało plus minus około 10 dni no to dooopa, bo... U Sylwii działka gigant (w porównaniu z moją), odległości do sąsiadów (dźwiękowe duże) a u mnie dom sąsiada w linii ogrodzenia, a przy nim kojec. A w owym domku, od strony kojca pokój, w nim małe dziecko. Kupę lat żyliśmy z sąsiadami dobrze więc niech się ta idylla nie kończy. Może spróbuję jutro zamknąć na chwilę Zorana (dziś był Meksyk jeszcze z pracami polowymi). Quote
sylwiaso Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Majciu i tak jesteś dzielna ogarniasz to wszystko BRAWA Wielkie dla Ciebie!!!! Quote
Recommended Posts