Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Zoruś już śpi!!jemu też jest przykro,że nikt go nie chce!!!!a ja go znam,byłby najwspanialszym przyjacielem człowieka!
Znajdzie sie ktoś. No musi się znaleźć, przecież kazdemu pieskowi sie to należy. Zoran już tak długo czeka,ale wierze, że się doczeka:)

Posted

Uff... jesteśmy w domu, się rozpiszę juterkiem, padam ale pewno będę musiała poczuwać jeszcze.

Z Zorankiem klapa, przynajmniej na dziś, jeśli chodzi o kojec. Nie chciałam, by zarżnął sąsiadów jodłowaniem. Ta noc trafiła się więc Zorankowi w łóżku z mężem. Nie było, przynajmniej na ten moment, na gorąco, innego wyjścia. Będę czyniła próby przyzwyczajenia go (na jutro mam w planie jego randkę z kojcową Klarką), bo jeden spoko Zoran i 3 inne, psiożerne chłopaki w domu to tykająca bomba zegarowa. W planie był kojec i będę starała się do niego dążyć. Daj Boże, niech to wypali. Jasne, że wolałabym go w domu, w łóżku ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. :-(

Dziś kupiłam do spółki z Niunią obu psiakom karmę z aukcji jak poniżej:

http://allegro.pl/arion-friends-for-...787683279.html

Koszt karmy 149zł (2 worki, po jednym z worków na psiaka), czyli po 74.50zł. Jutro, najpóźniej w pn. dokupię odrobaczacz. Rozliczenie karmy wstawię w post rozliczeniowy z chwilą jej przyjścia (zrobię fotę samej karmy, osobno fotę faktury, o którą przy zakupie poprosiłam).

Osobno, dziękuję serdecznie Sylwii za podarunek worka karmy Husse dla Zoranka. :loveu:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Zoruniu.......bądż grzeczny kochana psino ciocia niedługo przyjedzie do Was!

Zoranek po śniadanku, odsiku, czekamy na kupkę. ;-)

Posted

majqa napisał(a):
Zoranek po śniadanku, odsiku, czekamy na kupkę. ;-)

Ze szczegolami jak trzeba ...:evil_lol:

Zoranka zabieramy na dlugi spacerek, by sie chlopak odkasztanil. :lol:

Posted

hehe, majqa, widac ze te kojce to na marne budowalas ;p Zoran z kojca do lozka awansowal hihi. a ja tak lubié "spiewajáce" psy. ale raczej wolé jak spiewajá ze szczéscia :> jak mi wyl pies sásiada w nocy, to bylam wsciekla na...sásiada oczywiscie, ze psu jest zle!

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, majqa, widac ze te kojce to na marne budowalas ;p (...)

Ja się jeszcze nie poddałam ale taka myśl mi wczoraj przeszła, nie ukrywam.
Aaa propos jazdy wczorajszej. Psy wpięte w pasy, a Zoran i tak (nie wiem, jak to zrobił) znalazł się w trakcie prowadzenia na tylnej szybie/ półce. Zbladłam, bo już go widziałam oczami wyobraźni wpadającego do bagażnika więc... Po hamulcach i wypinka z pasów. Chwilę po... Zoran był już z przodu, leżał na siedzeniu i głowę oparł mi o rękę na drążku biegów.

Posted

Powtórnie najedzony Zoran okupuje dwa pokoje (spaniowy męża i po drodze coś, co szumnie nazywam garderobą, gdzie miało nie być żadnego zwierzaka). :roll: Sylwia dzwoniła, zapytałam, czy u niej Zoran też tak wył. Okazuje się, że tak, a przyzwyczajanie do kojca trwało plus minus około 10 dni no to dooopa, bo... U Sylwii działka gigant (w porównaniu z moją), odległości do sąsiadów (dźwiękowe duże) a u mnie dom sąsiada w linii ogrodzenia, a przy nim kojec. A w owym domku, od strony kojca pokój, w nim małe dziecko. Kupę lat żyliśmy z sąsiadami dobrze więc niech się ta idylla nie kończy. Może spróbuję jutro zamknąć na chwilę Zorana (dziś był Meksyk jeszcze z pracami polowymi).