Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia sliczna, a jaka ładna szczuplutka !! :) ja znam same spasione spaniele :/ :/ niech sunia szybko wraca do zdrówka !! :)
myszki fajne, ale nie jestem wielką fanką gryzoni ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Sunia sliczna, a jaka ładna szczuplutka !! :) ja znam same spasione spaniele :/ :/ niech sunia szybko wraca do zdrówka !! :)
myszki fajne, ale nie jestem wielką fanką gryzoni ;)

Witam w naszej galerii! :hand: I dziękuję za miłe słowa ;)
Ruby chyba na zdjęciach wychodzi na taką szczupłą. :lol: Pani weterynarz kazała nam ją trochę pilnować z jedzeniem, bo ma troszkę tej tkanki tłuszczowej na żeberkach :siara: Choć i tak dostaje małe dawki i ma dużo ruchu. Ma chyba jakieś skłonności do tycia. Już się boję co będzie teraz, po sterylizacji. :shake:

Posted

Dzisiaj w nocy odeszło moje kochane Pumiątko...
Nie mam pojęcia dlaczego. Jeszcze wieczorem wszystko było ok. Normalnie biegała na wybiegu, w kołowrotku, jadł, piła. A rano znalazłam ją wyciągniętą na trocinach pod zabawką... Miała troszkę ponad rok...

Guest papillonek
Posted

Ja dzisiaj dowiedziałam się,że mój Tinuś ma guza i też wiele życia mu nie zostało mogę go najwyżej uspać,ale nie chcę :-(

Posted

Dziękuję wszystkim za wsparcie. Strasznie trudne dla mnie było jej odejście, aż ciężko uwierzyć, jak można się związać z tak malutkim stworzonkiem :(
A Gabrysia, najstarsza, wszystkie koleżanki przeżyła...

Mój kochany nochalek, który śpi teraz na moich nogach :)

Za cztery dni idziemy na zdjęcie szwów.

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa! :multi: :)

Dzisiaj byliśmy na ściąganiu szwów z Rubinką. Zrobiła się jej przepuklina :( Oby nastąpiła poprawa, bo inaczej znowu operacja...

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowa! :multi: :)

Dzisiaj byliśmy na ściąganiu szwów z Rubinką. Zrobiła się jej przepuklina :( Oby nastąpiła poprawa, bo inaczej znowu operacja...

Zdrówka życzymy ! :)

Posted

Lucky. napisał(a):
kurcze, znowu coś... jak nie urok to sra*** jak to się mówi ...
zdrówka!
ładnie razem wyglądacie :)

Dobrze powiedziane. Jak do jakiegoś czasu było dobrze, to raptem wszystko na raz...
Dziękujemy :)