Misia&Ruby Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Dzisiaj ranka Ruby jest czyściutka, nic się nie sączy :) Zdjęcia ze spaceru sprzed kilku dni: Pozdrawiamy i dziękujemy za odwiedziny! :multi: Quote
Daga&Maks Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://img801.imageshack.us/img801/4210/sam2128.jpg ledwo ją widać :D Quote
Misia&Ruby Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Dzisiaj minęły już dwa latka odkąd mam Gabrysię :) Szkoda, że ten czas tak szybko leci... Quote
Misia&Ruby Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='dagaa111']jaka piękna :loveu: masz więcej jej zdjęć? Mam kilka starych :) Quote
taxelina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Niom te myszki i szcuzrki zdecydowanie za krotko zyja :( Quote
Yuveza Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ojej jakie słodkie marze o takiej brązowej łaciatce szkoda ze rodzice są aż tak na nie..:( a są małe nie potrzebują gigantycznych wybiegów i chyba sie szybko oswajają:) Quote
Talucha Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Miałam kiedyś bardzo podobną myszkę do tej biało-czarnej :) Teraz to mi się 2 szczurki marzą :P Quote
Daga&Maks Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://img121.imageshack.us/img121/9599/sam0109t.jpg to jest najlepsze :) Quote
Misia&Ruby Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Talucha napisał(a):Miałam kiedyś bardzo podobną myszkę do tej biało-czarnej :) Teraz to mi się 2 szczurki marzą :P Mi też :D Ale raczej więcej niż dwa :D Quote
Misia&Ruby Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='westie_justa']ojej jakie słodkie marze o takiej brązowej łaciatce szkoda ze rodzice są aż tak na nie..:( a są małe nie potrzebują gigantycznych wybiegów i chyba sie szybko oswajają:) Według mnie minimum klatka dla jednej mysi to chociaż 30cmx40cm,choć im większa tym lepsza ;) A co do oswajania... Hmm, te z hodowli z reguły są już oswojone i wystarczy, że zapoznają się z nowym właścicielem. Ale z tymi z zoologicznego to już inna sprawa, czasem do końca życia nie da się ich do końca oswoić. ;) -------------------------------------------------------------------------------------------- Ruby w letniej fryzurce (muszę ją trochę jeszcze dopracować) Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli! :) Quote
Yuveza Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 o teraz widzę śliczna fryzurka sama ją strzyżesz? Quote
agaga21 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 witam :) uwielbiam spanielowe uszyska, są cudowne! Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 :lol:Witam! No, no, a tu ciągle coś się dzieje:razz:. Rubby już po sterylce, cieszę się że wszystko dobrze poszło:lol:, ucałuj niunie mocno:loveu: Sabcia skończyła antybiotyk, teraz odczekam z dwa tygodnie i badania przed sterylką:roll:. Wy macie to juz sa sobą:roll: Pozdrawiam ciepło:loveu::loveu::loveu: Quote
Misia&Ruby Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Bardzo wszystkim dziękuję w imieniu swoim i Rubinki za miłe komentarze! :multi: westie_justa napisał(a):o teraz widzę śliczna fryzurka sama ją strzyżesz? Tak ;) agaga21 napisał(a):witam :) uwielbiam spanielowe uszyska, są cudowne! Witam! :) Oj tak, spanielowe uszka są cudne, szczególnie po myciu szamponem z odżywką i porządnym czesanku. :loveu: sabinka40 napisał(a)::lol:Witam! No, no, a tu ciągle coś się dzieje:razz:. Rubby już po sterylce, cieszę się że wszystko dobrze poszło:lol:, ucałuj niunie mocno:loveu: Sabcia skończyła antybiotyk, teraz odczekam z dwa tygodnie i badania przed sterylką:roll:. Wy macie to juz sa sobą:roll: Pozdrawiam ciepło:loveu::loveu::loveu: Witam, witam! :) Dziękuję, za chwilkę wyściskam :) Akurat leży koło mnie :D To bardzo mocno trzymam kciuki za Sabinkę, na pewno wszystko będzie dobrze :) Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny! :multi: :) Quote
Recommended Posts