Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe']szelki o fajnie a z jakiej taśmy ? :)

Z takiej samej, jak obróżka Ruby na ostatnich zdjęciach :) Tylko że szerszej.

[quote name='understandme']Ostatnie najfajniejsze :loveu: A tak wogóle ale Ruby się wytaplała w jakims blotku :evil_lol:

Łaziła po kałużach, po brzegu dzikich stawików, a później biegała po polach :lol:

[quote name='dagaa111']http://img404.imageshack.us/img404/7403/dsc03891a.jpg
świetna surykatka :D

u nas też każdy spacer kończy się w wannie, trochę to męczące dla mnie, szczególnie że mój pies nie lubi się myć, spuszczę go z oka na sekundę i psa w wannie nie ma

Moja na szczęście stoi spokojnie, ale cały czas popiskuje i próbuje pacać mnie łapką, a ostatnio podskoczyła i postawiła na mnie brudne łapy.
Widać, że dla niej też jest to już męczące.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):

Gacuś to chyba najbardziej ciekawska mysia, jaką miałam :lol: Gdy tylko usłyszy, że ktoś wchodzi do pokoju, w którym stoi jego klatka, od razu wchodzi na najwyższą zabawkę i z niej obserwuje "przybysza" :D

Molowe napisał(a):
A kiedy fotki modelki w nowych szelkach hmmm ???? :D

Nie wiem :oops: Poczekam, aż pogoda się polepszy i w końcu wyzdrowieję :) Bo już trzeci dzień leżę w łóżku :(

understandme napisał(a):
Mi się podobało "Tropem zaginionych" i "Misja szczeniak. Pozdrowienia z Bagdadu" :)

Dziękuję za pomysły :)

Lucky. napisał(a):
właśnie! gdzie zdjęcia taksówek na modelce ?:loveu:

Wkrótce :D Mam nadzieję.

monika15 napisał(a):
http://img404.imageshack.us/img404/7403/dsc03891a.jpg Fajne zdjęcie:lol:

http://i43.tinypic.com/30cshag.jpg Jaki szczuruś:loveu::loveu:

Również czekam na fotki Ruby w nowych obrózkach;)

Jak napisała Molowe- szeleczkach :)
Niebawem powinny się pojawić fotki :)

Posted

szybkiego powrotu do zdrówka życzę :loveu: i pokaż nam modelkę w szelkach ! zdjęcia mogą być robione w domu przecież :) bo na lepszą pogodę to chyba trochę będziemy czekać :D

Posted

Molowe napisał(a):
szybkiego powrotu do zdrówka życzę :loveu: i pokaż nam modelkę w szelkach ! zdjęcia mogą być robione w domu przecież :) bo na lepszą pogodę to chyba trochę będziemy czekać :D

Dziękuję :)

I obiecana fotka w szelkach:

Efekt dzisiejszej, prawie półtoragodzinnej pracy (Efekt na żywo jest lepszy. Ale ciężko było mi dobrze ustawić Ruby do zdjęcia):

Posted

super wygląda w szelkach fajnie że to 2,5 cm to jej tak nie ginie w sierści :D ja mam zamiar kupic swojej na święta ale 2 cm bo ona nie ma aż tak dużo sierści jak Ruby :)

ładnie jest obcięta podoba mi się :loveu:

Posted

Dziękuję wszystkim :)

Molowe napisał(a):
super wygląda w szelkach fajnie że to 2,5 cm to jej tak nie ginie w sierści :D ja mam zamiar kupic swojej na święta ale 2 cm bo ona nie ma aż tak dużo sierści jak Ruby :)

Hehe, szeleczki to też miał być świąteczny prezent dla Ruby :D Ale się nie powstrzymałam :lol:
Już wiesz, jakie szelki będziesz zamawiała dla Molly? :)