Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero dzisiaj dotarło do mnie jaka męczarnia czeka mnie przez następne 10 miesięcy. Jeszcze się nie zaczęła, a ja już mam dość...
A jutro mam beznadziejne lekcje i na dodatek na 8...
:(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow:-o co z jej sierścią się stało :loveu: ? jest cudowna. :cool3: a jak plywa.

Pociesze Cię ja 4 rok będę chodziła na 8 ! każdego dnia, no czasem na 7:15 :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
wow:-o co z jej sierścią się stało :loveu: ? jest cudowna. :cool3: a jak plywa.

Pociesze Cię ja 4 rok będę chodziła na 8 ! każdego dnia, no czasem na 7:15 :diabloti:

Coś nie tak jest z jej sierścią? :lol:
Na 7:15?? :o

Posted

Ja mam jutro na dziewiątą i 5 lekcji :cool3: ale moja wychowawczyni jest beznadziejna.Zamiast podać nam plan lekcji w klasie to ona na sali powiedziała, ze dała kilku osobom plan i mamy sobie od nich spisać a wszyscy już poszli do domu :angryy: nienawidzę szkoły

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Ehhh... Mam czasem ochotę roztrzaskać swój aparat o beton :p

to chyba, jak każdy więc się nie przejmuj. :evil_lol:
Aleksandra95 napisał(a):
Nom na 7:15 .:D

chodzisz do klasy o profilu sportowym czy coś? :cool3:

to zdjęcie pobija wszelkie granice! :loveu: nie roztrzaskowywuj aparatu, wielbię go!
http://img171.imageshack.us/img171/2474/sam4236.jpg

ja też mam dość już szkoły, pierwszy dzień rozpoczęcie, a ja żyję nadal wakacjami. :shake:

Posted

cockermaister napisał(a):
może 16mm??
a nie wychodzi ci z nich Ruby ??

Zmierzyłam, mają 16 ;)
Nie lubię tych szelek, w ogóle nie lubię szelek. Ruby chyba też woli wychodzić na spacery w obrożach. Zakładam je jej tylko, jak jedziemy gdzieś samochodem, czy idziemy na rolki albo rower.

Guest papillonek
Posted

Ja bym miała na 9 prawie codziennie,ale rozszerzenia.....

Posted

Ja mam nadzieję, że będę miała choć czasem na 9, bo jak na razie plan mam tylko na poniedziałek.

Ale się z koleżanką wkopałyśmy... Musimy zrobić półgodzinne prezentacje w dwójkach. No i losowaliśmy tematy, wzięłyśmy nr1 no i przypadł nam najfajniejszy temat (początki kina i pierwsze filmy). A że jest rzekomo taki prosty, to musimy przedstawiać go pierwsze, w następny poniedziałek, gdzie innym termin przypada na grudzień! -.-

Ale mam jeszcze wesołą nowinę! :multi:
We wsi oddalonej o jakieś 3-4km od mojego miasta, znajomy znajomych rodziców będzie otwierał schronisko! Jeszcze nie wiadomo dokładnie co, jak i gdzie, ale na pewno będzie :) Oczywiście od razu zapiszę się na wolontariat.