bianka19 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 my tutaj pierwszy raz, Ruby mnie zainspirowała. :lol: miłego pobytu! Quote
Misia&Ruby Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Dziękuję :) Na wycieczce było super! Mogłabym zostać tam dłużej. Ale nie dużo. Bo strasznie stęskniłam się za Rubinką, a ona za mną też. Witała się ze mną chyba piętnaście minut i na krok mnie nie opuszczała :D bianka19, witamy serdecznie w naszej galerii! :) Gdzieś tu jest mój przyszły myszolek :loveu: http://img97.imageshack.us/img97/4416/s7302098.jpg A tu filmik z nim w roli głównej: http://imageshack.us/clip/my-videos/585/g82.mp4/ Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 to się nazywa miłość, nieprawdaż? :D ja też rozmyślałam, nad kupieniem takiego małego "szczurka" do domu. :cool3: Quote
Misia&Ruby Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 bianka19 napisał(a):to się nazywa miłość, nieprawdaż? :D ja też rozmyślałam, nad kupieniem takiego małego "szczurka" do domu. :cool3: Po obejrzeniu tego filmiku zakochałam się w nim na maxa :loveu: To myśl, myśl:D Dodam jeszcze, że na sprzedaż został jego braciszek:cool3: Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Po obejrzeniu tego filmiku zakochałam się w nim na maxa :loveu: To myśl, myśl:D Dodam jeszcze, że na sprzedaż został jego braciszek:cool3: a kiedy to kupujesz tego szczurka? :razz: aj tam, ja za daleko mieszkam, no chyba, że mi paczką prześlesz. :eviltong: Quote
Misia&Ruby Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 bianka19 napisał(a):a kiedy to kupujesz tego szczurka? :razz: aj tam, ja za daleko mieszkam, no chyba, że mi paczką prześlesz. :eviltong: Myszki są do odbioru po 20 lipca, ale ja planuję pojechać po niego na samym początku sierpnia, bo lipiec trochę zawalony ;) Heh, Ty i tak byś miała bliżej do hodowli niż ja :D Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Myszki są do odbioru po 20 lipca, ale ja planuję pojechać po niego na samym początku sierpnia, bo lipiec trochę zawalony ;) Heh, Ty i tak byś miała bliżej do hodowli niż ja :D a gdzie ta hodowla jest? ;) Quote
Misia&Ruby Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 bianka19 napisał(a):a gdzie ta hodowla jest? ;) W Warszawie ;) Micengard. Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Misia&Ruby']W Warszawie ;) Micengard. tak, pewnie lecę do Wawy, od razu. :cool3: nie masz tam koło siebie jakiejś hodowli, albo np. sklep zoologiczny? no chyba, że się już przywiązałaś do niego, tak jak pisałaś. :eviltong: (http://www.micengard.szu.pl/) to ta? Quote
Misia&Ruby Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Tak, ta. Najbliższą hodowlę mam właśnie w Warszawie :/ A przesyłka konduktorska nie wchodzi w grę, bo DM nie ma bezpośredniego połączenia ze stolicą. Zoologiczny mam, ale już nigdy nie wezmę stamtąd żadnego zwierzęcia. Co najwyżej w grę wchodziłaby jeszcze adopcja. Quote
Misia&Ruby Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [FONT=Arial Narrow]Moje najukochańsze słoneczko kończy dzisiaj 2 latka!!! :)[/FONT] Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Tak, ta. Najbliższą hodowlę mam właśnie w Warszawie :/ A przesyłka konduktorska nie wchodzi w grę, bo DM nie ma bezpośredniego połączenia ze stolicą. Zoologiczny mam, ale już nigdy nie wezmę stamtąd żadnego zwierzęcia. Co najwyżej w grę wchodziłaby jeszcze adopcja. no co ty, ja też bym przesyłką nigdy nie wzięła nawet jakby miało kontakt właśnie z Wawą. :shake: adoptować takiego szczurka to nie za bardzo, a czemu z zoologicznego nie? [FONT=Book Antiqua]Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla tej kochanej rudzinki [SIZE=6]Ruby! :BIG:[/FONT] Quote
Misia&Ruby Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Dziękuję w imieniu Ruby :D Z zoologicznego nie chcę, bo już raz się przejechałam... Chodzi mi głównie o chowy wsobne, przez co zwierzęta potencjalnie są obciążone wadami genetycznymi, które później przechodzą w różne nowotwory etc. No i nie chcę napędzać im popytu, żeby mnożyli jeszcze więcej tych biedactw :( Wolę wiedzieć, że mam zwierzę z pewnego źródła, wiedzieć po jakich są przodkach, że mogę liczyć na pomoc hodowcy;) Przed chwilą wróciliśmy z Rubinką ze strzyżenia (same uszy i klatka piersiowa), nawet mi się podoba :) A niedługo mam zamiar zabrać się za zrobienie dla małej jakichś ciasteczek, ma ktoś fajny przepis? Quote
cockermaister Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Wszystkiego najlepszego ;) pokaż uszy z boku ;) Quote
Misia&Ruby Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='cockermaister']Wszystkiego najlepszego ;) pokaż uszy z boku ;) Dziękuję w imieniu Ruby;) Quote
Yuveza Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Wszystkiego, Wszystkiego Najlepszego!!!!! Dla Rubinki!!!!!!:BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 no to faktycznie z tym zoologicznym mnie przekonałaś, bo nawet nie wiedziałam. :cool3: kupowałam kiedyś chomika i już wiem, dlaczego tak szybko zdechł.. :-( uszolki mi się podobają, ale co to za zmulona minka? :lol: http://img830.imageshack.us/img830/282/sam3150q.jpg Quote
Misia&Ruby Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='bianka19'] uszolki mi się podobają, ale co to za zmulona minka? :lol: http://img830.imageshack.us/img830/282/sam3150q.jpg Hehe, bo mała ledwo co się obudziła przed zdjęciem :D Quote
Misia&Ruby Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Wczorajsze ciasteczka Ruby. Bardzo jej smakowały :) Do zobaczenia za 6 dni! (chyba, że jeszcze dzisiaj, jeśli wezmę aparat na spacer) Quote
bianka19 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 i skąd wzięłaś przepis? :D mamy nadzieję, że jeszcze dzisiaj się doczekamy zdjęć suni. :loveu: Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 http://img830.imageshack.us/img830/282/sam3150q.jpg Ale dumnie tu wyszla :razz: Sto lat!!! Quote
Qeeriefire Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Spóznione życzenia :) Wszystkiego najlepszego :D Quote
Recommended Posts