Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Ruby dostała drugą kroplówkę. Ma się już znacznie lepiej :) Rano zjadła trochę karmy, wysiusiała się :)

cockermaister napisał(a):
A może spróbuj i obroże i krople na kleszcze :p może to ją lepiej zabezpieczy ....

Mamy zamiar ją jeszcze dodatkowo zakroplić ;)

Paulina_mickey napisał(a):
Ale masz super stadko, moje serce skradł jeżyk :)

Dziękuję w imieniu zwierzyńca :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
W czym mieszka Twoj jeżyk? Masz dla niego akwarium czy coś innego? Mi się strasznie marzy taki pupil :)

Maurycy mieszka w zwykłej klatce "królikówce" z racji, że temperatura w mieszkaniu nie spada poniżej 20st.C i nie jest narażony na przeciągi ;)
Jeśli ktoś ma w domu chłodno a chce mieć jeżyka, musi zainwestować w terrarium z lampą grzewczą :) Bo iglaczki źle znoszą zimno i przeciągi.

Posted (edited)

Ruby dzisiaj zachowuje się jak zupełnie inny pies niż wczoraj i przedwczoraj :) Bez oporu wychodzi na dwór, biega, chce się bawić, żebrze o jedzenie :)
Jak dobrze, że już wszystko wróciło do normy:)

Mauryś drepczący w wannie przed drugim myciem w jego życiu (pierwszym w nowym domu) :D :

Edited by Misia&Ruby
Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Uwielbiam tę rasę :loveu: Mają taki wyraz pyszczka, jakby wiecznie się uśmiechały:)

Ja też je strasznie lubię :loveu: A najbardziej ich krzywe łapki i ogromne uszka

Cieszę się, że z Ruby już ok :)