Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Jasne :multi: Zatem mianuję Cię ciocią Maurycego Elvisa :D[/QUOTE]

super dziękuję :loveu: w takim razie jak już u Ciebie będzie to ja proszę o dużo fotek specjalnie dla cioci <3 :D

Posted

[quote name='Paula03']Ale słodki jeżyk, gratuluję :)[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='deer_1987']a kiedfy zamieszka? :)[/QUOTE]

Jakoś w połowie marca :) Musi zrobić się cieplej, bo jeżyki bardzo nie lubią chłodu. No i na razie jest za młody ;)

[quote name='Molowe']super dziękuję :loveu: w takim razie jak już u Ciebie będzie to ja proszę o dużo fotek specjalnie dla cioci <3 :D[/QUOTE]

Masz to jak w banku :D

[quote name='WeronikaM']witam pierwszy raz :)
Ruby jest śliczna, ale jakoś chyba mało robisz jej zdjęć :D:D :evil_lol:[/QUOTE]

Hejka :)

Zdjęć robię jej sporo, ale ostatnio warunki pogodowe zbytnio nie sprzyjają do fotografowania;) No i większość zrobionych moim "wspaniałym" aparatem nadaje się tylko do śmieci :D

Jak tylko pogoda zrobi się lepsza postaram się nadrobić zaległości :)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Masz to jak w banku :D[/QUOTE]

z dedykacją dla ciocia Molowej :evil_lol: i czekam też na fotki Rubiśki bo coś ostatnio faktycznie mało mojej księżniczki było :loveu:

Posted

[quote name='Molowe']z dedykacją dla ciocia Molowej :evil_lol: i czekam też na fotki Rubiśki bo coś ostatnio faktycznie mało mojej księżniczki było :loveu:[/QUOTE]
Haha :lol: No oczywiście, że z dedykacją dla ciociuni :lol:
Rubisiowe fotki może będą jutro, albo pojutrze ;) Jeśli pogoda będzie ok.

[quote name='Patka & Alan']Jak tam jeżyk ???
Prosimy o fotki :)[/QUOTE]

A jeżyk ssie pewnie jeszcze mleko swojej mamusi- Klementynki albo śpi z nią i z rodzeństwem w domku :D

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Haha :lol: No oczywiście, że z dedykacją dla ciociuni :lol:
Rubisiowe fotki może będą jutro, albo pojutrze ;) Jeśli pogoda będzie ok.[/QUOTE]

noo ma nadzieje :D to czekam na fotki jeśli pogoda dopisze :loveu:

Guest papillonek
Posted

Jeże można trzymac w domu :o Ruba i już nie starcza :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada i Fanta']Gratuluje nowego domownika, Maurycy jest przesłodki :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='papillonek']Jeże można trzymac w domu :o Ruba i już nie starcza :evil_lol:

Pigmejki jak najbardziej ;) Bo trzymanie europejskich w domu to raczej nie byłby dobry pomysł :lol:

"Ruba" jeżyka mi nie zastąpi :evil_lol:

[quote name='paulaa.']Piękny jeżyk, będziecie mieli nietypowego domownika. A imie super pasuje. :loveu:
A duży urośnie ?

Może mierzyć nawet do 25cm długości;)

Obiecane fotki z dzisiejszego spaceru ;) :

PS Kto wie jak wrzucać pełne fotki (640x480) z własnej galerii na imageshacku na forum? Nie tak jak to zrobiłam teraz-w formie buttonów.

Posted

[quote name='Aleksandra95']po prawej stronie masz zamieść obraz na: kopiujesz link na forum i gotowe.:)[/QUOTE]

Tak robiłam kiedyś, teraz nie mogę :/
Wszystkie fotki jakie wrzucam idą do mojego imageshackowego albumu (jeśli się nie zaloguje, to nie mam dostępu do jakichkolwiek linków) i opcja z wrzucaniem na forum jest albo w formie buttonów, albo linków.

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Tak robiłam kiedyś, teraz nie mogę :/
Wszystkie fotki jakie wrzucam idą do mojego imageshackowego albumu (jeśli się nie zaloguje, to nie mam dostępu do jakichkolwiek linków) i opcja z wrzucaniem na forum jest albo w formie buttonów, albo linków.[/QUOTE]

taaak, coś zmienili-to zaloguj się.:)