Molowe Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Jasne :multi: Zatem mianuję Cię ciocią Maurycego Elvisa :D[/QUOTE] super dziękuję :loveu: w takim razie jak już u Ciebie będzie to ja proszę o dużo fotek specjalnie dla cioci <3 :D Quote
WeronikaM Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 witam pierwszy raz :) Ruby jest śliczna, ale jakoś chyba mało robisz jej zdjęć :D:D :evil_lol: Quote
Misia&Ruby Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Paula03']Ale słodki jeżyk, gratuluję :)[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='deer_1987']a kiedfy zamieszka? :)[/QUOTE] Jakoś w połowie marca :) Musi zrobić się cieplej, bo jeżyki bardzo nie lubią chłodu. No i na razie jest za młody ;) [quote name='Molowe']super dziękuję :loveu: w takim razie jak już u Ciebie będzie to ja proszę o dużo fotek specjalnie dla cioci <3 :D[/QUOTE] Masz to jak w banku :D [quote name='WeronikaM']witam pierwszy raz :) Ruby jest śliczna, ale jakoś chyba mało robisz jej zdjęć :D:D :evil_lol:[/QUOTE] Hejka :) Zdjęć robię jej sporo, ale ostatnio warunki pogodowe zbytnio nie sprzyjają do fotografowania;) No i większość zrobionych moim "wspaniałym" aparatem nadaje się tylko do śmieci :D Jak tylko pogoda zrobi się lepsza postaram się nadrobić zaległości :) Quote
Molowe Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Masz to jak w banku :D[/QUOTE] z dedykacją dla ciocia Molowej :evil_lol: i czekam też na fotki Rubiśki bo coś ostatnio faktycznie mało mojej księżniczki było :loveu: Quote
Guest Dreaming Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jak tam jeżyk ??? Prosimy o fotki :) Quote
Misia&Ruby Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Molowe']z dedykacją dla ciocia Molowej :evil_lol: i czekam też na fotki Rubiśki bo coś ostatnio faktycznie mało mojej księżniczki było :loveu:[/QUOTE] Haha :lol: No oczywiście, że z dedykacją dla ciociuni :lol: Rubisiowe fotki może będą jutro, albo pojutrze ;) Jeśli pogoda będzie ok. [quote name='Patka & Alan']Jak tam jeżyk ??? Prosimy o fotki :)[/QUOTE] A jeżyk ssie pewnie jeszcze mleko swojej mamusi- Klementynki albo śpi z nią i z rodzeństwem w domku :D Quote
Kazuro Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Gratuluje nowego domownika, Maurycy jest przesłodki :loveu: Quote
Molowe Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Haha :lol: No oczywiście, że z dedykacją dla ciociuni :lol: Rubisiowe fotki może będą jutro, albo pojutrze ;) Jeśli pogoda będzie ok.[/QUOTE] noo ma nadzieje :D to czekam na fotki jeśli pogoda dopisze :loveu: Quote
Guest papillonek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jeże można trzymac w domu :o Ruba i już nie starcza :evil_lol: Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Piękny jeżyk, będziecie mieli nietypowego domownika. A imie super pasuje. :loveu: A duży urośnie ? Quote
Misia&Ruby Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Ada i Fanta']Gratuluje nowego domownika, Maurycy jest przesłodki :loveu: Dziękuję :) [quote name='papillonek']Jeże można trzymac w domu :o Ruba i już nie starcza :evil_lol: Pigmejki jak najbardziej ;) Bo trzymanie europejskich w domu to raczej nie byłby dobry pomysł :lol: "Ruba" jeżyka mi nie zastąpi :evil_lol: [quote name='paulaa.']Piękny jeżyk, będziecie mieli nietypowego domownika. A imie super pasuje. :loveu: A duży urośnie ? Może mierzyć nawet do 25cm długości;) Obiecane fotki z dzisiejszego spaceru ;) : PS Kto wie jak wrzucać pełne fotki (640x480) z własnej galerii na imageshacku na forum? Nie tak jak to zrobiłam teraz-w formie buttonów. Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 po prawej stronie masz zamieść obraz na: kopiujesz link na forum i gotowe.:) Quote
Misia&Ruby Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']po prawej stronie masz zamieść obraz na: kopiujesz link na forum i gotowe.:)[/QUOTE] Tak robiłam kiedyś, teraz nie mogę :/ Wszystkie fotki jakie wrzucam idą do mojego imageshackowego albumu (jeśli się nie zaloguje, to nie mam dostępu do jakichkolwiek linków) i opcja z wrzucaniem na forum jest albo w formie buttonów, albo linków. Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Tak robiłam kiedyś, teraz nie mogę :/ Wszystkie fotki jakie wrzucam idą do mojego imageshackowego albumu (jeśli się nie zaloguje, to nie mam dostępu do jakichkolwiek linków) i opcja z wrzucaniem na forum jest albo w formie buttonów, albo linków.[/QUOTE] taaak, coś zmienili-to zaloguj się.:) Quote
Misia&Ruby Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']taaak, coś zmienili-to zaloguj się.:)[/QUOTE] No właśnie po zalogowaniu też nie mogłam :) Chyba muszę zmienić stronkę do hostingowania... Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ja mogę to Ci pomogę.;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cudna jest ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Misia&Ruby Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Aleksandra, baaaaaaaardzo Ci dziękuję! :loveu: Quote
Paula03 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 http://img705.imageshack.us/img705/9514/sam6421.jpg Ale słodko :loveu: :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Aleksandra, baaaaaaaardzo Ci dziękuję! :loveu: nie ma sprawy.:)) Quote
cockermaister Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nareszcie fotki :multi::multi: śliczny niedźwiadek z Ruby :loveu: bardzo ci zarosła a takim łysolkiem była :loveu: Quote
ewes Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 http://img715.imageshack.us/img715/3/sam6407p.jpg cudowna :) Quote
taxelina Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 http://img69.imageshack.us/img69/9936/sam6417.jpg Co taka smutna? Quote
Recommended Posts