Misia&Ruby Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Mani2000 napisał(a):Ohh ale fajne pierniczki...smaka mi narobiłaś:P Zapraszam do Dobrego Miasta :D Chętnie się z Tobą podzielę :) Quote
Mani2000 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ty mówisz poważnie? Uff chętnie,za daleko mam,a poza tym nie mam zamiaru Ferbusia do ciebie zabierać:D W końcu masz suczkę,a Furby nie lubi jeździć samochodem Quote
kajkoowa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 http://img546.imageshack.us/img546/1167/sam5908.jpg rewelacyjne :loveu: Quote
Paula03 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Bardzo ładne zdjęcia :) A pierniczki wyglądają smakowicie :loveu: Quote
Karro Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Hej! Wpadamy z życzniami - Wesołych świąt Bożego Narodzenia i Szczęsliwego Nowego roku :) Quote
cockermaister Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Piękna Rubika :loveu::loveu: ja też piekłam pierniczki :cool3: Quote
Misia&Ruby Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Dziękuję wszystkim za odwiedziny! :) [quote name='Mani2000']Ty mówisz poważnie? Uff chętnie,za daleko mam,a poza tym nie mam zamiaru Ferbusia do ciebie zabierać:D W końcu masz suczkę,a Furby nie lubi jeździć samochodem No nie do końca, haha :D Ale jakbyś zechciała wpaść do DM, to bym się podzieliła :D [quote name='understandme']Hej! Wpadamy z życzniami - Wesołych świąt Bożego Narodzenia i Szczęsliwego Nowego roku :) Serdecznie dziękuję! :) Nawzajem! [quote name='ania90'] Aniu, serdecznie dziękuję :) Nawzajem! Wszystkim dogomaniakom życzę wesołych, spędzonych w ciepłej atmosferze świąt, bogatego Mikołaja i góry jedzenia! :x-mas: [SIZE=2] Quote
A&L Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :tree1: [FONT=Georgia]Pod choinkę życzę Ci, by spełniły się Twe sny. I te skromne i te duże, wielka kasa i podróże. Niech udziałem Twoim będą - ślę całusy wraz z kolędą.[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]A Ruby życzę wiele radości, uśmiechniętego pyszczka i przede wszystim zdrowia![/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Życzenia ślą[/FONT] [FONT=Georgia]A[SIZE=2]ngela & Lena :x-mas:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] :tree1: Quote
Misia&Ruby Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='A&L']:tree1: [FONT=Georgia]Pod choinkę życzę Ci, by spełniły się Twe sny. I te skromne i te duże, wielka kasa i podróże. Niech udziałem Twoim będą - ślę całusy wraz z kolędą.[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]A Ruby życzę wiele radości, uśmiechniętego pyszczka i przede wszystim zdrowia![/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Życzenia ślą[/FONT] [FONT=Georgia]A[SIZE=2]ngela & Lena :x-mas:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] :tree1: Dziękuję :loveu: Nawzajem! Quote
cockermaister Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych świąt :loveu::loveu::loveu: Quote
Misia&Ruby Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Dziękuję wszystkim za piękne karteczki i życzenia :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia :loveu: Jak tam prezenty? Wasze psiaki coś dostały od Mikołaja? :cool3: Ruby biedulka dostała ekstra "prezent"- zapalenie ucha :( Oprócz tego dostała jeszcze oczywiście przyjemniejsze prezenty :D Jak już wcześniej pisałam- kombinezonik (który nadal jest w drodze), szelki i smakołyki. Quote
Mani2000 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Furby dostał smakołyki w tym kość taką na zęby, gryzie ją a potem na nią szczeka:D Ojoj!Żeby z tym uchem nic poważnego! Quote
Misia&Ruby Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Mani2000 napisał(a):Furby dostał smakołyki w tym kość taką na zęby, gryzie ją a potem na nią szczeka:D Ojoj!Żeby z tym uchem nic poważnego! Haha :D Stan zapalny na szczęście nie jest ostry :) W porę zauważyliśmy, że coś jest nie tak. Dostała kropelki na 7-dniową kurację i po niej powinno wszystko dojść do normy :) Zdaje mi się, że już dziś jest lepiej, bo daje się dotykać w okolicach uszy, nie ucieka ;) Quote
Mani2000 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Mojej kuzynki suczka w typie Buldoga Francuskiego ma zapalenie od urodzenia i będzie mieć do końca życia. Daje się głaskać go uchu tylko że potem zaczyna je drapać,po drapanku ucho zaczyna krwawić.Na ucho nie słyszy... Też dostaje jakieś kropelki i maść,jak się jej to dotyka to nie gryzie,ale ucieka od kropelek... Quote
Misia&Ruby Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Mani2000 napisał(a):Mojej kuzynki suczka w typie Buldoga Francuskiego ma zapalenie od urodzenia i będzie mieć do końca życia. Daje się głaskać go uchu tylko że potem zaczyna je drapać,po drapanku ucho zaczyna krwawić.Na ucho nie słyszy... Też dostaje jakieś kropelki i maść,jak się jej to dotyka to nie gryzie,ale ucieka od kropelek... Jejku, jakie biedactwo... :( deer_1987 napisał(a):to duzo zdrowia zyczymy! Dziękuję:) Quote
Recommended Posts