Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim za odwiedziny! :)

[quote name='Mani2000']Ty mówisz poważnie?
Uff chętnie,za daleko mam,a poza tym nie mam zamiaru Ferbusia do ciebie zabierać:D
W końcu masz suczkę,a Furby nie lubi jeździć samochodem

No nie do końca, haha :D Ale jakbyś zechciała wpaść do DM, to bym się podzieliła :D

[quote name='understandme']Hej! Wpadamy z życzniami - Wesołych świąt Bożego Narodzenia i Szczęsliwego Nowego roku :)

Serdecznie dziękuję! :) Nawzajem!

[quote name='ania90']

Aniu, serdecznie dziękuję :) Nawzajem!

Wszystkim dogomaniakom życzę wesołych, spędzonych w ciepłej atmosferze świąt, bogatego Mikołaja i góry jedzenia! :x-mas:

[SIZE=2]

Posted

:tree1:

[FONT=Georgia]Pod choinkę życzę Ci, by spełniły się Twe sny. I te skromne i te duże, wielka kasa i podróże. Niech udziałem Twoim będą - ślę całusy wraz z kolędą.[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]A Ruby życzę wiele radości, uśmiechniętego pyszczka i przede wszystim zdrowia![/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia]Życzenia ślą[/FONT]
[FONT=Georgia]A[SIZE=2]ngela & Lena :x-mas:[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='A&L']

[FONT=Georgia]Pod choinkę życzę Ci, by spełniły się Twe sny. I te skromne i te duże, wielka kasa i podróże. Niech udziałem Twoim będą - ślę całusy wraz z kolędą.[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]A Ruby życzę wiele radości, uśmiechniętego pyszczka i przede wszystim zdrowia![/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia]Życzenia ślą[/FONT]
[FONT=Georgia]A[SIZE=2]ngela & Lena :x-mas:[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

Dziękuję :loveu: Nawzajem!

Posted

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia :loveu:

Jak tam prezenty? Wasze psiaki coś dostały od Mikołaja? :cool3:

Ruby biedulka dostała ekstra "prezent"- zapalenie ucha :(
Oprócz tego dostała jeszcze oczywiście przyjemniejsze prezenty :D Jak już wcześniej pisałam- kombinezonik (który nadal jest w drodze), szelki i smakołyki.

Posted

Mani2000 napisał(a):
Furby dostał smakołyki w tym kość taką na zęby,
gryzie ją a potem na nią szczeka:D
Ojoj!Żeby z tym uchem nic poważnego!

Haha :D

Stan zapalny na szczęście nie jest ostry :) W porę zauważyliśmy, że coś jest nie tak.
Dostała kropelki na 7-dniową kurację i po niej powinno wszystko dojść do normy :) Zdaje mi się, że już dziś jest lepiej, bo daje się dotykać w okolicach uszy, nie ucieka ;)

Posted

Mojej kuzynki suczka w typie Buldoga Francuskiego ma zapalenie od urodzenia i będzie mieć do końca życia.
Daje się głaskać go uchu tylko że potem zaczyna je drapać,po drapanku ucho zaczyna krwawić.Na ucho nie słyszy...
Też dostaje jakieś kropelki i maść,jak się jej to dotyka to nie gryzie,ale ucieka od kropelek...

Posted

Mani2000 napisał(a):
Mojej kuzynki suczka w typie Buldoga Francuskiego ma zapalenie od urodzenia i będzie mieć do końca życia.
Daje się głaskać go uchu tylko że potem zaczyna je drapać,po drapanku ucho zaczyna krwawić.Na ucho nie słyszy...
Też dostaje jakieś kropelki i maść,jak się jej to dotyka to nie gryzie,ale ucieka od kropelek...

Jejku, jakie biedactwo... :(

deer_1987 napisał(a):
to duzo zdrowia zyczymy!

Dziękuję:)