Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Jakas malo zadowolona :D[/QUOTE]

Haha, a jaki psiak byłby szczęśliwy, gdyby wkładano mu na siłę do buzi jakiś kawałek plastiku z niedobrą, miętową mazią :lol: A później jeszcze kazano pozować do zdjęć!
Jestem straszną panią... :lol:

Posted

[quote name='cockermaister']Śliczna dama :)
ile dałaś za strzyżenie ??[/QUOTE]

Dyszkę ;) Fryzjer ogolił jej tylko szyjkę i uszka (przystrzygł lekko jeszcze ich końcówki). Reszta to moja działka :D

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Dyszkę ;) Fryzjer ogolił jej tylko szyjkę i uszka (przystrzygł lekko jeszcze ich końcówki). Reszta to moja działka :D[/QUOTE]
tak tanio ?! ale masz fajnie ja za strzyżenie samych uszu, szyjki i czupryny ( maszynką) dałam 35zł a teraz to 40 zł

Posted

[quote name='cockermaister']tak tanio ?! ale masz fajnie ja za strzyżenie samych uszu, szyjki i czupryny ( maszynką) dałam 35zł a teraz to 40 zł[/QUOTE]

Bardzo dużo :crazyeye: Za niespełna 10-minutową pracę... :/

Posted

[quote name='Molowe']Misia naprawde mało dałaś ;) u nas w Częstochowie za coś takiego tak jak mówi cockermaister z 30 zł spokojnie :roll:
Wiem, wiem, że mało :)
Ale u Was to niezłe ceny śpiewają... Już bardziej się opłaca na własną maszynkę uzbierać, hehe :D

Posted

[quote name='Lucky.']to ja was jeszcze bardziej zdziwię, ale u mnie u jednego fryzjera chcą ok. 100 zł :P
za same uszy 25 zł ...[/QUOTE]

u nas jeśli chcesz całkowicie obciąć psa uszy,łapy,firankę,głowę plus trymowanie i kąpiel to też coś koło 100 zł ale ja na szczęście zgadałam się z jedną z dziewczyną ze spanielowego forum i całe obcięcie plus trymowanie 50 zł normalnie tyle zapłaciłabym za same uszy i łapy :D

Posted

Ja już od jakiegoś czasu nie chodze do fryzjera :lol: bo pomaga mi znajoma albo sama to robie, ale wcześniej jak chodziłam to było trymowanie za 80 zł a golenie maszynka na łyso 50zł...

Posted

Kilka domowych fotek Ruby i Tośki wygrzebanych na komputerze:

Prezent gwiazdkowy dla Ruby już w drodze :) Mój mikołajkowy także :multi:

A wy zamawiacie już powoli jakieś prezenty dla pupili? ;)