Molowe Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 mnie się ostatnio sąsiadka pytała dlaczego ziemniakami po podłodze wale :D a to tylko M. się kulą smakulą bawiła Quote
A&L Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ooo, Ruby będzie sławna :D A w jakim mieście był kręcony odcinek? Quote
Misia&Ruby Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Molowe']mnie się ostatnio sąsiadka pytała dlaczego ziemniakami po podłodze wale :D a to tylko M. się kulą smakulą bawiła[/QUOTE] Hahaha :lol: Nie masz się chyba czym bawić tylko ziemniakami :D Dobrą masz sąsiadkę :D [quote name='A&L']Ooo, Ruby będzie sławna :D A w jakim mieście był kręcony odcinek?[/QUOTE] W Dobrym Mieście. A akurat byłam z koleżanką koło jej bloku, który jest bardzo bliziutko tej 'restauracji' ;) Quote
Molowe Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Hahaha :lol: Nie masz się chyba czym bawić tylko ziemniakami :D Dobrą masz sąsiadkę :D[/QUOTE] tak ja jestem takie biedne dziecko co nie ma co robić tylko ziemniakami rzuca :D Na początku nie wiedziałam o co jej wgl. chodzi ale po chwili się zorientowałam że przecież mojemu kochanemu pieskowi zebrało się na zabawę piłką ( tak moli bawi się nią nawet wtedy jak nie ma smaków :D) Quote
sabinka40 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ruby jest przesliczna, uwielbiam wpadać i oglądać jej foteczki:iloveyou:, a do tego jeszcze gwiazda filmowa...no, no:lol: Quote
Paula03 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 http://img820.imageshack.us/img820/3997/sam4857p.jpg Ruby jest cudna :loveu: Bardzo fajne te leśne fotki :) Quote
monika15 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://img508.imageshack.us/img508/1336/sam4885.jpg Co za oczka:loveu: Niewoniątko:loveu: http://img820.imageshack.us/img820/3997/sam4857p.jpg Fajne zdjęcie:lol: Uwielbiam oglądać Kuchenne rewolucje, a więc będę wypatrywać Ruby:p Quote
A&L Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ciekawe czy to dzisiejszy odcinek Rewolucji czy jakoś później. Nie wiesz może? Quote
Misia&Ruby Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='A&L']Ciekawe czy to dzisiejszy odcinek Rewolucji czy jakoś później. Nie wiesz może? Nie, dopiero w maju prawdopodobnie będzie nowa seria ;) Wczoraj byłam na seminarium. Było ekstra! :) Bardzo dużo się nauczyłam, na sam początek tego, że do frisbee trzeba mieć całkowicie krótkie paznokcie (czego doświadczyłam na własnej skórze) :D Teraz tylko frisbującego psa mi brakuje... Mam malutko fotek, wszystkie dynamiczne poszły do kosza :( Mój aparat jest beznadziejny... Salma Ulfi Prot Ulfi Vega Quote
Misia&Ruby Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Mo&Ulfi Mo- moja ulubienica :) Która kładła frisbee na kolanach i prosiła, żeby jej porzucać :D Mo Roksana&Mo Florka- genialna sunia! Bardzo szybka i skoczna. Rubisiowych fotek nie mam, ale niedługo powinny takowe być ;) Quote
Daga&Maks Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 i ja zazdroszczę :) muszę się kiedyś wybrać na jakieś seminarium Quote
Paula03 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ale fajnie miałaś, że byłaś na semi :) Ja też zazdroszczę :) Quote
Misia&Ruby Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Może spróbujcie za rok się na jakieś załapać :) Latające akademie są organizowane w prawie każdej części Polski ;) Quote
Paula03 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Może spróbujcie za rok się na jakieś załapać :) Latające akademie są organizowane w prawie każdej części Polski ;) Ja mam zamiar w kolejnym roku wybrać się, tylko jeszcze nie wiem czy z Kati :) Quote
Misia&Ruby Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Paula03 napisał(a):Ja mam zamiar w kolejnym roku wybrać się, tylko jeszcze nie wiem czy z Kati :) Wiesz, z dziewczynami, z którymi byłyśmy "wolnymi słuchaczami" doszłyśmy do wniosku, że nie opłaca się jechać z psami ;) Bo tego samego się nauczysz, co Ci, którzy nie płacili. A psiak wychodzi tylko na ok. pół godziny, a 6-7 godzin spędza w klatce, czy samochodzie. Przynajmniej tak było pierwszego dnia. Ale to tylko moje zdanie na ten temat, żeby nie było ;) Quote
Paula03 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Wiesz, z dziewczynami, z którymi byłyśmy "wolnymi słuchaczami" doszłyśmy do wniosku, że nie opłaca się jechać z psami ;) Bo tego samego się nauczysz, co Ci, którzy nie płacili. A psiak wychodzi tylko na ok. pół godziny, a 6-7 godzin spędza w klatce, czy samochodzie. Przynajmniej tak było pierwszego dnia. Ale to tylko moje zdanie na ten temat, żeby nie było ;) To ty nie płaciłaś? :) A co psy robiły jak wyszły? Ja właśnie nie wiem czy będzie się opłacało ją zabierać :) Quote
Lucky. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 i to jest prawda. Z seminariami i treningami. Chodziłam jakiś czas, było 5-6 psów, ja w ciągu dwóch godzin, przebiegałam z M dwa razy torek a resztę przesiedziałam. Czekam na fotki Ruby :) Quote
Karro Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Fajne zdjęcia z seminarium... Mo jest bardzo ładna i Florka tez mi się podoba :) Quote
Misia&Ruby Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Paula03 napisał(a):To ty nie płaciłaś? :) A co psy robiły jak wyszły? Ja właśnie nie wiem czy będzie się opłacało ją zabierać :) Nie :) Płacili tylko Ci, którzy byli z psami. Psy miały jakieś 20-30 minut na które wyszły z klatek, pokazały, co potrafią, p.Darek pokazał właścicielom, jak poprawić niektóre błędy i tyle ;) Głównie ćwiczone były rzuty dysków. Drugiego dnia psy miały chyba większe pole do popisu. Quote
kajkoowa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 My na semi agility tez jakoś długo nie biegaliśmy, przez większość czasu siedzieliśmy i nic nie robiliśmy. Ale i tak dowiedziałam się wielu rzeczy. Quote
Misia&Ruby Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Mam świeżutkie fotki z dzisiejszego spaceru :) Ruby nieźle się wyganiała:) Najpierw pozowała mi do zdjęć, biegała za kijkiem. Później spotkałyśmy pana z husky, chwilę pobawił się z Ruby :) Po jakimś czasie podeszli do nas trzej chłopcy. Nieźle wymęczyli mi rudzielca. Ganiali się z nią między drzewami, kazali wykonywać różne sztuczki, rzucali jej kije i liście, przytulali się do niej :) Codziennie przydałaby mi się taka pomoc na spacerach, żeby zmusić Ruby do biegania xD Quote
Misia&Ruby Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 deer_1987 napisał(a):A czemu takie male? :razz: Poszłam na łatwiznę i skopiowałam wszystkie linki na raz :lol: Quote
Recommended Posts