Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucky.']a czemu tylko jako osoba towarzysząca ? :)[/QUOTE]
Będę towarzyszyć koleżance, która frisbuje ze swoim psiakiem :) Ale prawdopodobnie obie będziemy obserwatorkami, bo już chyba nie ma miejsc dla właścicieli z psami.

Posted

[quote name='A&L']Witamy się :)
Oczekuje jakiś zdjęć! :D[/QUOTE]

[quote name='ania90']niom fotki by sie przydaly:)[/QUOTE]

Nowych fotek nie ma, pogoda do bani. Ale może w weekend będą jakieś jesienne, bo ma być ładniej ;)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Nowych fotek nie ma, pogoda do bani. Ale może w weekend będą jakieś jesienne, bo ma być ładniej ;-)[/QUOTE]

A domową sesję to nie łaska urządzić?! :eviltong::cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']dobrze ze weekend juz niedlugo :)[/QUOTE]

[quote name='dagaa111']to czekamy na jesienne fotki :)[/QUOTE]

Niestety fotek nadal nie ma, prawie cały dzień nie było nas w domu, a ja nie wzięłam aparatu :(
Ale być może jutro się przejdziemy na fotki do parku, albo wezmę aparat na poranny spacer na pola ;)

[quote name='A&L']A domową sesję to nie łaska urządzić?! :eviltong::cool3:[/QUOTE]

Hehe, takich fotek też nie posiadam :lol: I dzisiaj nie będę miała możliwości raczej takich zrobić, bo Ruby leży padnięta i nir będzie z pewnością chciała współpracować ze mną :D

Posted

[quote name='Molowe']
http://img638.imageshack.us/img638/1212/sam4914.jpg a skąd macie taką świetną kulę-smakulę ? :loveu:

W ogólne to musze Ci powiedzieć że kocham Rubiśkowe uszka takie typowe kucyczki :loveu:

Wiesz, nie pamiętam dokładnie skąd, ale na pewno albo z Netto, albo z Biedronki, albo z Tesco :D Z jakiegoś zwierzęcego dnia.

Ja też kocham jej uszątka :loveu: Ale już zdecydowanie za bardzo zarosły i muszę zaciągnąć w końcu mamę, żebyśmy pojechały z rudą do fryzjera.

Wypatrujcie w następnej serii "Kuchennych Rewolucji" Ruby, bo chyba się załapałyśmy :lol:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Wiesz, nie pamiętam dokładnie skąd, ale na pewno albo z Netto, albo z Biedronki, albo z Tesco :D Z jakiegoś zwierzęcego dnia.
Wypatrujcie w następnej serii "Kuchennych Rewolucji" Ruby, bo chyba się załapałyśmy :lol:[/QUOTE]

o to będziecie sławne :D szkoda bo myślałam że kula z internetu bo taka fajna się wydaje chyba gumowa jest co nie ?

Posted

[quote name='Lucky.']Muszę Tobie powiedzieć, że albo mi się wydaje, albo robisz ładniejsze zdjęcia :)[/QUOTE]
Czy ja wiem :D Z tym złomem, który mam nie da się robić ładnych zdjęć :lol:
Ale dziękuję ;)

Posted

[quote name='Molowe']o to będziecie sławne :D szkoda bo myślałam że kula z internetu bo taka fajna się wydaje chyba gumowa jest co nie ?[/QUOTE]
Tak, z bardzo twardej gumy ;) Na początku wydawała taki śmieszny odgłos, nie wiem nawet do czego go porównać, ale już go nie wydaje :(

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Tak, z bardzo twardej gumy ;) Na początku wydawała taki śmieszny odgłos, nie wiem nawet do czego go porównać, ale już go nie wydaje :([/QUOTE]

kurczę to fajnie bo my mamy plastikową z trixie i jak Moll się nią bawi to straszny hałas robi :roll: i myślałam że w necie kupiłaś bo ja właśnie takiej szukam :)

Posted

[quote name='Molowe']kurczę to fajnie bo my mamy plastikową z trixie i jak Moll się nią bawi to straszny hałas robi :roll: i myślałam że w necie kupiłaś bo ja właśnie takiej szukam :)[/QUOTE]

Nie no to ta też jest hałaśliwa :D Bo jest twarda i ma różne wypukłości i wklęsłości ;) Mogę tylko dawać ją dla Ruby, gdy jesteśmy same w domu :D