Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za odwiedziny :)
strasznie nie kogę się doczekać, kiedy w końcu powstanie to schronisko, ale wiem, że jeszcze mnóstwo czasu... Staram się być cierpliwa :D

U nas w szkole trzeba wybrać sobie dodatkową godzinę w-f'u. Wcześniej chodziłam na siatkę, później przez kilka miesięcy na sport i rekreacje. W tym roku postanowiłam, że czas na coś innego. Planowałam zapisać się na basen, ale w tym roku odwołali i idę... Na kick boxing :D Może być ciekawie... ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kick boxing ciekawe :D ja zawsze chodziłam na tenis stołowy, raz się zapisałam na siatkówkę, bo nie miałam innego wyjścia i podziękowałam bardzo, to chyba były najgorsze lekcje w-f jakie kiedykolwiek miałam ze względu na osoby które tam chodziły. Teraz już czwartego w-f wybierać nie muszę na szczęście, jeszcze tylko z basenu jakoś muszę się wymigać i będzie ok

Posted

Kaja10014 napisał(a):

Ja jako fakultet wybrałam ogólnorozwojowe, chociaż miałam chrapkę na rekreację-turystykę, czyli wycieczki, wypady na basen, łyżwy itd :)

Rok temu byłam na rekreacji przez jakiś czas :) Było całkiem fajnie, też mieliśmy różne wypady. Ale teraz chciałam coś innego :D

Rubineczka dzisiaj źle się czuje... :(
[FONT=Arial]W nocy zaczęła się trząść, po jakimś czasie wstała z łóżka, poszła się napić do kuchni i zwymiotowała w nocy. W ciągu dnia zwymiotowała samą żółcią, trochę się trzęsła i prawie cały czas śpi. Moja biedulka kochana.
[/FONT] [FONT=Arial]Podejrzewam, że zjadła coś na wczorajszym wieczornym spacerze z tatą. Nie mogę go zmusić, żeby wyprowadzał ją na smyczy, a że było ciemno, to mógł nie zauważyć jak coś wcinała. Dałyśmy z mamą mu popalić, coś mi się wydaje, że będzie z nią wychodził na smyczy- będzie zmuszony.[/FONT]

Posted

Dużo zdrówka dla Ruby :loveu: Mojemu tacie też trudno jest wytłumaczyć że spaniel to odkurzacz i że trzeba psa pilnować i potem w nocy są sensacje żołądkowe:shake:

Posted

Dziękuję w imieniu Rubinki :)
Dzisiaj już ma się całkowicie dobrze :)

Wczoraj ją kąpałam, teraz pachnie mango i ma super sierść w dotyku :loveu: (musiałam ją wykąpać, bo mamie śmierdziała no i była brudna)

Guest papillonek
Posted

u super :) my nie możemy wybierać na co chodzimy :roll:
tylko jest w-f cztery razy w tygodniu i tyle ;)
piękna obróżka :D
dobrze,że już jest lepiej ;)